Yazar |
Mesaj |
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: -Gençlik Gücü Spor'u göremediler (neler neler yapılmıştı)
-Kimin nasıl mod olduğunu ve neler olduğunu göremediler..
-En eski örnekleri göremediler..
-Nett-murat,gururum5,hayalperestim,gonulerleri,kanzuk,bahse,netdunya gibi bir zamanlar popüler olan ama bizim kalbimizde hep popüler olan kişileri göremediler..
gençlik gücü spor..
onun için az kod yazmamıştım |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
29.12.2009, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Araştırma yapayım eğer o başlık ile ilgili bir şeyler bulabilirsem paylaşırım |
|
↑
|
|
|
-
islamicjihad
Acemi Üye
|
29.12.2009, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık. ______________ İslamicJihad / Global İslamic Unity Web Site
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ / Bilesiniz ki Allah ın yardımı yakındır |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamicjihad yazmış: İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık.
Evet güzel başlık. Konunun muhabbet ortamına dönmesini istemem ama b-s profilindeki facebook linkindeki sayfa el-kaide linki... |
|
↑
|
|
|
-
empirretotalwar
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Eski Bedava-sitem üyesi değilsen bunları kaçırdın. |
|
|
net-tr yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=139554
Şu başlık ilgimi çekti ve benim aklımada böyle birşey geldi..
Amaç eskiliklerle hava atmak gibi değil, Forum'a eğlence katmaktır.
Gerçi herkes eski olur bu başlıktan sonrada..
- Selin hanımı görmediler
- Cunobag'ı turuncu görmediler
- Sanalcity'in kazandığı yarışmaları, yaptığı kutlayalım sitesini görmediler
- Net, com gibi ilk Moderatörleri görmediler
- 1 ve 2'inci örnek site yarışmalarını görmediler
- 500.000, 1 Milyon'uncu ekran görüntüsü çekenleri, ekran görüntülerini görmediler
- Forum'da online rekorunu görmediler
- Eski Bedava-siteni tanıt bölümündeki o başlıkları görmediler
- Forum'da yardım almayı, vermeyi görmediler
- Eski Bedava-sitem sitene giriş bölümünü ve Forum'u görmediler
- Bayram kutlamları, yılbaşı kutlamaları başlıklarını görmediler
- Forum'da ki aile ortamını görmediler
- Şuan profesyonelleşmiş sitelerin eski hallerini görmediler
- cevdetprizrenli sitesinin tanıtım başlığının haberler başlığına taşındığını ve hiti tavan yaptığını görmediler
Sizinde hatırladıklarınız varsa yazın bakalım..
Gidelim biraz eskilere..
cok hoş bir konu olmuş hepsi tekrar yasanabilse ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
29.12.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: islamicjihad yazmış: İlk önce @net-tr bu başlığı açıp,yüzümde mutlu bir tebessüm olduğu için ve kalbimde değişik bir heyecan yarattığın için teşekkür ederim.Yazdıklarınız ile eski günleri aklama getirdim ve çok heyecanlandım.Yazdığınız herşeyi yaşamışlardanım.
O eski ortam,o eski tadı nerde bulabiliriz ki artık.
Evet güzel başlık. Konunun muhabbet ortamına dönmesini istemem ama b-s profilindeki facebook linkindeki sayfa el-kaide linki...
Evet. |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
30.12.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar... Aylar sonra ilkkez sitemi açtım ve foruma girdim ve ilk bu başlığı okudum net-tr öncelikle sana teşekkür ediyorum... Herkeste oluşturduğun tebessümü bendede başardın şu anda ben bu yazıları cep telefonumdan yaptığım için yazacağım bir çok şeyin resimini foruma eklemem imkansız ... Örneğin ormela (orhan yıldız ) günün sitesi olarak yüzlerce siteye yorum yaparak ve eleştirerek neler yapması gerektiğini bilgilendirirdi... Dün gibi hatırlıyorum forum çöktüğü günlerde o zamanın dev toplist sitesi tr-gg-dostlugu neredeyse eski üyelerin yüzde 60 ı burda olurduk... İzmirde bir trafik kazası olmuştu ve o kazada yaralanan kişi cüneyt bağcı isimli bir şahısdı o ay forumun en popüler başlığı cüneyt hocam kaza yaptı gibi başlıklardı (isim benzerliği vardı ) birmilyonuncu üyeye verilen hediyeyi beğenmeyen bir başka üyeye selin hanımın verdiği şu cevabı asla unutamıyorum ( SIZIN KAFANIZMI GÜZEL ) tabi herzaman iyi olmadık bazen üzüldük ayrılıklara vedalara tanık olduk... En başta kendimi örnek vermek istiyorum sessiz sedasız gitmenin sebepleri vardı... Selin hanımın cunabag hocamızın gönülerleri'nin mehtapkılıc hocamızın net-murat ,hayalperestim, ormela, ve birçok arkadaş mumla arıyoruz 3 aydır forumdan uzak olsamda bunun farkındayım... Bir çok arkadaşımız şuanda askerde olduklarından dolayı uzak kalıyorlar ama bence eski havayı solmaya az kaldı... birde söylemek istediğim bir şey var... Her sayfayı merakla okudum hani dedim belki bir kişi afilliyanlizlik der dedim ama unutuluyormuyuz ne... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.12.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@afilliyanlizlik o günleri özlememek elde değil... (!) Geçmişimizdekileri unutmak mümkün mü? Sen unutulur musun? |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
30.12.2009, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: @afilliyanlizlik o günleri özlememek elde değil... (!) Geçmişimizdekileri unutmak mümkün mü? Sen unutulur musun?
AFİLLİYANLIZLIK Asla Unutulmazsın Sen. Seni Nasıl Unutabiliriz Ya. |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
30.12.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yıllar geçsede üstünden .....
Unutulanlar listesine girmişiz |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
30.12.2009, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Yıllar geçsede üstünden .....
Unutulanlar listesine girmişiz
Sende Unutulmazsın.
Asla Unutulmazsın. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.12.2009, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hehe. Seninle aramız iyiydi sefer hatırlarsın. (bilgiliyiznet ben) |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.12.2009, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Merhaba arkadaşlar... Aylar sonra ilkkez sitemi açtım ve foruma girdim ve ilk bu başlığı okudum net-tr öncelikle sana teşekkür ediyorum... Herkeste oluşturduğun tebessümü bendede başardın şu anda ben bu yazıları cep telefonumdan yaptığım için yazacağım bir çok şeyin resimini foruma eklemem imkansız ... Örneğin ormela (orhan yıldız ) günün sitesi olarak yüzlerce siteye yorum yaparak ve eleştirerek neler yapması gerektiğini bilgilendirirdi... Dün gibi hatırlıyorum forum çöktüğü günlerde o zamanın dev toplist sitesi tr-gg-dostlugu neredeyse eski üyelerin yüzde 60 ı burda olurduk... İzmirde bir trafik kazası olmuştu ve o kazada yaralanan kişi cüneyt bağcı isimli bir şahısdı o ay forumun en popüler başlığı cüneyt hocam kaza yaptı gibi başlıklardı (isim benzerliği vardı ) birmilyonuncu üyeye verilen hediyeyi beğenmeyen bir başka üyeye selin hanımın verdiği şu cevabı asla unutamıyorum ( SIZIN KAFANIZMI GÜZEL ) tabi herzaman iyi olmadık bazen üzüldük ayrılıklara vedalara tanık olduk... En başta kendimi örnek vermek istiyorum sessiz sedasız gitmenin sebepleri vardı... Selin hanımın cunabag hocamızın gönülerleri'nin mehtapkılıc hocamızın net-murat ,hayalperestim, ormela, ve birçok arkadaş mumla arıyoruz 3 aydır forumdan uzak olsamda bunun farkındayım... Bir çok arkadaşımız şuanda askerde olduklarından dolayı uzak kalıyorlar ama bence eski havayı solmaya az kaldı... birde söylemek istediğim bir şey var... Her sayfayı merakla okudum hani dedim belki bir kişi afilliyanlizlik der dedim ama unutuluyormuyuz ne...
kardeşim ne güzel izah ettin helal olsun sana..
özlettin kendini gir böle arada
seni unutmak mümkünmü (topaç) |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
30.12.2009, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |