Yazar |
Mesaj |
-
onlinebagimlilari
Acemi Üye
|
24.11.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Turuncu , mavi , biraz beyaz .
Sitenizin Konusu : Metin2 pvp paylaşım sitesi , blog şeklinde
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde TR.GG'NiN EN iYi PVP TANITIM SiTESi YAZSIN.SAVASCI RESMi OLSUN.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ menü olacak.Açılır olacak.Copyright bölümü değiştirilebilecek.Sol menüde 2menü olsun biri metin2 pvp paylaşım, diğeri knight pvp paylaşım olsun.2Side değiştirilebilir olsun.Hemen sağ üst tarafta 234x30 boyutunda 2tane reklam alanı olsun banner koyabilmek için.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter. |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
25.11.2011, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: İlk Başta Söylim Ben En Son Kodlama İsteğinde Bulunmuştum O Yapılmadı
Tasarımın Rengi : Mavi Tonlarında Olsun
Sitenizin Konusu : Kod Sitesi
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resiminde Bu Resim Olsun
Sol Tarafta Bir Menü Olsun Menü Açılır Olsun Sağ Tarafta Pagerank Ve 4 Tane 125x125 Reklam Alanı Ve Bir Tane Duyuru Bölümü Olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...Menü Açılır Olsun Bir Adet Duyuru Panosu Olsun Copyright Kodlardan Değişebilir Olsun Sloganda Güncel Kod Sitesi Yazsın.Tasarım Css Olsun.
Bekliyorum :/ |
|
↑
|
|
|
-
rehood
Acemi Üye
|
25.11.2011, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: bnnr |
|
|
rehood yazmış: Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler
Site Renklerı Gre Ve Turkuaz (Biraz Koyu )
Yan Menü Alt Alana 4 Tane 33x33 Banner Alanı Üst Sağ Köşeye 468x60 Reklam Alanı |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
25.11.2011, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: bnnr |
|
|
rehood yazmış: rehood yazmış: Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler
Yan Menü Alt Alana 4 Tane 33x33 Banner Alanı Üst Sağ Köşeye 468x60 Reklam Alanı
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Bu Kurallara Uygun İstek Yapınz |
|
↑
|
|
|
-
rehood
Acemi Üye
|
25.11.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: bnnr |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: rehood yazmış: rehood yazmış: Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler
Yan Menü Alt Alana 4 Tane 33x33 Banner Alanı Üst Sağ Köşeye 468x60 Reklam Alanı
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Bu Kurallara Uygun İstek Yapınz
başlık resmınde sağda reklam alanı 468x60
sağ menu
alt' 33x33 e banner alanı olacak 4 tnae |
|
↑
|
|
|
-
onlinebagimlilari
Acemi Üye
|
25.11.2011, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onlinebagimlilari yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu , mavi , biraz beyaz .
Sitenizin Konusu : Metin2 pvp paylaşım sitesi , blog şeklinde
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde TR.GG'NiN EN iYi PVP TANITIM SiTESi YAZSIN.SAVASCI RESMi OLSUN.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ menü olacak.Açılır olacak.Copyright bölümü değiştirilebilecek.Sol menüde 2menü olsun biri metin2 pvp paylaşım, diğeri knight pvp paylaşım olsun.2Side değiştirilebilir olsun.Hemen sağ üst tarafta 234x30 boyutunda 2tane reklam alanı olsun banner koyabilmek için.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.
Neden Tasarım Gecikti Acaba?
Lütfen Biri Yapabilirmi?
Özellikle evrenseleglenceden yardım istiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
masum-city
Aktif Üye
|
26.11.2011, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hala bekliyorum :S:S |
|
↑
|
|
|
-
kayip-oyun
Acemi Üye
|
26.11.2011, 09:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Arka Plan Beyaz Kutular filan Açık Mavi
Sitenizin Konusu : Bedava Premium
Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rhkh.jpg
Bunun gibi yazısı sekli aynı oLsun ama bedavapremiumtr yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...
Kaliteli Gözü hoş bir tasarım oLsun
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
kayip-oyun
Acemi Üye
|
26.11.2011, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Arka Plan Beyaz Kutular filan Açık Mavi
Sitenizin Konusu : Bedava Premium
Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rhkh.jpg
Bunun gibi yazısı sekli aynı oLsun ama bedavapremiumtr yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...
İconlar Göze Hoş görünsün qüzeL oLsun Facebook iconu twiter iconu fiLn Menü iconları
Kaliteli Gözü hoş bir tasarım oLsun
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
karabigaspor
Acemi Üye
|
26.11.2011, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
karabigaspor yazmış: Merhabalar arkadaşlar.elimde bir css design tasarımı var ama kodlamasını ayıramadım.bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?bu son yardım isteğim önceki 12 yardım isteğpimde yardım bulamamıştım umarım bu sefer bulabilir.bu seferde yardımcı olacak olmazsa bundan sonra site işleriyle uğraşmayacağım.yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Bileyim.Boşuna Beklemiyeyim |
|
↑
|
|
|
-
karabigaspor
Acemi Üye
|
26.11.2011, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
karabigaspor yazmış: karabigaspor yazmış: Merhabalar arkadaşlar.elimde bir css design tasarımı var ama kodlamasını ayıramadım.bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?bu son yardım isteğim önceki 12 yardım isteğpimde yardım bulamamıştım umarım bu sefer bulabilir.bu seferde yardımcı olacak olmazsa bundan sonra site işleriyle uğraşmayacağım.yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Biri Çıkmadı Hala.Eğer Yardımcı Olmayacaksa Kimse Bileyim Boşuna Beklemiyeyim |
|
↑
|
|
|
-
karabigaspor
Acemi Üye
|
26.11.2011, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
[quote="karabigaspor"][quote="karabigaspor"] karabigaspor yazmış: Merhabalar arkadaşlar.elimde bir css design tasarımı var ama kodlamasını ayıramadım.bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?bu son yardım isteğim önceki 12 yardım isteğpimde yardım bulamamıştım umarım bu sefer bulabilir.bu seferde yardımcı olacak olmazsa bundan sonra site işleriyle uğraşmayacağım.yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
Ben Bi Kodlama İsteği Yazmıştım Ama Hala Yardımcı Olacak Biri Çıkmadı Hala.Eğer Yardımcı Olmayacaksa Kimse Bileyim Boşuna Beklemiyeyim |
|
↑
|
|
|
-
trrunewikia
Acemi Üye
|
26.11.2011, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trrunewikia yazmış: trrunewikia yazmış: Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)
Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah
Sitenizin Konusu :Runescape
Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun
benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden? |
|
↑
|
|
|
-
olandisi
Acemi Üye
|
27.11.2011, 00:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi :siyah
Sitenizin Konusu :Korku,Esrarengiz
Başlık Resminde Neler Olsun? : http://img.webme.com/pic/o/olandisi/2lales.jpg
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz :başlığın altında menü yanlamasına,
teşekürler... |
|
↑
|
|
|
-
rasimgemici
Acemi Üye
|
27.11.2011, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yazım yanlış yerdeyse affola bu index i kodlaya bilirmisiniz kodlayanın 111x111 reklamını yayınlayacagım
Kod: http://img.webme.com/pic/r/rasimgemici/indexrasimgemici.png |
|
↑
|
|
|
|