Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.10.2011, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun.
Mesaj29.10.2011, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence Atatürke saygısızlıktan dolayı değil bir bildikleri olması ertelenmezdi
Mesaj29.10.2011, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

kirsehirli-bt yazmış:
bence Atatürke saygısızlıktan dolayı değil bir bildikleri olması ertelenmezdi

Ama Atatürk hastayken ,Atatürk öldüğünde ,Savaşlarda ,diğer depremlerde iptal edilmeyen bayramımız iptal edildi! Atatürk hastayken hatta Atatürk öldüğünde bile iptal edilmemişti! Van'a saygı olsun diye töreni iptal ettiler, peki Atatürk'e saygı nerede? Bence bu büyük saygısızlık!
Mesaj29.10.2011, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

düşüncene saygı duyuyorum ama birde şöyle düşün bir yandan nerdeyse savaş denecek kadar büyük operasyonda askerlerimiz çatışırken bir yandan vanda insanlık sefellik çekerken kutlama yapılsa düşman bunu nasıl karşlar bencede kutlansa daha iyi olurdu düşmanı sevindirmiş olduk ama bir bildiği olmasa ertelemezler istihbarat almışlardır belkide
Mesaj29.10.2011, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

kirsehirli-bt yazmış:
düşüncene saygı duyuyorum ama birde şöyle düşün bir yandan nerdeyse savaş denecek kadar büyük operasyonda askerlerimiz çatışırken bir yandan vanda insanlık sefellik çekerken kutlama yapılsa düşman bunu nasıl karşlar bencede kutlansa daha iyi olurdu düşmanı sevindirmiş olduk ama bir bildiği olmasa ertelemezler istihbarat almışlardır belkide

Teşekkür ederim ama ben öyle düşünmüyorum. Cumhuriyetimizi kutlamalıyız ki bizi bölemeyeceklerini ,bize zarar veremeyeceklerini anlasınlar. Cumhuriyet Bayramını kutlamadığımızı öğrenince sevinirler dağdaki domuzlar. Amaçlarına ulaştıklarını sanırlar. Fakat biz ülke olarak bu büyük ,özel ,şanlı ,şerefli günümüzü kutlamalıyız ki o hayvanlar asla amaçlarına ulaşmasın. Zaten dünya çatlasa da ülkemizi Türkiyemizi bölemezler!
Mesaj29.10.2011, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam arkadaşlar nasılsınız.
Mesaj29.10.2011, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dunya yazmış:

İyi sen ?
Mesaj29.10.2011, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="aykut-servis"]
aktif-dunya yazmış:

İyi sen ?[/quote

bende iyiyi
Mesaj29.10.2011, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah iyilik versin kardeşim .
Mesaj29.10.2011, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
Allah iyilik versin kardeşim .

saol aykut sanada Wink
Mesaj29.10.2011, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

İbrahim yeni tasarımın daha iyi olmuş şimdi baktımda diğer tasarımından daha yi ve ayrıca hep diğerinde blogtur falan uğraşıyordun .
Mesaj29.10.2011, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
İbrahim yeni tasarımın daha iyi olmuş şimdi baktımda diğer tasarımından daha yi ve ayrıca hep diğerinde blogtur falan uğraşıyordun .

evet bu tasarım daha iyi aykut evt blog ugrasıyordum

Wink
Mesaj29.10.2011, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

]Vana Saygı Olsun Diye Gitti Cumhuriyet Bayramı. Bu Sabah Yürüyüş Yapacaktık İptal Oldu. Bs dede 1 Haftadır Sorun Var. Düzelmesini Bekliyoruz. İyi Günler...
Mesaj29.10.2011, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dunya yazmış:
aykut-servis yazmış:

evet bu tasarım daha iyi aykut evt blog ugrasıyordum

Wink

Hmm
Mesaj29.10.2011, 19:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam arkadaşlar herkeze iyi gecler.