Yazar |
Mesaj |
-
terebaytt
Aktif Üye
|
17.02.2012, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Warmı kod isteyen ??????? |
|
|
devgezegen yazmış: terebaytt yazmış: bedava sitemde php de çalışır face book koduda.Akşamı bekle
Bedava-Sitem'de php çalıştırırsan seni ayakta alkışlarım ama çalıştıramazsan ancak gülerim...
CSS biliyomuş gibi bi de yazmış bişeyler, artist; önce kendi sitene çeki düzen ver..
3 kuruşluk bilgini 5 kuruşluk gibi göstermeye çalışma...
CSS'nin ne olduğunu sorsam Google'a koşarsın, senin gibileri çok gördüm, bak koçum css dediğin bi arka plan, bir genişlik bide yükseklik ayarlarından ibaret değildir. Önce git bu işi adam gibi öğren sonra çık karşıma ki bende boşa kürek çekmemiş oluyim...Seni gidi velet seni...
Laflarına dikkat et.Kendini beğenmiş ...........!
öteki türlüsünü sen yap ben sana domain hediye ediyim. ______________
http://terebaytt.tr.gg/forum/index.htm |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
17.02.2012, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Warmı kod isteyen ??????? |
|
|
devgezegen yazmış: terebaytt yazmış: bedava sitemde php de çalışır face book koduda.Akşamı bekle
Bedava-Sitem'de php çalıştırırsan seni ayakta alkışlarım ama çalıştıramazsan ancak gülerim...
CSS biliyomuş gibi bi de yazmış bişeyler, artist; önce kendi sitene çeki düzen ver..
3 kuruşluk bilgini 5 kuruşluk gibi göstermeye çalışma...
CSS'nin ne olduğunu sorsam Google'a koşarsın, senin gibileri çok gördüm, bak koçum css dediğin bi arka plan, bir genişlik bide yükseklik ayarlarından ibaret değildir. Önce git bu işi adam gibi öğren sonra çık karşıma ki bende boşa kürek çekmemiş oluyim...Seni gidi velet seni...
Çok iyi dedin kareşim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
terebaytt
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
terebaytt
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2012, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
18.02.2012, 07:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şaka bi yana gerçekten kod nerde.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2012, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Warmı kod isteyen ??????? |
|
|
evrenseleglence yazmış: evrenseleglence yazmış: terebaytt yazmış: söyleyin bakalım ne lazım kardeşler??
Çok biliyorsan bana facebook paylaşma kodunu ver. Ama bsde çalışanı. Normalde phpdir bedava-sitem sitelerinde çalışmaz.. Ama biri bunu başarmıştı. O kodu istiyorum. Yap ver hadii..
Bu arada facebook paylaşmadan kastım, gelen ziyaretçinin resim veya yazı yükleyip anında sitemde görünmesi..
Bu arada facebook paylaşmadan kastım, gelen ziyaretçinin resim veya yazı yükleyip anında sitemde görünmesi..
bulursanız banada yollayın |
|
↑
|
|
|
-
terebaytt
Aktif Üye
|
18.02.2012, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen bile 9 ayda çıktın , sabredin bakalım. 10:30 da işten çıkıyorum.
Güzel bi host bulalım fotorafda yükleriz php de.(tartışma bi yana bu gerçekten yapılabilir.sanırım nasıl yapacağımıda biliyorum.( Dev gezen misin nesin adam ol biraz. olamıyosanda parka git orda oyna.)
_________________________________________________________________ ______________
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
18.02.2012, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm bekliom.. Gece 2 ye kadar açık olurum.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
terebaytt
Aktif Üye
|
18.02.2012, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: tmm bekliom.. Gece 2 ye kadar açık olurum..
1 Günde olmıyacağnı sende bal gibi biliyorsun. oyüzden bu kadar rahat konuşuyorsunuz. Yaptığım zamanda kabullenemiceksiniz. ben web tasarımından belki bir çogunuz kadar iyi anlamaya bilirim, ama şu ana kadar " C# - msQl -database " adına 10larca hastane yazılımı ürettik.
Diyeceksiniz Bs de ne b*k işin var.dediğim gibi web tasarımından css yada php dilinden pek anlamam. maksadım hem biraz vakit geçirmekti hemde göz aşinalığı yaratmaktı. ' yaşım 22 düzlisede okudum tüm pc-donanım-yazılım bilgimi kendim öğrendim ve 3buçuk yıl önce yaptığım ilk yazılımı "Ventura yazlım şirketi"ne 700 TL ye sattım.
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
18.02.2012, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
terebaytt yazmış: evrenseleglence yazmış: tmm bekliom.. Gece 2 ye kadar açık olurum..
1 Günde olmıyacağnı sende bal gibi biliyorsun. oyüzden bu kadar rahat konuşuyorsunuz. Yaptığım zamanda kabullenemiceksiniz. ben web tasarımından belki bir çogunuz kadar iyi anlamaya bilirim, ama şu ana kadar " C# - msQl -database " adına 10larca hastane yazılımı ürettik.
Diyeceksiniz Bs de ne b*k işin var.dediğim gibi web tasarımından css yada php dilinden pek anlamam. maksadım hem biraz vakit geçirmekti hemde göz aşinalığı yaratmaktı. ' yaşım 22 düzlisede okudum tüm pc-donanım-yazılım bilgimi kendim öğrendim ve 3buçuk yıl önce yaptığım ilk yazılımı "Ventura yazlım şirketi"ne 700 TL ye sattım.
Sen yap ben beklerim kardeşş yeterki yap.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafik-blog
Acemi Üye
|
18.02.2012, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
raponer yazmış: Yeri Burası Değil Gereksiz Başlık Açmayın
Adam haklı neden dik gidiyorsun? @terebaytt |
|
↑
|
|
|
-
neseliblogum
Acemi Üye
|
18.02.2012, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: :D |
|
|
Bedava-Sitem 'de PHP Çalışmıyor, Bide Uzmanım Diyorsunuz. |
|
↑
|
|
|
-
terebaytt
Aktif Üye
|
18.02.2012, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: :D |
|
|
neseliblogum yazmış: Bedava-Sitem 'de PHP Çalışmıyor, Bide Uzmanım Diyorsunuz.
Güldürme beni. sözde ben anlamyorum ha. ______________
|
↑
|
|
|
|