Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj21.05.2011, 10:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır onlar DAVŞAN Mr. Green
Mesaj21.05.2011, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-bloggers yazmış:
tavşanlar çok şeker Very Happy
güzel site

Sağolasın Very Happy

bsmaker yazmış:
bs-bloggers yazmış:
güzel site
onlar köpek değilmi? Very Happy

Hayır..!! Keserim seni bak. Davşan onlar Crying or Very sad

askinunsal yazmış:
Hayır onlar DAVŞAN Mr. Green

evet ''DAVŞANNNN''

ORANGE DAVŞANNN 0.1
Mesaj21.05.2011, 11:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siten Oldukça Başarılı ... Yani Siteniz Very Happy Kısa Zamanda Büyük İşler Başardınız .. Tebrik Ederim ... Yolunuzda Başarılar Dilerim Wink

NETTEN PARA KAZAN ..!
CSS TASARIMLAR
Mesaj21.05.2011, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsmaker yazmış:
bs-bloggers yazmış:
güzel site

yok be ne köpeği. su aygırına köpek diyeni de ilk defa görüyorum Smile
Mesaj22.05.2011, 04:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Güzel olmuş .. :)

ftsanalikablog yazmış:
hayvanlar cok güzel olmuşş Very Happy sincaplar. sitene ayrı bi hava katmış cok cok güzel cok beğendim. Smile
Mesaj25.05.2011, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

erkinunlu yazmış:
Siten Oldukça Başarılı ... Yani Siteniz Very Happy Kısa Zamanda Büyük İşler Başardınız .. Tebrik Ederim ... Yolunuzda Başarılar Dilerim Wink

Teşekkür ederim. Siten silinmiş üzüldüm...

kaandesign yazmış:
bsmaker yazmış:
bs-bloggers yazmış:
güzel site

yok be ne köpeği. su aygırına köpek diyeni de ilk defa görüyorum Smile

Su aygırı mı ohaaa! Very Happy

css-desingn yazmış:
ftsanalikablog yazmış:
hayvanlar cok güzel olmuşş Very Happy sincaplar. sitene ayrı bi hava katmış cok cok güzel cok beğendim. Smile

ne sincabı yavv.. Davşan onlar. Kafa mı buluyorsunuz anlamadım Very Happy
Mesaj27.05.2011, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aradan 1 gün geçtiğinde ''güncel'' yazmak yasak değilmiş galiba... Herkez yazıyor baksana...

Güncel Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj27.05.2011, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj27.05.2011, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selam sitenin tasarımı güzel ona bir sözüm yok yalnız bizim BS de bir sorun gözüme carptı herkes aynı seylerı yayınlıyor siteside HTML,CSS kodları gelan herkes bu kodları paylasma gayreti ıcınde ve bır ıcerık buluyorum BS nın en az 10 tane sitesinde bu ıcerık mevcut kopyala yapıstır yapılmıs hep

Önemli olan ozgun olabılmek benım lafım sana degil bun da sen tasarımda ozgunsun zaten senın sıtene gelenler tasarıma gelıyor ıcerıge ıkı bakıp cıkıyor onemlı olan ozgun ıcerık suna bılmek ama bunu da adam akkılı yapan sıte goremedım malesef Crying or Very sad
degerlendırmem 10/7 başarilar dilerim
Mesaj28.05.2011, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım, içerik tamam. Oldukça başarılısınız... Wink
Mesaj28.05.2011, 10:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

systemwarez yazmış:
Selam sitenin tasarımı güzel ona bir sözüm yok yalnız bizim BS de bir sorun gözüme carptı herkes aynı seylerı yayınlıyor siteside HTML,CSS kodları gelan herkes bu kodları paylasma gayreti ıcınde ve bır ıcerık buluyorum BS nın en az 10 tane sitesinde bu ıcerık mevcut kopyala yapıstır yapılmıs hep

Önemli olan ozgun olabılmek benım lafım sana degil bun da sen tasarımda ozgunsun zaten senın sıtene gelenler tasarıma gelıyor ıcerıge ıkı bakıp cıkıyor onemlı olan ozgun ıcerık suna bılmek ama bunu da adam akkılı yapan sıte goremedım malesef Crying or Very sad

Başka sitelerde bulunum sitemde HEP yayınladıgım birşey göster bana. Paylaşımlarım wp cevremden geliyor. Kendi sitemde iken dostlarımın sitelerinden aldıgım kodları yayınlıyorum. ben daha geçen gün smiley değiştirme yi yayınladım. Kodu alimengu'den aldım. Düşün ki kodu değiştirdiğim halde tekrar Alimengu'den aldım dedim...

Yorumunu hiç beğenmedim. Bana yakışmadı. Paylaşımlarımın coğu seviliyor. ve düşün ki sevilmese 500'den fazla yorum yapılmazdı. 20 gün içinde...
Damarıma bastın..

Bir kişi bulamadım su ana kadar bana ''siten berbat'' diyen.. Burda emek veriyorum.. Günümün 5-6 saati geçiyor. Biraz daha araştır ve öyle yorumunu yap...

Örnek js kategorisinde yayınladığım lightbox kutuları catlak-site55'de vardı. Ama ordakini almadım. Onun değişini yayınladım. Ben kimsenin kodlarını almadım. Sitemde yayınladığım hiç bir paylaşım başkalarına ait değil. (.tr.gg arasında)

10/7 benim için küfürden farksız... Wink

bs-platformu yazmış:

teşekkür ederim sağolasın... : )
Mesaj28.05.2011, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok başarılı
Mesaj28.05.2011, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim..
Mesaj28.05.2011, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-aktif yazmış:
systemwarez yazmış:

Başka sitelerde bulunum sitemde HEP yayınladıgım birşey göster bana. Paylaşımlarım wp cevremden geliyor. Kendi sitemde iken dostlarımın sitelerinden aldıgım kodları yayınlıyorum. ben daha geçen gün smiley değiştirme yi yayınladım. Kodu alimengu'den aldım. Düşün ki kodu değiştirdiğim halde tekrar Alimengu'den aldım dedim...

Yorumunu hiç beğenmedim. Bana yakışmadı. Paylaşımlarımın coğu seviliyor. ve düşün ki sevilmese 500'den fazla yorum yapılmazdı. 20 gün içinde...
Damarıma bastın..

Bir kişi bulamadım su ana kadar bana ''siten berbat'' diyen.. Burda emek veriyorum.. Günümün 5-6 saati geçiyor. Biraz daha araştır ve öyle yorumunu yap...

Örnek js kategorisinde yayınladığım lightbox kutuları catlak-site55'de vardı. Ama ordakini almadım. Onun değişini yayınladım. Ben kimsenin kodlarını almadım. Sitemde yayınladığım hiç bir paylaşım başkalarına ait değil. (.tr.gg arasında)

10/7 benim için küfürden farksız... Wink

bs-platformu yazmış:

teşekkür ederim sağolasın... : )

yorumumu heralde dıkkatki okumadın sanırsam ''benım lafım sana deil'' ibaresi gecıyor --- ben genel olarak konusuyorum sadece senın sıten hakkında yorum yapmadım yorumları dıkkat lı okursan sevınırım

10/7 sana fazla geldı heralde Very Happy
Mesaj28.05.2011, 12:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılar dilerim..