Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.08.2010, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnternette menülere bakarken bazı menüler gördüm bunları photoshopa aktardım. Araştırmam sonucunda bir sitenin bu menülerin yapımının anlatımını verdiğini gördüm. Photoshopa geçirmiştim zaten dersleride görünce renkleri dersteki renklere göre yaptım. Çok basit bir çalışma;

Mesaj04.08.2010, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

webdeev için yaptıgım bişi işte öyle

Mesaj08.08.2010, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

qeRcekten harikaLar bnde yapıorm

Uploaded with ImageShack.us
Mesaj08.08.2010, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj09.08.2010, 07:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitem İçin Banner Çalışması

Mesaj09.08.2010, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

ibrahmgun yazmış:

Çok sade bence Smile
Mesaj09.08.2010, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet sade..
Eskilerden kalmis üzerinde oynama yaptim Very Happy
Mesaj09.08.2010, 12:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Photoshop İle Yapılan Resim Çalışmalarınız - Yeni

tumhepsiburada yazmış:

Not: Ayrıca bu bölümde çalışmalara yorum yapmak yok! Bu tip şeyler konuyu saptırıyor ve tartışma çıkarıyor.. Ö.M veya başka bir yolla yorumlarınızı bildirin
Wink
Mesaj09.08.2010, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Online olmayalı bs çok değişmiş (:
Mesaj09.08.2010, 13:00 (UTC)    

tumhepsiburada yazmış:
tumhepsiburada yazmış:

Not: Ayrıca bu bölümde çalışmalara yorum yapmak yok! Bu tip şeyler konuyu saptırıyor ve tartışma çıkarıyor.. Ö.M veya başka bir yolla yorumlarınızı bildirin
Wink

Yorum Yapılamayan Bir Forum İlk Defa Görüyorum:D Bence Yapılan Çalışmalara Yorum Yapmak İsteyenleri Degil Kötü Niyetli Kişileri Yorum Yapmaktan Uzaklaştırmak Gerek Hem Bu Sayade Forum Temizlenmiş Kalitesi Artmış Olur Sizin Yaptıgınız İşten Kaçmak Kişi Art Niyetlimi Banlayın Neden O Kadar Emek Harcanmış Çalışmaları Yoruma Kapatıyorsun Evet Benim Çalışmalarımda 3 Tane ö.m Yoluyla Tebrik Geldi ama sizce yeterlimi bence Bu konu Güncelligini Kaybediyor Bence Rekabet Ortamı Olsan Daha Güzel İşler Çıkar Herkes Daha Çok Yorum Tebrik İçin Daha Kaliteli Çalışmalar Yapar Bu Benim Fikrim

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj11.08.2010, 10:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yakında açma ihtimalimin yüksek oldugu kişisel web sitem için yaptıgım basit bi tasarım... Razz

Mesaj12.08.2010, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj12.08.2010, 19:21 (UTC)    

catlak-site55 yazmış:
tumhepsiburada yazmış:
tumhepsiburada yazmış:

Wink

Yorum Yapılamayan Bir Forum İlk Defa Görüyorum:D Bence Yapılan Çalışmalara Yorum Yapmak İsteyenleri Degil Kötü Niyetli Kişileri Yorum Yapmaktan Uzaklaştırmak Gerek Hem Bu Sayade Forum Temizlenmiş Kalitesi Artmış Olur Sizin Yaptıgınız İşten Kaçmak Kişi Art Niyetlimi Banlayın Neden O Kadar Emek Harcanmış Çalışmaları Yoruma Kapatıyorsun Evet Benim Çalışmalarımda 3 Tane ö.m Yoluyla Tebrik Geldi ama sizce yeterlimi bence Bu konu Güncelligini Kaybediyor Bence Rekabet Ortamı Olsan Daha Güzel İşler Çıkar Herkes Daha Çok Yorum Tebrik İçin Daha Kaliteli Çalışmalar Yapar Bu Benim Fikrim

Mesaj13.08.2010, 06:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benimde Photoshop Çalışmam!

Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg
Mesaj13.08.2010, 07:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

cupacup yazmış:
Benimde Photoshop Çalışmam!

full brush ve styles..
Önceki mesajları göster: