hala siyaset hala siyaset hala siyaset
anlam veremiyorum spor başlığında satılan firmaların isimlerinin ve listenin uzun olmasının ne anlamı var
giydiğiniz markaların %90 u yabancı iken yabancı sponsorların ülkemize ekonomik destek vermesi neyinize zarar veriyo anlamıyorum
Türklüğün onuruda var gruru da var özgürlüğüde VAR OLACAK ASLADA KAYBOLMAYACAK
HALA türklükj üstünden siyaet yapıyorsunuz onlarca ülkenin tenik direktörü yabancı ve hiçbiri de onursuz grursuz değil
hep yabancı teknik direktörler ğpoli,tikası izleyen takımlar nedense şampiyonluğa oynuyorlar
tartışma çıkarmadan yazdığın yukarıda ki emsajı Allah aşkınamantıklıca bir oku haksız olduğunu göreceksin
konu ne senin bahsettiğin ne
gelelim teknik direktöre arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre teknik direktör büyük bir ihtimalle Ertuğrul sağlam oluyor.Ertuğrul sağlamın bursaspor ile olan sözleşmesinde çok önemli bir madde var
işte o maddenin içeriği
A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için adı geçen Bursaspor'un çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam'ın, Yeşil-beyazlı kulübe 1.5 yıl önce imza atarken sözleşmesinde, "Sadece Milli Takım'dan teklif gelirse tazminatsız gider" maddesinin bulunduğu öğrenildi.
buna göre adı sürekli milli takımla anılan ertuğrul sağlam bu sözleşmesine göre rahatlıkla milli takıma gidebilir federasyonda tazminat ödememek için bunu göz önünde değerlendirebilir
ayrıca Terim ertuğrul benişm öğrencim açıklaması ile de kafaları karıştırdı terimin veliahtı olarak görülüyor yakında belli olur ama bana göre ertuğrul sağlam olacak gibi yerli olacvaksa ya şenol güğneş olsun yada ertuğrul sağlam yabancı olursa daum en uygunu