Yazar |
Mesaj |
-
imagerial
Uzman Üye
|
04.08.2010, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternette menülere bakarken bazı menüler gördüm bunları photoshopa aktardım. Araştırmam sonucunda bir sitenin bu menülerin yapımının anlatımını verdiğini gördüm. Photoshopa geçirmiştim zaten dersleride görünce renkleri dersteki renklere göre yaptım. Çok basit bir çalışma;
______________ |
|
↑
|
|
|
-
incitivi
Acemi Üye
|
04.08.2010, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdeev için yaptıgım bişi işte öyle
|
|
↑
|
|
|
-
pembeturkuaz
Acemi Üye
|
08.08.2010, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
qeRcekten harikaLar bnde yapıorm
Uploaded with ImageShack.us
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
08.08.2010, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyundecem
Acemi Üye
|
09.08.2010, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitem İçin Banner Çalışması
|
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2010, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok sade bence ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
09.08.2010, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet sade..
Eskilerden kalmis üzerinde oynama yaptim |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
09.08.2010, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: Photoshop İle Yapılan Resim Çalışmalarınız - Yeni |
|
|
tumhepsiburada yazmış:
Not: Ayrıca bu bölümde çalışmalara yorum yapmak yok! Bu tip şeyler konuyu saptırıyor ve tartışma çıkarıyor.. Ö.M veya başka bir yolla yorumlarınızı bildirin |
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2010, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Online olmayalı bs çok değişmiş (: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
09.08.2010, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: Photoshop İle Yapılan Resim Çalışmalarınız - Yeni |
|
|
tumhepsiburada yazmış: tumhepsiburada yazmış:
Not: Ayrıca bu bölümde çalışmalara yorum yapmak yok! Bu tip şeyler konuyu saptırıyor ve tartışma çıkarıyor.. Ö.M veya başka bir yolla yorumlarınızı bildirin
Yorum Yapılamayan Bir Forum İlk Defa Görüyorum:D Bence Yapılan Çalışmalara Yorum Yapmak İsteyenleri Degil Kötü Niyetli Kişileri Yorum Yapmaktan Uzaklaştırmak Gerek Hem Bu Sayade Forum Temizlenmiş Kalitesi Artmış Olur Sizin Yaptıgınız İşten Kaçmak Kişi Art Niyetlimi Banlayın Neden O Kadar Emek Harcanmış Çalışmaları Yoruma Kapatıyorsun Evet Benim Çalışmalarımda 3 Tane ö.m Yoluyla Tebrik Geldi ama sizce yeterlimi bence Bu konu Güncelligini Kaybediyor Bence Rekabet Ortamı Olsan Daha Güzel İşler Çıkar Herkes Daha Çok Yorum Tebrik İçin Daha Kaliteli Çalışmalar Yapar Bu Benim Fikrim ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
dersimlive
Acemi Üye
|
12.08.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aktuelbilgim
Acemi Üye
Konum: Başlık Açmadan Önce Kuralları Okuyun..Gereksiz Başlık Açmaktan Kaçının..
|
12.08.2010, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Photoshop İle Yapılan Resim Çalışmalarınız - Yeni |
|
|
catlak-site55 yazmış: tumhepsiburada yazmış: tumhepsiburada yazmış:
Not: Ayrıca bu bölümde çalışmalara yorum yapmak yok! Bu tip şeyler konuyu saptırıyor ve tartışma çıkarıyor.. Ö.M veya başka bir yolla yorumlarınızı bildirin
Yorum Yapılamayan Bir Forum İlk Defa Görüyorum:D Bence Yapılan Çalışmalara Yorum Yapmak İsteyenleri Degil Kötü Niyetli Kişileri Yorum Yapmaktan Uzaklaştırmak Gerek Hem Bu Sayade Forum Temizlenmiş Kalitesi Artmış Olur Sizin Yaptıgınız İşten Kaçmak Kişi Art Niyetlimi Banlayın Neden O Kadar Emek Harcanmış Çalışmaları Yoruma Kapatıyorsun Evet Benim Çalışmalarımda 3 Tane ö.m Yoluyla Tebrik Geldi ama sizce yeterlimi bence Bu konu Güncelligini Kaybediyor Bence Rekabet Ortamı Olsan Daha Güzel İşler Çıkar Herkes Daha Çok Yorum Tebrik İçin Daha Kaliteli Çalışmalar Yapar Bu Benim Fikrim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2010, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benimde Photoshop Çalışmam!
↑
|
|
|
-
kilruge
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2010, 07:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cupacup yazmış: Benimde Photoshop Çalışmam!
full brush ve styles.. |
|
↑
|
|
|
|