Yazar |
Mesaj |
-
onlinecsyardimciniz
Acemi Üye
|
21.11.2011, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Counter-strike uygun renkler olursa sevinirim siz tercih edin
Sitenizin Konusu : Counter-Strike hakkında yardımıc bir site
Başlık Resminde Neler Olsun? : Counter-Strikeye uygun bir başlık olsun mesela terroristler cs deki ct ler fln olsun sonra reklam alanı olsun bide duyuru bolumu
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 menu olsun kibar bi menu olsun css kodları na önem veririmim onlarıda güzel şekillde uyarlarsanız memnun kalırım şmdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkurler +tasarımımı yapan arkdaşın sitesinin reklamını 1 ay boyunca ana sayfada tutulacaktır tasaramad a dengind de injeklerse sevinirim saygılrımla
yha 2 hafta oldu halla tasarımrım çizilmedi ve kodlanmadı grafiker ardaşalrdan önemle rica ediyorum...!!! |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
22.11.2011, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onlinecsyardimciniz yazmış: Tasarımın Rengi : Counter-strike uygun renkler olursa sevinirim siz tercih edin
Başlık Resminde Neler Olsun? : Counter-Strikeye uygun bir başlık olsun mesela terroristler cs deki ct ler fln olsun sonra reklam alanı olsun bide duyuru bolumu
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 menu olsun kibar bi menu olsun css kodları na önem veririmim onlarıda güzel şekillde uyarlarsanız memnun kalırım şmdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkurler +tasarımımı yapan arkdaşın sitesinin reklamını 1 ay boyunca ana sayfada tutulacaktır tasaramad a dengind de injeklerse sevinirim saygılrımla
yha 2 hafta oldu halla tasarımrım çizilmedi ve kodlanmadı grafiker ardaşalrdan önemle rica ediyorum...!!!
Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rehood
Acemi Üye
|
22.11.2011, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: bnnr |
|
|
Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler |
|
↑
|
|
|
-
trrunewikia
Acemi Üye
|
22.11.2011, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trrunewikia yazmış: Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)
Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah
Sitenizin Konusu :Runescape
Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun
benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden? |
|
↑
|
|
|
-
masum-city
Aktif Üye
|
22.11.2011, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : MAVİ , YANINA NE YAKIŞIRSA
Sitenizin Konusu : İndirme sitesi olcak Film,Oyun,Program...
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde genel olarak siteyi kaplıycak şekilde itemin adı sazsın ve süper bir logo istiyorum mümkünse Masum-City olarak yazsınlar altına.. Profesyonel
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Ana Sayfa | Programlar | İşletim Sistemleri | All in one (AIO) | Oyunlar | Programlar.... Üst menü istiyorum sadece çok dikkat edin sadece üst menü açılır olmcak ana sayfa full geniş olsun orda blog tarzı paylaşımlar yapcam |
|
↑
|
|
|
-
masum-city
Aktif Üye
|
22.11.2011, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FLOD İÇİN BİNLERCE KES ÖZÜR...
BU ŞEKİL OLSUN LÜTFEN..
Tasarımın Rengi : MAVİ , YANINA NE YAKIŞIRSA
Sitenizin Konusu : İndirme sitesi olcak Film,Oyun,Program...
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde genel olarak siteyi kaplıycak şekilde itemin adı sazsın ve süper bir logo istiyorum mümkünse Masum-City olarak yazsınlar altına.. Katılımsız Portable Program ve Oyun İndirme Mekanı (yazsın site adının altında)
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Ana Sayfa | Programlar | İşletim Sistemleri | All in one (AIO) | Oyunlar | Programlar.... Üst menü istiyorum sadece çok dikkat edin sadece üst menü açılır olmcak ana sayfa full geniş olsun orda blog tarzı paylaşımlar yapcam ... |
|
↑
|
|
|
-
onlinecsyardimciniz
Acemi Üye
|
22.11.2011, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: onlinecsyardimciniz yazmış: Tasarımın Rengi : Counter-strike uygun renkler olursa sevinirim siz tercih edin
yha 2 hafta oldu halla tasarımrım çizilmedi ve kodlanmadı grafiker ardaşalrdan önemle rica ediyorum...!!!
Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı..
Teşekkurler
size sitemde 1 aylık reklamınızı ücretsiz olarak yayınlayacağım |
|
↑
|
|
|
-
sertsaray
Acemi Üye
|
23.11.2011, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: Bir Kodlama İsteği |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rehood
Acemi Üye
|
23.11.2011, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: bnnr |
|
|
rehood yazmış: Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler
Renkler http://www.dusunenturk.org/images/main/logo.jpg bunan benzer ir tasarım olursa sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
weblines
Acemi Üye
|
23.11.2011, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: tasarım isteği |
|
|
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Siyah
Sitenizin Konusu : Konusu yok
Başlık Resminde Neler Olsun? :sade olsun sadece sitenin ismi ve yanında bir logo olsa yeter (logoda WL gibi şeyler olabilir)
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:alta doğru açılan üst menu |
|
↑
|
|
|
-
mt2pvpler2012
Acemi Üye
|
23.11.2011, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım İsteği |
|
|
Tasarım önemsenilmediği için tekrardan yazıcam.
Tasarımın rengi : Canlı renkler.
Sitenizin konusu : Metin2 pvp server paylaşımları
Başlık resminde neler olsun? : Üst Tarafta 2adet reklam alanı olabilir (pvp payşalımlarında en iyi ikisini koymak için)ve güzel bir metin2 pvp logosu olabilir.
Kısaca tasarımda istedikleriniz : Sol menülü(açılır olucak)3Tane navigasyon olabilir sol menüde.Örneğin Konu Konu yazınki ben kod yerinden değiştirebiliyim.Copyright alanı değiştirilebilir olucak kod yerinden.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter. |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
23.11.2011, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tasarım İsteği |
|
|
mt2pvpler2012 yazmış: Tasarım önemsenilmediği için tekrardan yazıcam.
Tasarımın rengi : Canlı renkler.
Sitenizin konusu : Metin2 pvp server paylaşımları
Başlık resminde neler olsun? : Üst Tarafta 2adet reklam alanı olabilir (pvp payşalımlarında en iyi ikisini koymak için)ve güzel bir metin2 pvp logosu olabilir.
Kısaca tasarımda istedikleriniz : Sol menülü(açılır olucak)3Tane navigasyon olabilir sol menüde.Örneğin Konu Konu yazınki ben kod yerinden değiştirebiliyim.Copyright alanı değiştirilebilir olucak kod yerinden.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.
Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
rehood
Acemi Üye
|
24.11.2011, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: tasarım isteği |
|
|
weblines yazmış: Tasarımın Rengi : Kırmızı,Siyah
Sitenizin Konusu : Konusu yok
Başlık Resminde Neler Olsun? :sade olsun sadece sitenin ismi ve yanında bir logo olsa yeter (logoda WL gibi şeyler olabilir)
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:alta doğru açılan üst menu
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Siyah
Sitenizin Konusu : Link Paylaşımı
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Yan Menü Alt'a Banner Üst Köşede Banner |
|
↑
|
|
|
-
trrunewikia
Acemi Üye
|
24.11.2011, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trrunewikia yazmış: trrunewikia yazmış: Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)
Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah
Sitenizin Konusu :Runescape
Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun
benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden? |
|
↑
|
|
|
|