Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.03.2012, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu haftanın birincisi nasıl seçiliyo allah aşkına okadar yardımın dokunsa bile benden az online olan + forumda azda olsa etkisini gösteren kişiler oluyo eger öyle olmak gerekiyosa söyleyin olalaım Mad
Mesaj28.03.2012, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

bscim-destek yazmış:
Bu haftanın birincisi nasıl seçiliyo allah aşkına okadar yardımın dokunsa bile benden az online olan + forumda azda olsa etkisini gösteren kişiler oluyo eger öyle olmak gerekiyosa söyleyin olalaım Mad

Haftanın sitesi nasıl seçilirsiniz?
Öncelikle sitenizde güzel bir tasarım ve içeriğe sahip olmanız yeterlidir,sitenin isimiyle özellikle ilgi çekmesi çok önemlidir ilgi çekerse hitiniz artabilir ve böylece herkes tarafından tanınırsınız ve haftanın sitesi seçilirsiniz ama pek moderatoler haftanın sitesini seçereken isime bakmaz dostum genellikle içeriğe bakarlar içerik dediğin faydalı herkesin beğeneceği bir şekilde olmalıdır,sanırım yeterince bilgi vermiş bulunmaktayım aslında pek aktif olan kişileri yapmazlar siteye gerçekten önem veren kişileri seçerler ben hiç seçilmedim ama bunları 2007 'den beri tacrübelerime dayanarak söyliyorum haftanın sitesi seçilmek,grafiker olmak gibi şeyleri herkes ister ama bunlar için çok uğraşmalıyız,hiç bir şey yapmadan moderatorlerden beni haftanın sitesi seç,beni grafiker yap demek doğru bir davranış değildir.
Zaten bir işi hak ediyorsan,hakkını sonuna kadar alırsın dostum bu böyledir sakın unutma.
İyi forumlar.
Mesaj28.03.2012, 23:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

bscim-destek yazmış:

Bu davranıslarınla kıskanarak birşey elde edemessin dostum.
Mesaj29.03.2012, 14:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kısmanman 'cocukca' laflar ..
Mesaj29.03.2012, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

bscim-destek yazmış:
Kısmanman 'cocukca' laflar ..

Burası Tartısma Alanı Değildir. Oyuzden Senınle Tartısmıyacagım,Sayın Mod'um Beni Layık Görmüş Haftanın Sitesi Olarak ve Yapmış. Tartışmaya Gerek Yok..
Mesaj29.03.2012, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar.
Mesaj29.03.2012, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim. Cool Cool
Mesaj30.03.2012, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

tebrik ederim başarılar
Mesaj30.03.2012, 22:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkür ederim..
Mesaj31.03.2012, 07:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu haftanın sitesi
www.mobilyaeğitmeni.tr.gg
arkadasımızın basarılarının dewamını diliyor tebrik ediyorum

ayrıca yukarıda tartısma baslatan arkadas ban cezası almıstır bu baslıkta kesinlikle kavgaya taviz vermem

HERKEZE İYİ FORUMLAR...
Mesaj31.03.2012, 07:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

tebrikler www.mobilyaeğitmeni.tr.gg

Bilgi Tek Başına Bir Güçtür
Roster-ice-blog
Forum Blog
Mesaj31.03.2012, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu: teşekkürler

gececi40 yazmış:
Bu haftanın sitesi

ayrıca yukarıda tartısma baslatan arkadas ban cezası almıstır bu baslıkta kesinlikle kavgaya taviz vermem

HERKEZE İYİ FORUMLAR...

teşekkür ediyorum eğer haftanın sitesi seçildiysem demekki gerçekten web siteme verdiğim emeğin karşılığını aldığımı düşünüyorum herkeze kolay gelsin
Mesaj31.03.2012, 10:36 (UTC)    

gececi40 yazmış:
Bu haftanın sitesi

HERKEZE İYİ FORUMLAR...

teşekkür ediyorum beni haftanın sitesi seçtiğiniz için bu demek oluyorki web siteme verdiğim emeğin karşılığını almış bulunuyorum herkeze başarılar kolay gelsin
Mesaj31.03.2012, 10:36 (UTC)    

ice-blog yazmış:
tebrikler www.mobilyaeğitmeni.tr.gg

teşekkür ederim sizlerede başarılar diliyorum
Mesaj31.03.2012, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tebrikler,Sayın Modum Link Yazımında Bir Hata Olmuş Galiba http://www.mobilyaegitmeni.tr.gg/