Yazar |
Mesaj |
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
22.09.2011, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
wep-dizayn
Acemi Üye
|
23.09.2011, 04:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Canım Sıkılıyor Son Günlerde Okullar Başladı Ve 8 E Gidiyorum Zor Artık Benim Geleceğim 8 Hiç Bir Şey Lise Ve Üniversitede Var Geniş Ailedeki Zekaininde Dediği Gibi Vay Arkadaş Bu Okullar Niye Yapıldı Yaw Çocuklara Çin İşkencesi Yapıyorlar Resmen Sadece 2 Gün Tatil Oluyor Of Of Hem Halime Üzülüyorum Hemde Gülüyorum Ya Ey Allahım Sen Ne Yücesin Biz İnsanları Öyle Bir Yaratmışsın Ki Senin Var Olduğuna Öyle Bir İnandırmışsın Ki Senin İçin Sabır Ediyorum .. [/i][/b][/quote] |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
23.09.2011, 05:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wep-dizayn yazmış: Canım Sıkılıyor Son Günlerde Okullar Başladı Ve 8 E Gidiyorum Zor Artık Benim Geleceğim 8 Hiç Bir Şey Lise Ve Üniversitede Var Geniş Ailedeki Zekaininde Dediği Gibi Vay Arkadaş Bu Okullar Niye Yapıldı Yaw Çocuklara Çin İşkencesi Yapıyorlar Resmen Sadece 2 Gün Tatil Oluyor Of Of Hem Halime Üzülüyorum Hemde Gülüyorum Ya Ey Allahım Sen Ne Yücesin Biz İnsanları Öyle Bir Yaratmışsın Ki Senin Var Olduğuna Öyle Bir İnandırmışsın Ki Senin İçin Sabır Ediyorum .. [/i][/b] |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
23.09.2011, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba millet;
@Wep-dizayn yazmış 2 gün tatili var,bizim lisede 3 gün tatil ,kaçma,okula gitme falan değil,okul izin veriyor ,benim için müthiş bişey |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.09.2011, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı? istediğin yere ekle abla , adsense sana doğrulama kodu verecek sen onu istediğin yere ekleyebilirsin. o kodu otomatikmen buluyor zaten. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
23.09.2011, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı?
Tasarımın Üstüne Ekle.. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.09.2011, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: 1bsinifiyiz yazmış: Para kısmını sormuyorum.Kod nereye eklenecek?Tasarım altınamı üstünemi?Anasayfaya mı?
Tasarımın Üstüne Ekle.. Al işte. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
23.09.2011, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaslar.
Bedava-Sitem webme gmbh 4 yilini kutluyor
Herkese hayirli gunler dilerim. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
23.09.2011, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Günler Moderatorum .. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
23.09.2011, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekkurler sizede hayirli günler dilerim. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
23.09.2011, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dingdongg
Kimooo
Ben geldimmm
Sende kim
Kim olucam Koca bedava sitemin neşesiyim
Nasılsınız b-s halkı neşe kıraalı geldi ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
23.09.2011, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Baks-bani
hosgeldin sefa getirdin.
Tavsanlar ne alemde.! ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
23.09.2011, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|