Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj24.11.2011, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Turuncu , mavi , biraz beyaz .
Sitenizin Konusu : Metin2 pvp paylaşım sitesi , blog şeklinde

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde TR.GG'NiN EN iYi PVP TANITIM SiTESi YAZSIN.SAVASCI RESMi OLSUN.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ menü olacak.Açılır olacak.Copyright bölümü değiştirilebilecek.Sol menüde 2menü olsun biri metin2 pvp paylaşım, diğeri knight pvp paylaşım olsun.2Side değiştirilebilir olsun.Hemen sağ üst tarafta 234x30 boyutunda 2tane reklam alanı olsun banner koyabilmek için.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.
Mesaj25.11.2011, 06:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitepaylasim yazmış:
İlk Başta Söylim Ben En Son Kodlama İsteğinde Bulunmuştum O Yapılmadı Exclamation

Tasarımın Rengi : Mavi Tonlarında Olsun

Sitenizin Konusu : Kod Sitesi

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resiminde Bu Resim Olsun

Sol Tarafta Bir Menü Olsun Menü Açılır Olsun Sağ Tarafta Pagerank Ve 4 Tane 125x125 Reklam Alanı Ve Bir Tane Duyuru Bölümü Olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...Menü Açılır Olsun Bir Adet Duyuru Panosu Olsun Copyright Kodlardan Değişebilir Olsun Sloganda Güncel Kod Sitesi Yazsın.Tasarım Css Olsun.

Bekliyorum :/
Mesaj25.11.2011, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bnnr

rehood yazmış:
Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler

Site Renklerı Gre Ve Turkuaz (Biraz Koyu )
Yan Menü Alt Alana 4 Tane 33x33 Banner Alanı Üst Sağ Köşeye 468x60 Reklam Alanı
Mesaj25.11.2011, 12:14 (UTC)    

rehood yazmış:
rehood yazmış:
teşekürler

Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz

Sitenizin Konusu : Blog

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...

Bu Kurallara Uygun İstek Yapınz
Mesaj25.11.2011, 13:43 (UTC)    

bedavasitepaylasim yazmış:
rehood yazmış:
rehood yazmış:
teşekürler

Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz

Sitenizin Konusu : Blog

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...

Bu Kurallara Uygun İstek Yapınz

başlık resmınde sağda reklam alanı 468x60
sağ menu
alt' 33x33 e banner alanı olacak 4 tnae
Mesaj25.11.2011, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

onlinebagimlilari yazmış:
Tasarımın Rengi : Turuncu , mavi , biraz beyaz .
Sitenizin Konusu : Metin2 pvp paylaşım sitesi , blog şeklinde

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde TR.GG'NiN EN iYi PVP TANITIM SiTESi YAZSIN.SAVASCI RESMi OLSUN.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ menü olacak.Açılır olacak.Copyright bölümü değiştirilebilecek.Sol menüde 2menü olsun biri metin2 pvp paylaşım, diğeri knight pvp paylaşım olsun.2Side değiştirilebilir olsun.Hemen sağ üst tarafta 234x30 boyutunda 2tane reklam alanı olsun banner koyabilmek için.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.

Neden Tasarım Gecikti Acaba?
Lütfen Biri Yapabilirmi?
Özellikle evrenseleglenceden yardım istiyorum.
Mesaj26.11.2011, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hala bekliyorum :S:S
Mesaj26.11.2011, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Arka Plan Beyaz Kutular filan Açık Mavi

Sitenizin Konusu : Bedava Premium

Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rhkh.jpg
Bunun gibi yazısı sekli aynı oLsun ama bedavapremiumtr yazsın

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...

Kaliteli Gözü hoş bir tasarım oLsun

Teşekkürler
Mesaj26.11.2011, 09:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Arka Plan Beyaz Kutular filan Açık Mavi

Sitenizin Konusu : Bedava Premium

Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rhkh.jpg
Bunun gibi yazısı sekli aynı oLsun ama bedavapremiumtr yazsın

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...

İconlar Göze Hoş görünsün qüzeL oLsun Facebook iconu twiter iconu fiLn Menü iconları

Kaliteli Gözü hoş bir tasarım oLsun

Teşekkürler
Mesaj26.11.2011, 09:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

karabigaspor yazmış:
Merhabalar arkadaşlar.elimde bir css design tasarımı var ama kodlamasını ayıramadım.bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?bu son yardım isteğim önceki 12 yardım isteğpimde yardım bulamamıştım umarım bu sefer bulabilir.bu seferde yardımcı olacak olmazsa bundan sonra site işleriyle uğraşmayacağım.yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.

Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Bileyim.Boşuna Beklemiyeyim Sad
Mesaj26.11.2011, 09:37 (UTC)    

karabigaspor yazmış:
karabigaspor yazmış:
Merhabalar arkadaşlar.elimde bir css design tasarımı var ama kodlamasını ayıramadım.bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?bu son yardım isteğim önceki 12 yardım isteğpimde yardım bulamamıştım umarım bu sefer bulabilir.bu seferde yardımcı olacak olmazsa bundan sonra site işleriyle uğraşmayacağım.yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.

Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Biri Çıkmadı Hala.Eğer Yardımcı Olmayacaksa Kimse Bileyim Boşuna Beklemiyeyim Sad
Mesaj26.11.2011, 09:38 (UTC)    

[quote="karabigaspor"][quote="karabigaspor"]
karabigaspor yazmış:

Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Biri Çıkmadı Hala.Eğer Yardımcı Olmayacaksa Kimse Bileyim Boşuna Beklemiyeyim Sad
Mesaj26.11.2011, 22:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

trrunewikia yazmış:
trrunewikia yazmış:
Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)

Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah

Sitenizin Konusu :Runescape

Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun

benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden?
Mesaj27.11.2011, 00:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi :siyah

Sitenizin Konusu :Korku,Esrarengiz

Başlık Resminde Neler Olsun? : http://img.webme.com/pic/o/olandisi/2lales.jpg

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz :başlığın altında menü yanlamasına,
teşekürler...
Mesaj27.11.2011, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazım yanlış yerdeyse affola bu index i kodlaya bilirmisiniz kodlayanın 111x111 reklamını yayınlayacagım Smile

Kod:
http://img.webme.com/pic/r/rasimgemici/indexrasimgemici.png
Önceki mesajları göster: