Yazar |
Mesaj |
-
askinunsal
Aktif Üye
|
21.05.2011, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayır onlar DAVŞAN ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.05.2011, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-bloggers yazmış: tavşanlar çok şeker
güzel site
Sağolasın
bsmaker yazmış: bs-bloggers yazmış: tavşanlar çok şeker
güzel site onlar köpek değilmi?
Hayır..!! Keserim seni bak. Davşan onlar
askinunsal yazmış: Hayır onlar DAVŞAN
evet ''DAVŞANNNN''
ORANGE DAVŞANNN 0.1 |
|
↑
|
|
|
-
erkinunlu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.05.2011, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kaandesign
Aktif Üye
|
21.05.2011, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsmaker yazmış: bs-bloggers yazmış: tavşanlar çok şeker
yok be ne köpeği. su aygırına köpek diyeni de ilk defa görüyorum |
|
↑
|
|
|
-
css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
22.05.2011, 04:46 (UTC) Mesaj konusu: Güzel olmuş .. :) |
|
|
ftsanalikablog yazmış: hayvanlar cok güzel olmuşş sincaplar. sitene ayrı bi hava katmış cok cok güzel cok beğendim. |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.05.2011, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
erkinunlu yazmış: Siten Oldukça Başarılı ... Yani Siteniz Kısa Zamanda Büyük İşler Başardınız .. Tebrik Ederim ... Yolunuzda Başarılar Dilerim
Teşekkür ederim. Siten silinmiş üzüldüm...
kaandesign yazmış: bsmaker yazmış: bs-bloggers yazmış: tavşanlar çok şeker
yok be ne köpeği. su aygırına köpek diyeni de ilk defa görüyorum
Su aygırı mı ohaaa!
css-desingn yazmış: ftsanalikablog yazmış: hayvanlar cok güzel olmuşş sincaplar. sitene ayrı bi hava katmış cok cok güzel cok beğendim.
ne sincabı yavv.. Davşan onlar. Kafa mı buluyorsunuz anlamadım |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.05.2011, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aradan 1 gün geçtiğinde ''güncel'' yazmak yasak değilmiş galiba... Herkez yazıyor baksana...
Güncel |
|
↑
|
|
|
-
kaandesign
Aktif Üye
|
27.05.2011, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
27.05.2011, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam sitenin tasarımı güzel ona bir sözüm yok yalnız bizim BS de bir sorun gözüme carptı herkes aynı seylerı yayınlıyor siteside HTML,CSS kodları gelan herkes bu kodları paylasma gayreti ıcınde ve bır ıcerık buluyorum BS nın en az 10 tane sitesinde bu ıcerık mevcut kopyala yapıstır yapılmıs hep
Önemli olan ozgun olabılmek benım lafım sana degil bun da sen tasarımda ozgunsun zaten senın sıtene gelenler tasarıma gelıyor ıcerıge ıkı bakıp cıkıyor onemlı olan ozgun ıcerık suna bılmek ama bunu da adam akkılı yapan sıte goremedım malesef
degerlendırmem 10/7 başarilar dilerim ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
bs-platformu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım, içerik tamam. Oldukça başarılısınız... |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: Selam sitenin tasarımı güzel ona bir sözüm yok yalnız bizim BS de bir sorun gözüme carptı herkes aynı seylerı yayınlıyor siteside HTML,CSS kodları gelan herkes bu kodları paylasma gayreti ıcınde ve bır ıcerık buluyorum BS nın en az 10 tane sitesinde bu ıcerık mevcut kopyala yapıstır yapılmıs hep
Önemli olan ozgun olabılmek benım lafım sana degil bun da sen tasarımda ozgunsun zaten senın sıtene gelenler tasarıma gelıyor ıcerıge ıkı bakıp cıkıyor onemlı olan ozgun ıcerık suna bılmek ama bunu da adam akkılı yapan sıte goremedım malesef
degerlendırmem 10/7 başarilar dilerim
Başka sitelerde bulunum sitemde HEP yayınladıgım birşey göster bana. Paylaşımlarım wp cevremden geliyor. Kendi sitemde iken dostlarımın sitelerinden aldıgım kodları yayınlıyorum. ben daha geçen gün smiley değiştirme yi yayınladım. Kodu alimengu'den aldım. Düşün ki kodu değiştirdiğim halde tekrar Alimengu'den aldım dedim...
Yorumunu hiç beğenmedim. Bana yakışmadı. Paylaşımlarımın coğu seviliyor. ve düşün ki sevilmese 500'den fazla yorum yapılmazdı. 20 gün içinde...
Damarıma bastın..
Bir kişi bulamadım su ana kadar bana ''siten berbat'' diyen.. Burda emek veriyorum.. Günümün 5-6 saati geçiyor. Biraz daha araştır ve öyle yorumunu yap...
Örnek js kategorisinde yayınladığım lightbox kutuları catlak-site55'de vardı. Ama ordakini almadım. Onun değişini yayınladım. Ben kimsenin kodlarını almadım. Sitemde yayınladığım hiç bir paylaşım başkalarına ait değil. (.tr.gg arasında)
10/7 benim için küfürden farksız...
bs-platformu yazmış: Tasarım, içerik tamam. Oldukça başarılısınız...
teşekkür ederim sağolasın... : ) |
|
↑
|
|
|
-
defteriniz
Acemi Üye
|
28.05.2011, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok başarılı |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim.. |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
28.05.2011, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: systemwarez yazmış: Selam sitenin tasarımı güzel ona bir sözüm yok yalnız bizim BS de bir sorun gözüme carptı herkes aynı seylerı yayınlıyor siteside HTML,CSS kodları gelan herkes bu kodları paylasma gayreti ıcınde ve bır ıcerık buluyorum BS nın en az 10 tane sitesinde bu ıcerık mevcut kopyala yapıstır yapılmıs hep
degerlendırmem 10/7 başarilar dilerim
Başka sitelerde bulunum sitemde HEP yayınladıgım birşey göster bana. Paylaşımlarım wp cevremden geliyor. Kendi sitemde iken dostlarımın sitelerinden aldıgım kodları yayınlıyorum. ben daha geçen gün smiley değiştirme yi yayınladım. Kodu alimengu'den aldım. Düşün ki kodu değiştirdiğim halde tekrar Alimengu'den aldım dedim...
Yorumunu hiç beğenmedim. Bana yakışmadı. Paylaşımlarımın coğu seviliyor. ve düşün ki sevilmese 500'den fazla yorum yapılmazdı. 20 gün içinde...
Damarıma bastın..
Bir kişi bulamadım su ana kadar bana ''siten berbat'' diyen.. Burda emek veriyorum.. Günümün 5-6 saati geçiyor. Biraz daha araştır ve öyle yorumunu yap...
Örnek js kategorisinde yayınladığım lightbox kutuları catlak-site55'de vardı. Ama ordakini almadım. Onun değişini yayınladım. Ben kimsenin kodlarını almadım. Sitemde yayınladığım hiç bir paylaşım başkalarına ait değil. (.tr.gg arasında)
10/7 benim için küfürden farksız...
bs-platformu yazmış: Tasarım, içerik tamam. Oldukça başarılısınız...
teşekkür ederim sağolasın... : )
yorumumu heralde dıkkatki okumadın sanırsam ''benım lafım sana deil'' ibaresi gecıyor --- ben genel olarak konusuyorum sadece senın sıten hakkında yorum yapmadım yorumları dıkkat lı okursan sevınırım
10/7 sana fazla geldı heralde ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
28.05.2011, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar dilerim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|