Yazar |
Mesaj |
-
bscim-destek
Acemi Üye
|
28.03.2012, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu haftanın birincisi nasıl seçiliyo allah aşkına okadar yardımın dokunsa bile benden az online olan + forumda azda olsa etkisini gösteren kişiler oluyo eger öyle olmak gerekiyosa söyleyin olalaım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
28.03.2012, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscim-destek yazmış: Bu haftanın birincisi nasıl seçiliyo allah aşkına okadar yardımın dokunsa bile benden az online olan + forumda azda olsa etkisini gösteren kişiler oluyo eger öyle olmak gerekiyosa söyleyin olalaım
Haftanın sitesi nasıl seçilirsiniz?
Öncelikle sitenizde güzel bir tasarım ve içeriğe sahip olmanız yeterlidir,sitenin isimiyle özellikle ilgi çekmesi çok önemlidir ilgi çekerse hitiniz artabilir ve böylece herkes tarafından tanınırsınız ve haftanın sitesi seçilirsiniz ama pek moderatoler haftanın sitesini seçereken isime bakmaz dostum genellikle içeriğe bakarlar içerik dediğin faydalı herkesin beğeneceği bir şekilde olmalıdır,sanırım yeterince bilgi vermiş bulunmaktayım aslında pek aktif olan kişileri yapmazlar siteye gerçekten önem veren kişileri seçerler ben hiç seçilmedim ama bunları 2007 'den beri tacrübelerime dayanarak söyliyorum haftanın sitesi seçilmek,grafiker olmak gibi şeyleri herkes ister ama bunlar için çok uğraşmalıyız,hiç bir şey yapmadan moderatorlerden beni haftanın sitesi seç,beni grafiker yap demek doğru bir davranış değildir.
Zaten bir işi hak ediyorsan,hakkını sonuna kadar alırsın dostum bu böyledir sakın unutma.
İyi forumlar. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
28.03.2012, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscim-destek yazmış: Bu haftanın birincisi nasıl seçiliyo allah aşkına okadar yardımın dokunsa bile benden az online olan + forumda azda olsa etkisini gösteren kişiler oluyo eger öyle olmak gerekiyosa söyleyin olalaım
Bu davranıslarınla kıskanarak birşey elde edemessin dostum. ______________ Bornova Merkez Rahat Olsun Herkes. |
|
↑
|
|
|
-
bscim-destek
Acemi Üye
|
29.03.2012, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kısmanman 'cocukca' laflar .. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
29.03.2012, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscim-destek yazmış: Kısmanman 'cocukca' laflar ..
Burası Tartısma Alanı Değildir. Oyuzden Senınle Tartısmıyacagım,Sayın Mod'um Beni Layık Görmüş Haftanın Sitesi Olarak ve Yapmış. Tartışmaya Gerek Yok.. ______________ Bornova Merkez Rahat Olsun Herkes. |
|
↑
|
|
|
-
ptmforum
Aktif Üye
|
29.03.2012, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar. ______________ Herkesin bildiği kod , kod değildir !
|
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
29.03.2012, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim. ______________ Bornova Merkez Rahat Olsun Herkes. |
|
↑
|
|
|
-
bimaker
Acemi Üye
|
30.03.2012, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrik ederim başarılar______________ |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
30.03.2012, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim.. ______________ Bornova Merkez Rahat Olsun Herkes. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
31.03.2012, 07:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu haftanın sitesi
www.mobilyaeğitmeni.tr.gg
arkadasımızın basarılarının dewamını diliyor tebrik ediyorum
ayrıca yukarıda tartısma baslatan arkadas ban cezası almıstır bu baslıkta kesinlikle kavgaya taviz vermem
HERKEZE İYİ FORUMLAR... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.03.2012, 07:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mobilyaegitmeni
Acemi Üye
|
31.03.2012, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
gececi40 yazmış: Bu haftanın sitesi
ayrıca yukarıda tartısma baslatan arkadas ban cezası almıstır bu baslıkta kesinlikle kavgaya taviz vermem
HERKEZE İYİ FORUMLAR...
teşekkür ediyorum eğer haftanın sitesi seçildiysem demekki gerçekten web siteme verdiğim emeğin karşılığını aldığımı düşünüyorum herkeze kolay gelsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mobilyaegitmeni
Acemi Üye
|
31.03.2012, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
gececi40 yazmış: Bu haftanın sitesi
HERKEZE İYİ FORUMLAR...
teşekkür ediyorum beni haftanın sitesi seçtiğiniz için bu demek oluyorki web siteme verdiğim emeğin karşılığını almış bulunuyorum herkeze başarılar kolay gelsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mobilyaegitmeni
Acemi Üye
|
31.03.2012, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
teşekkür ederim sizlerede başarılar diliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
31.03.2012, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler,Sayın Modum Link Yazımında Bir Hata Olmuş Galiba http://www.mobilyaegitmeni.tr.gg/______________ Bornova Merkez Rahat Olsun Herkes. |
|
↑
|
|
|
|