Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.09.2011, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı?

M.Aslan
Mesaj23.09.2011, 04:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Canım Sıkılıyor Son Günlerde Okullar Başladı Ve 8 E Gidiyorum Zor Artık Benim Geleceğim 8 Hiç Bir Şey Lise Ve Üniversitede Var Geniş Ailedeki Zekaininde Dediği Gibi Razz Vay Arkadaş Bu Okullar Niye Yapıldı Yaw Çocuklara Çin İşkencesi Yapıyorlar Resmen Mr. Green Mr. Green Sadece 2 Gün Tatil Oluyor Of Of Sad Hem Halime Üzülüyorum Hemde Gülüyorum Ya Ey Allahım Sen Ne Yücesin Biz İnsanları Öyle Bir Yaratmışsın Ki Senin Var Olduğuna Öyle Bir İnandırmışsın Ki Senin İçin Sabır Ediyorum .. [/i][/b][/quote]
Mesaj23.09.2011, 05:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

wep-dizayn yazmış:
Canım Sıkılıyor Son Günlerde Okullar Başladı Ve 8 E Gidiyorum Zor Artık Benim Geleceğim 8 Hiç Bir Şey Lise Ve Üniversitede Var Geniş Ailedeki Zekaininde Dediği Gibi Razz Vay Arkadaş Bu Okullar Niye Yapıldı Yaw Çocuklara Çin İşkencesi Yapıyorlar Resmen Mr. Green Mr. Green Sadece 2 Gün Tatil Oluyor Of Of Sad Hem Halime Üzülüyorum Hemde Gülüyorum Ya Ey Allahım Sen Ne Yücesin Biz İnsanları Öyle Bir Yaratmışsın Ki Senin Var Olduğuna Öyle Bir İnandırmışsın Ki Senin İçin Sabır Ediyorum .. [/i][/b]
[/quote]

10 NUMARA YORUM AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Wink Wink
Mesaj23.09.2011, 08:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba millet;
@Wep-dizayn yazmış 2 gün tatili var,bizim lisede 3 gün tatil Very Happy,kaçma,okula gitme falan değil,okul izin veriyor Very Happy,benim için müthiş bişey Very Happy
Mesaj23.09.2011, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

1bsinifiyiz yazmış:
Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı?
istediğin yere ekle abla , adsense sana doğrulama kodu verecek sen onu istediğin yere ekleyebilirsin. o kodu otomatikmen buluyor zaten.
Mesaj23.09.2011, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

1bsinifiyiz yazmış:

Tasarımın Üstüne Ekle..
Mesaj23.09.2011, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
1bsinifiyiz yazmış:

Tasarımın Üstüne Ekle..
Al işte.
Mesaj23.09.2011, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaslar.
Bedava-Sitem webme gmbh 4 yilini kutluyor
Herkese hayirli gunler dilerim.

Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj23.09.2011, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı Günler Moderatorum ..
Mesaj23.09.2011, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

tesekkurler sizede hayirli günler dilerim.
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj23.09.2011, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dingdongg
Kimooo Question
Ben geldimmm
Sende kim Question
Kim olucam Koca bedava sitemin neşesiyim Very Happy
Nasılsınız b-s halkı neşe kıraalı geldi Mr. Green

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj23.09.2011, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Baks-bani
hosgeldin sefa getirdin.
Tavsanlar ne alemde.! Laughing
Mesaj23.09.2011, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
Baks-Bani
hosgeldin sefa getirdin.
Tavsanlar ne alemde.! Laughing

Hoş bulduk modum.Baks♥ iyi durumda şuan kendisi balayında Mr. Green

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj23.09.2011, 12:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nasılsınız dostlar Question
Mesaj23.09.2011, 12:50 (UTC)