Yazar |
Mesaj |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: -Gençlik Gücü Spor'u göremediler (neler neler yapılmıştı)
-Kimin nasıl mod olduğunu ve neler olduğunu göremediler..
-En eski örnekleri göremediler..
-Nett-murat,gururum5,hayalperestim,gonulerleri,kanzuk,bahse,netdunya gibi bir zamanlar popüler olan ama bizim kalbimizde hep popüler olan kişileri göremediler..
gençlik gücü spor..
onun için az kod yazmamıştım ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![tumhepsiburada](//profile.webme.com/profile/t/tumhepsiburada/small.png)
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
29.12.2009, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Araştırma yapayım eğer o başlık ile ilgili bir şeyler bulabilirsem paylaşırım |
|
↑
|
|
-
islamicjihad
Acemi Üye
|
29.12.2009, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık. ______________ İslamicJihad / Global İslamic Unity Web Site
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ / Bilesiniz ki Allah ın yardımı yakındır |
|
↑
|
|
-
![informess](//profile.webme.com/profile/i/informess/small.png)
informess
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamicjihad yazmış: İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık.
Evet güzel başlık. Konunun muhabbet ortamına dönmesini istemem ama b-s profilindeki facebook linkindeki sayfa el-kaide linki... ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) |
|
↑
|
|
-
![empirretotalwar](//profile.webme.com/profile/e/empirretotalwar/small.png)
empirretotalwar
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Eski Bedava-sitem üyesi değilsen bunları kaçırdın. |
|
|
net-tr yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139554
Şu başlık ilgimi çekti ve benim aklımada böyle birşey geldi..
Amaç eskiliklerle hava atmak gibi değil, Forum'a eğlence katmaktır.
Gerçi herkes eski olur bu başlıktan sonrada..
- Selin hanımı görmediler
- Cunobag'ı turuncu görmediler
- Sanalcity'in kazandığı yarışmaları, yaptığı kutlayalım sitesini görmediler
- Net, com gibi ilk Moderatörleri görmediler
- 1 ve 2'inci örnek site yarışmalarını görmediler
- 500.000, 1 Milyon'uncu ekran görüntüsü çekenleri, ekran görüntülerini görmediler
- Forum'da online rekorunu görmediler
- Eski Bedava-siteni tanıt bölümündeki o başlıkları görmediler
- Forum'da yardım almayı, vermeyi görmediler
- Eski Bedava-sitem sitene giriş bölümünü ve Forum'u görmediler
- Bayram kutlamları, yılbaşı kutlamaları başlıklarını görmediler
- Forum'da ki aile ortamını görmediler
- Şuan profesyonelleşmiş sitelerin eski hallerini görmediler
- cevdetprizrenli sitesinin tanıtım başlığının haberler başlığına taşındığını ve hiti tavan yaptığını görmediler
Sizinde hatırladıklarınız varsa yazın bakalım..
Gidelim biraz eskilere..
cok hoş bir konu olmuş hepsi tekrar yasanabilse ![Crying or Very sad](//wtheme.webme.com/smiles/icon_cry.gif) ______________
|
|
↑
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: islamicjihad yazmış: İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık.
Evet güzel başlık. Konunun muhabbet ortamına dönmesini istemem ama b-s profilindeki facebook linkindeki sayfa el-kaide linki...
Evet. |
|
↑
|
|
-
![afilliyanlizlik](//profile.webme.com/profile/a/afilliyanlizlik/small.png)
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
30.12.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar... Aylar sonra ilkkez sitemi açtım ve foruma girdim ve ilk bu başlığı okudum net-tr öncelikle sana teşekkür ediyorum... Herkeste oluşturduğun tebessümü bendede başardın ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) şu anda ben bu yazıları cep telefonumdan yaptığım için yazacağım bir çok şeyin resimini foruma eklemem imkansız ... Örneğin ormela (orhan yıldız ) günün sitesi olarak yüzlerce siteye yorum yaparak ve eleştirerek neler yapması gerektiğini bilgilendirirdi... Dün gibi hatırlıyorum forum çöktüğü günlerde o zamanın dev toplist sitesi tr-gg-dostlugu neredeyse eski üyelerin yüzde 60 ı burda olurduk... İzmirde bir trafik kazası olmuştu ve o kazada yaralanan kişi cüneyt bağcı isimli bir şahısdı o ay forumun en popüler başlığı cüneyt hocam kaza yaptı gibi başlıklardı ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) (isim benzerliği vardı ) birmilyonuncu üyeye verilen hediyeyi beğenmeyen bir başka üyeye selin hanımın verdiği şu cevabı asla unutamıyorum ( SIZIN KAFANIZMI GÜZEL ) tabi herzaman iyi olmadık bazen üzüldük ayrılıklara vedalara tanık olduk... En başta kendimi örnek vermek istiyorum sessiz sedasız gitmenin sebepleri vardı... Selin hanımın cunabag hocamızın gönülerleri'nin mehtapkılıc hocamızın net-murat ,hayalperestim, ormela, ve birçok arkadaş mumla arıyoruz 3 aydır forumdan uzak olsamda bunun farkındayım... Bir çok arkadaşımız şuanda askerde olduklarından dolayı uzak kalıyorlar ama bence eski havayı solmaya az kaldı... ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) birde söylemek istediğim bir şey var... Her sayfayı merakla okudum hani dedim belki bir kişi afilliyanlizlik der dedim ama ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) unutuluyormuyuz ne... |
|
↑
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.12.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@afilliyanlizlik o günleri özlememek elde değil... (!) Geçmişimizdekileri unutmak mümkün mü? Sen unutulur musun? ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) |
|
↑
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
30.12.2009, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: @afilliyanlizlik o günleri özlememek elde değil... (!) Geçmişimizdekileri unutmak mümkün mü? Sen unutulur musun?
AFİLLİYANLIZLIK Asla Unutulmazsın Sen. Seni Nasıl Unutabiliriz Ya. |
|
↑
|
|
-
![marasultraslan](//profile.webme.com/profile/m/marasultraslan/small.png)
marasultraslan
Uzman Üye
|
30.12.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yıllar geçsede üstünden .....
Unutulanlar listesine girmişiz ![Cool](//wtheme.webme.com/smiles/icon_cool.gif) |
|
↑
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
30.12.2009, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Yıllar geçsede üstünden .....
Unutulanlar listesine girmişiz
Sende Unutulmazsın.
Asla Unutulmazsın. |
|
↑
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.12.2009, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hehe. Seninle aramız iyiydi sefer hatırlarsın. ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) (bilgiliyiznet ben) |
|
↑
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.12.2009, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Merhaba arkadaşlar... Aylar sonra ilkkez sitemi açtım ve foruma girdim ve ilk bu başlığı okudum net-tr öncelikle sana teşekkür ediyorum... Herkeste oluşturduğun tebessümü bendede başardın ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) şu anda ben bu yazıları cep telefonumdan yaptığım için yazacağım bir çok şeyin resimini foruma eklemem imkansız ... Örneğin ormela (orhan yıldız ) günün sitesi olarak yüzlerce siteye yorum yaparak ve eleştirerek neler yapması gerektiğini bilgilendirirdi... Dün gibi hatırlıyorum forum çöktüğü günlerde o zamanın dev toplist sitesi tr-gg-dostlugu neredeyse eski üyelerin yüzde 60 ı burda olurduk... İzmirde bir trafik kazası olmuştu ve o kazada yaralanan kişi cüneyt bağcı isimli bir şahısdı o ay forumun en popüler başlığı cüneyt hocam kaza yaptı gibi başlıklardı ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) (isim benzerliği vardı ) birmilyonuncu üyeye verilen hediyeyi beğenmeyen bir başka üyeye selin hanımın verdiği şu cevabı asla unutamıyorum ( SIZIN KAFANIZMI GÜZEL ) tabi herzaman iyi olmadık bazen üzüldük ayrılıklara vedalara tanık olduk... En başta kendimi örnek vermek istiyorum sessiz sedasız gitmenin sebepleri vardı... Selin hanımın cunabag hocamızın gönülerleri'nin mehtapkılıc hocamızın net-murat ,hayalperestim, ormela, ve birçok arkadaş mumla arıyoruz 3 aydır forumdan uzak olsamda bunun farkındayım... Bir çok arkadaşımız şuanda askerde olduklarından dolayı uzak kalıyorlar ama bence eski havayı solmaya az kaldı... ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) birde söylemek istediğim bir şey var... Her sayfayı merakla okudum hani dedim belki bir kişi afilliyanlizlik der dedim ama ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) unutuluyormuyuz ne...
kardeşim ne güzel izah ettin helal olsun sana..
özlettin kendini gir böle arada
seni unutmak mümkünmü ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) (topaç) |
|
↑
|
|
-
![marasultraslan](//profile.webme.com/profile/m/marasultraslan/small.png)
marasultraslan
Uzman Üye
|
30.12.2009, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desing eyvallah kardeşim varol : )
bilgiliyiz aramız hep iyiydi bizim değilmi ya
Adil unutmadınmı ya eminim senden başka hatırlayan yoktur
ah hocam ah ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
![org-tr](//profile.webme.com/profile/o/org-tr/small.png)
org-tr
Aktif Üye
|
30.12.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|