Yazar |
Mesaj |
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalıyor Buraq kardeşim. Bunun için doğduk ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
siteminkodcusu
Aktif Üye
|
26.06.2008, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar sitemizede beklerim |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 07:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Profesyonel tasarımlarla tanışmak için sitemize bekliyoruz. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
27.06.2008, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gel vatandaş sende gel ister css bil ister bilme gel her ne olursan ol yine gel biz öğretiyoruz bilgiyi paylaşıyoruz sizden tadını cıkarın site yapmanın |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle çok güzel bir siteye sahipsiniz seni takip ediyorum usta
ve diyorum ki
daha ne bekliyorsunuz
www.hackerfriend.tr.gg her şeyi hakediyor bu site yürekten kutluyorum sitenizi |
|
↑
|
|
|
-
aykut-seyhan
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
madchat
Acemi Üye
|
27.06.2008, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: arapkoy |
|
|
Ben Burdan Arapkoy E Çok Çok Tşk Lerimi Sunarım Bana Yaptığı Yardımlardan Ve Beni Hiç Bir Zaman Geri Çevirmediği için Her Konuda Bana Yardım Ettiği İçin WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abime Çok Tşk Ederim...
Benim Anlaamdığım Bazı MOD lar niye kendilerini üstün görüyorlar...
Bilgilerini paylaşmak zorunda Değiller ama Neden Bu Dik Kafalık Çok Bilmişlik...
AMA WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abimiz Sağ Olsun....www.HACKERFRiEND.TR.GG Site Sahibini Tanımazsamda Forumdaki Yaptığı yardımlardan dolayı hayranlık Duyuyorum...
SİZ VARKEN SIRTIMIZ YERE GELMEZ VE İNŞALLAH ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEZ...WWW.ARAPKOY.TR.GG&WWW.HACKERFRiEND.TR.GG
WWW.ARAPKOY.TR.GG Ögrencisiyim ______________
En son madchat tarafından 27.06.2008 16:49:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
arapkoy
Aktif Üye
|
27.06.2008, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: arapkoy |
|
|
madchat yazmış: Ben Burdan Arapkoy E Çok Çok Tşk Lerimi Sunarım Bana Yaptığı Yardımlardan Ve Beni Hiç Bir Zaman Geri Çevirmediği için Her Konuda Bana Yardım Ettiği İçin WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abime Çok Tşk Ederim...
Benim Anlaamdığım Bazı MOD lar niye kendilerini üstün görüyorlar...
Bilgilerini paylaşmak zorunda Değiller ama Neden Bu Dik Kafalık Çok Bilmişlik...
AMA WWW.ARAPKOY.TR.GG Site Sahibi Abimiz Sağ Olsun....www.HACKERFRiEND.TR.GG Site Sahibini Tanımazsamda Forumdaki Yaptığı yardımlardan dolayı hayranlık Duyuyorum...
SİZ VARKEN SIRTIMIZ YERE GELMEZ VE İNŞALLAH ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEZ...WWW.ARAPKOY.TR.GG&WWW.HACKERFRiEND.TR.GG
WWW.ARAPKOY.TR.GG Ögrencisiyim
Teşekkürler bu düşünceleriniz için Ortada teşekkür edilecek birisi varsa o ben değil benim hocam olan hackerfriend dir Biz hackerfriend gardasımızın dergahında gördüklerimizi Onun bizlere öğrettiklerini bizde başkalarına öğretiyoruz Ben hiç unutmam gardasım hackerfriend ile tanıştığımızda sevgili arapkoy bilgi güçtür paylaştıkça büyür ben sende bildiklerimi esirgemiyorum sende bildiklerini başkalarında esirgeme demişti küpe takmayı sevmem ama o laf kulağımda küpe oldu ondan sonrta hocam ne öğrettiyse bende bildiğimi paylaştım bilmediğimi hocama sordum Hocanın dediği gibi baktımki bilgi güçmüş gercekten paylaşıldıgı zamn çoğalıyormuş bende artık daha cok paylaşmak istedim üstadın izinden gidiyoruz ALLAH sasırmasın bu yoldan MOD larla ilgili yazdıklarınada bişey diyemiyecem biz paylaşım için burdayız biz kendimizi kimseden üstün görmüyoruz herkes bizden üstündür saygılarımla slckyel |
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: Bilgi paylaştıkça çoğalıyor Buraq kardeşim. Bunun için doğduk
usta benim başlık resmi hala eskisi gibi duruyor yüksek pixcellerde sola dayalı bir çözüm bulabilecekmiyiz ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2008, 05:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-seyhan yazmış: bende o listeye girmek isterim tasarim yaparsan bana serseri_asiik( at )live.com ekle
kimseye bireysel destek vermiyoruz, tasarım yapmıyoruz aykut kardeşim. bunun için gerçekten vaktimiz yok. sitemizdeki dersleri dikkatlice takip ettiğiniz takdirde, yapamayacağınız bir tasarım yok, bundan emin olun.
sevgiler. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2008, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
leonn2435 yazmış: Takdir ettiğim bir site
Başarılar
Samimi yorumun için çok teşekkürler. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
zamankop
Uzman Üye
|
28.06.2008, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.zamankop.gg beklerız ıstenızz guzel olmupş |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2008, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler!
Bilgi paylaşımı tüm hızıyla devam ediyor... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
|
-
kennx
Acemi Üye
|
28.06.2008, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: kennx |
|
|
ltfen..
tam sekilde olarak Bedava-sitem-de Free Template uygulamaghi anlatin..
plz..Help |
|
↑
|
|
|
|