Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.02.2012, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Warmı kod isteyen ???????

devgezegen yazmış:
terebaytt yazmış:
bedava sitemde php de çalışır face book koduda.Akşamı bekle

Laughing Bedava-Sitem'de php çalıştırırsan seni ayakta alkışlarım ama çalıştıramazsan ancak gülerim... Laughing Laughing Laughing

CSS biliyomuş gibi bi de yazmış bişeyler, artist; önce kendi sitene çeki düzen ver..
3 kuruşluk bilgini 5 kuruşluk gibi göstermeye çalışma...

CSS'nin ne olduğunu sorsam Google'a koşarsın, senin gibileri çok gördüm, bak koçum css dediğin bi arka plan, bir genişlik bide yükseklik ayarlarından ibaret değildir. Önce git bu işi adam gibi öğren sonra çık karşıma ki bende boşa kürek çekmemiş oluyim...Seni gidi velet seni... Very Happy

Laflarına dikkat et.Kendini beğenmiş ...........!

öteki türlüsünü sen yap ben sana domain hediye ediyim.

http://terebaytt.tr.gg/forum/index.htm
Mesaj17.02.2012, 11:33 (UTC)    

devgezegen yazmış:
terebaytt yazmış:
bedava sitemde php de çalışır face book koduda.Akşamı bekle

Laughing Bedava-Sitem'de php çalıştırırsan seni ayakta alkışlarım ama çalıştıramazsan ancak gülerim... Laughing Laughing Laughing

CSS biliyomuş gibi bi de yazmış bişeyler, artist; önce kendi sitene çeki düzen ver..
3 kuruşluk bilgini 5 kuruşluk gibi göstermeye çalışma...

CSS'nin ne olduğunu sorsam Google'a koşarsın, senin gibileri çok gördüm, bak koçum css dediğin bi arka plan, bir genişlik bide yükseklik ayarlarından ibaret değildir. Önce git bu işi adam gibi öğren sonra çık karşıma ki bende boşa kürek çekmemiş oluyim...Seni gidi velet seni... Very Happy

Çok iyi dedin kareşim..
Mesaj17.02.2012, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

VELET BABANDIR.

azbekle akşam G*T olursunuz oturursunuz.

Mesaj17.02.2012, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Admin konuyu kilitlermisin daha fazla gerginlikğe gerek yok.

Mesaj17.02.2012, 15:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hediye domain mi? Very Happy Gerçekten komiksin yani ben datacenter kurmaya hazırlanırken sen bana domain mi hediye etmeye çalışıyorsun... Very Happy Laughing

Bak şimdi php kodlarının bir kısmını html'de çalıştırabilirsin ama seninde o kadar marifetli olduğunu düşünmüyorum... Very Happy Velet dediğim için kızıyon bana ama ettiğin laflara kendinde bakarsan anlayabilirsin bence saçmaladığını...

He bu arada sabırsızlıkla bekliyorum akşamı uzun zaman oldu katıla katıla bir gülmeyeli, ayrıca ne zamandır böyle dalga geçebileceğim biride olmadı.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj17.02.2012, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet akşam oldu.... Kod filanda göremiyorum dalga geçebilirim.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Bak şimdi daha yeni gördüm bir yerden bitme babama velet demiş, kimsin oğlum sen, senin gibi nice veletlerin eline tastik name verdim ben sende bu veletlerin arasına girmeyi başardın....Tebrikler bu da tastiknamen....

Hadi bakalım oh oh oh, hadi bağalım oh oh oh... Twisted Evil
Mesaj18.02.2012, 07:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şaka bi yana gerçekten kod nerde..
Mesaj18.02.2012, 07:58 (UTC)    

evrenseleglence yazmış:
evrenseleglence yazmış:
terebaytt yazmış:
söyleyin bakalım ne lazım kardeşler??

Çok biliyorsan bana facebook paylaşma kodunu ver. Ama bsde çalışanı. Normalde phpdir bedava-sitem sitelerinde çalışmaz.. Ama biri bunu başarmıştı. O kodu istiyorum. Yap ver hadii..

Bu arada facebook paylaşmadan kastım, gelen ziyaretçinin resim veya yazı yükleyip anında sitemde görünmesi..

Bu arada facebook paylaşmadan kastım, gelen ziyaretçinin resim veya yazı yükleyip anında sitemde görünmesi..

bulursanız banada yollayın Smile
Mesaj18.02.2012, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

devgezegen yazmış:
Evet akşam oldu.... Kod filanda göremiyorum dalga geçebilirim.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Bak şimdi daha yeni gördüm bir yerden bitme babama velet demiş, kimsin oğlum sen, senin gibi nice veletlerin eline tastik name verdim ben sende bu veletlerin arasına girmeyi başardın....Tebrikler bu da tastiknamen....

Hadi bakalım oh oh oh, hadi bağalım oh oh oh... Twisted Evil

Sen bile 9 ayda çıktın , sabredin bakalım. 10:30 da işten çıkıyorum.

Güzel bi host bulalım fotorafda yükleriz php de.(tartışma bi yana bu gerçekten yapılabilir.sanırım nasıl yapacağımıda biliyorum.( Dev gezen misin nesin adam ol biraz. olamıyosanda parka git orda oyna.)

Mesaj18.02.2012, 09:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm bekliom.. Gece 2 ye kadar açık olurum..
Mesaj18.02.2012, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:

1 Günde olmıyacağnı sende bal gibi biliyorsun. oyüzden bu kadar rahat konuşuyorsunuz. Yaptığım zamanda kabullenemiceksiniz. ben web tasarımından belki bir çogunuz kadar iyi anlamaya bilirim, ama şu ana kadar " C# - msQl -database " adına 10larca hastane yazılımı ürettik.

Diyeceksiniz Bs de ne b*k işin var.dediğim gibi web tasarımından css yada php dilinden pek anlamam. maksadım hem biraz vakit geçirmekti hemde göz aşinalığı yaratmaktı. ' yaşım 22 düzlisede okudum tüm pc-donanım-yazılım bilgimi kendim öğrendim ve 3buçuk yıl önce yaptığım ilk yazılımı "Ventura yazlım şirketi"ne 700 TL ye sattım.

Mesaj18.02.2012, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

terebaytt yazmış:
evrenseleglence yazmış:

1 Günde olmıyacağnı sende bal gibi biliyorsun. oyüzden bu kadar rahat konuşuyorsunuz. Yaptığım zamanda kabullenemiceksiniz. ben web tasarımından belki bir çogunuz kadar iyi anlamaya bilirim, ama şu ana kadar " C# - msQl -database " adına 10larca hastane yazılımı ürettik.

Diyeceksiniz Bs de ne b*k işin var.dediğim gibi web tasarımından css yada php dilinden pek anlamam. maksadım hem biraz vakit geçirmekti hemde göz aşinalığı yaratmaktı. ' yaşım 22 düzlisede okudum tüm pc-donanım-yazılım bilgimi kendim öğrendim ve 3buçuk yıl önce yaptığım ilk yazılımı "Ventura yazlım şirketi"ne 700 TL ye sattım.

Sen yap ben beklerim kardeşş yeterki yap..
Mesaj18.02.2012, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

raponer yazmış:
Yeri Burası Değil Gereksiz Başlık Açmayın

Adam haklı neden dik gidiyorsun? @terebaytt
Mesaj18.02.2012, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu: :D

Bedava-Sitem 'de PHP Çalışmıyor, Bide Uzmanım Diyorsunuz.
Mesaj18.02.2012, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :D

neseliblogum yazmış:
Bedava-Sitem 'de PHP Çalışmıyor, Bide Uzmanım Diyorsunuz.

Güldürme beni. sözde ben anlamyorum ha.

Önceki mesajları göster: