Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2008, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgi paylaştıkça çoğalıyor Buraq kardeşim. Bunun için doğduk Wink

Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!

Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
Mesaj26.06.2008, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılar sitemizede beklerim
Mesaj27.06.2008, 07:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Profesyonel tasarımlarla tanışmak için sitemize bekliyoruz.

Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!

Mesaj27.06.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gel vatandaş sende gel ister css bil ister bilme gel her ne olursan ol yine gel biz öğretiyoruz bilgiyi paylaşıyoruz sizden tadını cıkarın site yapmanın
Mesaj27.06.2008, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kesinlikle çok güzel bir siteye sahipsiniz seni takip ediyorum usta

ve diyorum ki

daha ne bekliyorsunuz

www.hackerfriend.tr.gg her şeyi hakediyor bu site yürekten kutluyorum sitenizi
Mesaj27.06.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende o listeye girmek isterim tasarim yaparsan bana serseri_asiik( at )live.com ekle
Mesaj27.06.2008, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu: arapkoy

Ben Burdan Arapkoy E Çok Çok Tşk Lerimi Sunarım Bana Yaptığı Yardımlardan Ve Beni Hiç Bir Zaman Geri Çevirmediği için Her Konuda Bana Yardım Ettiği İçin WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abime Çok Tşk Ederim...
Benim Anlaamdığım Bazı MOD lar niye kendilerini üstün görüyorlar...
Bilgilerini paylaşmak zorunda Değiller ama Neden Bu Dik Kafalık Çok Bilmişlik...
AMA WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abimiz Sağ Olsun....www.HACKERFRiEND.TR.GG Site Sahibini Tanımazsamda Forumdaki Yaptığı yardımlardan dolayı hayranlık Duyuyorum...
SİZ VARKEN SIRTIMIZ YERE GELMEZ VE İNŞALLAH ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEZ...WWW.ARAPKOY.TR.GG&WWW.HACKERFRiEND.TR.GG
Arrow WWW.ARAPKOY.TR.GG Ögrencisiyim Smile

En son madchat tarafından 27.06.2008 16:49:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj27.06.2008, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Takdir ettiğim bir site

Başarılar

www.leonn2435.tr.gg
Mesaj27.06.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: arapkoy

madchat yazmış:
Ben Burdan Arapkoy E Çok Çok Tşk Lerimi Sunarım Bana Yaptığı Yardımlardan Ve Beni Hiç Bir Zaman Geri Çevirmediği için Her Konuda Bana Yardım Ettiği İçin WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abime Çok Tşk Ederim...
Benim Anlaamdığım Bazı MOD lar niye kendilerini üstün görüyorlar...
Bilgilerini paylaşmak zorunda Değiller ama Neden Bu Dik Kafalık Çok Bilmişlik...
AMA WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abimiz Sağ Olsun....www.HACKERFRiEND.TR.GG Site Sahibini Tanımazsamda Forumdaki Yaptığı yardımlardan dolayı hayranlık Duyuyorum...
SİZ VARKEN SIRTIMIZ YERE GELMEZ VE İNŞALLAH ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEZ...WWW.ARAPKOY.TR.GG&WWW.HACKERFRiEND.TR.GG
Arrow WWW.ARAPKOY.TR.GG Ögrencisiyim Smile

Teşekkürler bu düşünceleriniz için Ortada teşekkür edilecek birisi varsa o ben değil benim hocam olan hackerfriend dir Biz hackerfriend gardasımızın dergahında gördüklerimizi Onun bizlere öğrettiklerini bizde başkalarına öğretiyoruz Ben hiç unutmam gardasım hackerfriend ile tanıştığımızda sevgili arapkoy bilgi güçtür paylaştıkça büyür ben sende bildiklerimi esirgemiyorum sende bildiklerini başkalarında esirgeme demişti küpe takmayı sevmem ama o laf kulağımda küpe oldu Very Happy ondan sonrta hocam ne öğrettiyse bende bildiğimi paylaştım bilmediğimi hocama sordum Hocanın dediği gibi baktımki bilgi güçmüş gercekten paylaşıldıgı zamn çoğalıyormuş bende artık daha cok paylaşmak istedim üstadın izinden gidiyoruz ALLAH sasırmasın bu yoldan MOD larla ilgili yazdıklarınada bişey diyemiyecem biz paylaşım için burdayız biz kendimizi kimseden üstün görmüyoruz herkes bizden üstündür saygılarımla slckyel
Mesaj27.06.2008, 22:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

hackerfriend yazmış:
Bilgi paylaştıkça çoğalıyor Buraq kardeşim. Bunun için doğduk Wink

usta benim başlık resmi hala eskisi gibi duruyor yüksek pixcellerde sola dayalı bir çözüm bulabilecekmiyiz Shocked Shocked
Mesaj28.06.2008, 05:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-seyhan yazmış:
bende o listeye girmek isterim tasarim yaparsan bana serseri_asiik( at )live.com ekle

kimseye bireysel destek vermiyoruz, tasarım yapmıyoruz aykut kardeşim. bunun için gerçekten vaktimiz yok. sitemizdeki dersleri dikkatlice takip ettiğiniz takdirde, yapamayacağınız bir tasarım yok, bundan emin olun.

sevgiler.

Mesaj28.06.2008, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

leonn2435 yazmış:
Takdir ettiğim bir site

Başarılar

Samimi yorumun için çok teşekkürler.

Mesaj28.06.2008, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.zamankop.gg beklerız ıstenızz guzel olmupş
Mesaj28.06.2008, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler!

Bilgi paylaşımı tüm hızıyla devam ediyor...

Mesaj28.06.2008, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu: kennx

ltfen..
tam sekilde olarak Bedava-sitem-de Free Template uygulamaghi anlatin..
plz..Help
Önceki mesajları göster: