Yazar |
Mesaj |
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kirsehirli-bt
Acemi Üye
|
29.10.2011, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence Atatürke saygısızlıktan dolayı değil bir bildikleri olması ertelenmezdi ______________ gizemli |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
29.10.2011, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kirsehirli-bt yazmış: bence Atatürke saygısızlıktan dolayı değil bir bildikleri olması ertelenmezdi
Ama Atatürk hastayken ,Atatürk öldüğünde ,Savaşlarda ,diğer depremlerde iptal edilmeyen bayramımız iptal edildi! Atatürk hastayken hatta Atatürk öldüğünde bile iptal edilmemişti! Van'a saygı olsun diye töreni iptal ettiler, peki Atatürk'e saygı nerede? Bence bu büyük saygısızlık! ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
kirsehirli-bt
Acemi Üye
|
29.10.2011, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
düşüncene saygı duyuyorum ama birde şöyle düşün bir yandan nerdeyse savaş denecek kadar büyük operasyonda askerlerimiz çatışırken bir yandan vanda insanlık sefellik çekerken kutlama yapılsa düşman bunu nasıl karşlar bencede kutlansa daha iyi olurdu düşmanı sevindirmiş olduk ama bir bildiği olmasa ertelemezler istihbarat almışlardır belkide ______________ gizemli |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
29.10.2011, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kirsehirli-bt yazmış: düşüncene saygı duyuyorum ama birde şöyle düşün bir yandan nerdeyse savaş denecek kadar büyük operasyonda askerlerimiz çatışırken bir yandan vanda insanlık sefellik çekerken kutlama yapılsa düşman bunu nasıl karşlar bencede kutlansa daha iyi olurdu düşmanı sevindirmiş olduk ama bir bildiği olmasa ertelemezler istihbarat almışlardır belkide
Teşekkür ederim ama ben öyle düşünmüyorum. Cumhuriyetimizi kutlamalıyız ki bizi bölemeyeceklerini ,bize zarar veremeyeceklerini anlasınlar. Cumhuriyet Bayramını kutlamadığımızı öğrenince sevinirler dağdaki domuzlar. Amaçlarına ulaştıklarını sanırlar. Fakat biz ülke olarak bu büyük ,özel ,şanlı ,şerefli günümüzü kutlamalıyız ki o hayvanlar asla amaçlarına ulaşmasın. Zaten dünya çatlasa da ülkemizi Türkiyemizi bölemezler! ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar nasılsınız.______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.10.2011, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: selam arkadaşlar nasılsınız.
İyi sen ? |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="aykut-servis"] aktif-dunya yazmış: selam arkadaşlar nasılsınız.
İyi sen ?[/quote
bende iyiyi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.10.2011, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah iyilik versin kardeşim . |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Allah iyilik versin kardeşim .
saol aykut sanada ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.10.2011, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İbrahim yeni tasarımın daha iyi olmuş şimdi baktımda diğer tasarımından daha yi ve ayrıca hep diğerinde blogtur falan uğraşıyordun . |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: İbrahim yeni tasarımın daha iyi olmuş şimdi baktımda diğer tasarımından daha yi ve ayrıca hep diğerinde blogtur falan uğraşıyordun .
evet bu tasarım daha iyi aykut evt blog ugrasıyordum
______________ |
|
↑
|
|
|
-
gtasanandreashakkinda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
]Vana Saygı Olsun Diye Gitti Cumhuriyet Bayramı. Bu Sabah Yürüyüş Yapacaktık İptal Oldu. Bs dede 1 Haftadır Sorun Var. Düzelmesini Bekliyoruz. İyi Günler... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.10.2011, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: aykut-servis yazmış: İbrahim yeni tasarımın daha iyi olmuş şimdi baktımda diğer tasarımından daha yi ve ayrıca hep diğerinde blogtur falan uğraşıyordun .
evet bu tasarım daha iyi aykut evt blog ugrasıyordum
Hmm |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2011, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |