Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj21.11.2011, 20:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Counter-strike uygun renkler olursa sevinirim siz tercih edin
Sitenizin Konusu : Counter-Strike hakkında yardımıc bir site
Başlık Resminde Neler Olsun? : Counter-Strikeye uygun bir başlık olsun mesela terroristler cs deki ct ler fln olsun sonra reklam alanı olsun bide duyuru bolumu
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 menu olsun kibar bi menu olsun css kodları na önem veririmim onlarıda güzel şekillde uyarlarsanız memnun kalırım şmdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkurler +tasarımımı yapan arkdaşın sitesinin reklamını 1 ay boyunca ana sayfada tutulacaktır tasaramad a dengind de injeklerse sevinirim saygılrımla

yha 2 hafta oldu halla tasarımrım çizilmedi ve kodlanmadı grafiker ardaşalrdan önemle rica ediyorum...!!!
Mesaj22.11.2011, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

onlinecsyardimciniz yazmış:
Başlık Resminde Neler Olsun? : Counter-Strikeye uygun bir başlık olsun mesela terroristler cs deki ct ler fln olsun sonra reklam alanı olsun bide duyuru bolumu
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 menu olsun kibar bi menu olsun css kodları na önem veririmim onlarıda güzel şekillde uyarlarsanız memnun kalırım şmdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkurler +tasarımımı yapan arkdaşın sitesinin reklamını 1 ay boyunca ana sayfada tutulacaktır tasaramad a dengind de injeklerse sevinirim saygılrımla

yha 2 hafta oldu halla tasarımrım çizilmedi ve kodlanmadı grafiker ardaşalrdan önemle rica ediyorum...!!!

Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı..
Mesaj22.11.2011, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu: bnnr

Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler
Mesaj22.11.2011, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

trrunewikia yazmış:
Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)

Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah

Sitenizin Konusu :Runescape

Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun

benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden?
Mesaj22.11.2011, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : MAVİ , YANINA NE YAKIŞIRSA

Sitenizin Konusu : İndirme sitesi olcak Film,Oyun,Program...

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde genel olarak siteyi kaplıycak şekilde itemin adı sazsın ve süper bir logo istiyorum mümkünse Masum-City olarak yazsınlar altına.. Profesyonel

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Ana Sayfa | Programlar | İşletim Sistemleri | All in one (AIO) | Oyunlar | Programlar.... Üst menü istiyorum sadece çok dikkat edin sadece üst menü açılır olmcak ana sayfa full geniş olsun orda blog tarzı paylaşımlar yapcam Smile
Mesaj22.11.2011, 19:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

FLOD İÇİN BİNLERCE KES ÖZÜR...
BU ŞEKİL OLSUN LÜTFEN..

Tasarımın Rengi :
MAVİ , YANINA NE YAKIŞIRSA

Sitenizin Konusu : İndirme sitesi olcak Film,Oyun,Program...

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde genel olarak siteyi kaplıycak şekilde itemin adı sazsın ve süper bir logo istiyorum mümkünse Masum-City olarak yazsınlar altına.. Katılımsız Portable Program ve Oyun İndirme Mekanı (yazsın site adının altında)

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Ana Sayfa | Programlar | İşletim Sistemleri | All in one (AIO) | Oyunlar | Programlar.... Üst menü istiyorum sadece çok dikkat edin sadece üst menü açılır olmcak ana sayfa full geniş olsun orda blog tarzı paylaşımlar yapcam ...
Mesaj22.11.2011, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
onlinecsyardimciniz yazmış:

Teşekkurler

size sitemde 1 aylık reklamınızı ücretsiz olarak yayınlayacağım Wink
Mesaj23.11.2011, 10:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Bir Kodlama İsteği

Mesaj23.11.2011, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bnnr

rehood yazmış:
Tr.gg ^dekı Sitelerin Reklamı Yapacam Uygun bir Tema Yaparsanız Sevinirim.
teşekürler

Renkler http://www.dusunenturk.org/images/main/logo.jpg bunan benzer ir tasarım olursa sevinirim
Mesaj23.11.2011, 14:48 (UTC)    
Mesaj konusu: tasarım isteği

Tasarımın Rengi : Kırmızı,Siyah

Sitenizin Konusu : Konusu yok

Başlık Resminde Neler Olsun? :sade olsun sadece sitenin ismi ve yanında bir logo olsa yeter (logoda WL gibi şeyler olabilir)

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:alta doğru açılan üst menu
Mesaj23.11.2011, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Tasarım İsteği

Tasarım önemsenilmediği için tekrardan yazıcam.
Tasarımın rengi : Canlı renkler.
Sitenizin konusu : Metin2 pvp server paylaşımları
Başlık resminde neler olsun? : Üst Tarafta 2adet reklam alanı olabilir (pvp payşalımlarında en iyi ikisini koymak için)ve güzel bir metin2 pvp logosu olabilir.
Kısaca tasarımda istedikleriniz : Sol menülü(açılır olucak)3Tane navigasyon olabilir sol menüde.Örneğin Konu Konu yazınki ben kod yerinden değiştirebiliyim.Copyright alanı değiştirilebilir olucak kod yerinden.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.
Mesaj23.11.2011, 20:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Tasarım İsteği

mt2pvpler2012 yazmış:
Tasarım önemsenilmediği için tekrardan yazıcam.
Tasarımın rengi : Canlı renkler.
Sitenizin konusu : Metin2 pvp server paylaşımları
Başlık resminde neler olsun? : Üst Tarafta 2adet reklam alanı olabilir (pvp payşalımlarında en iyi ikisini koymak için)ve güzel bir metin2 pvp logosu olabilir.
Kısaca tasarımda istedikleriniz : Sol menülü(açılır olucak)3Tane navigasyon olabilir sol menüde.Örneğin Konu Konu yazınki ben kod yerinden değiştirebiliyim.Copyright alanı değiştirilebilir olucak kod yerinden.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım olsun yeter.

Mesaj24.11.2011, 10:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk Başta Söylim Ben En Son Kodlama İsteğinde Bulunmuştum O Yapılmadı Exclamation

Tasarımın Rengi : Mavi Tonlarında Olsun

Sitenizin Konusu : Kod Sitesi

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resiminde Bu Resim Olsun

Sol Tarafta Bir Menü Olsun Menü Açılır Olsun Sağ Tarafta Pagerank Ve 4 Tane 125x125 Reklam Alanı Ve Bir Tane Duyuru Bölümü Olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...Menü Açılır Olsun Bir Adet Duyuru Panosu Olsun Copyright Kodlardan Değişebilir Olsun Sloganda Güncel Kod Sitesi Yazsın.Tasarım Css Olsun.
Mesaj24.11.2011, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: tasarım isteği

weblines yazmış:

Sitenizin Konusu : Konusu yok

Başlık Resminde Neler Olsun? :sade olsun sadece sitenin ismi ve yanında bir logo olsa yeter (logoda WL gibi şeyler olabilir)

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:alta doğru açılan üst menu

Sitenizin Konusu : Link Paylaşımı

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Yan Menü Alt'a Banner Üst Köşede Banner
Mesaj24.11.2011, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

trrunewikia yazmış:
trrunewikia yazmış:
Kodlama istegimi iptal etmek istiorum bunu yaparsanız sevinirim:)

Tasarımın Rengi : Kahverengi veya siyah

Sitenizin Konusu :Runescape

Başlık Resminde Neler Olsun? : Runescape türkçe yardım sitesi logo su olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sol da ana menü üst taraftada kücük bi menü olsun

benden sonra yazazanların istekleri benden önce yapılıyor neden?
Önceki mesajları göster: