Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.10.2009, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence milli takımın başına ben gelmeliyim tecrübeliyim 10 yıl real madrid gibi takımda görev yaptım tabi 10 yaşındayım yeni doğmuşken bile annem beni antirönör koltuguna otturtur orada futbolcuları yönetirdim yani benim gibi birisi geçmeli kabul edenler evet yazsın etmeyenler bişey yazmasın onlara küstüm Sad
Mesaj13.10.2009, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu: RÜŞTÜDE BIRAKIYOR!

Rüştü: Muhtemelen bu son maçım olacak..

(A) Milli Futbol Takımı’nın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, yarın oynanacak Ermenistan maçının muhtemelen son milli maçı olacağını belirterek, "Bu konuda kararlıyım" dedi.
Milli futbolcular Arda Turan ve Tuncay Şanlı ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katılan Rüştü Reçber, "Milli takımı bırakmıştın. Fatih hocayla geri döndün. Şu aşamada ne düşünüyorsun?" yönündeki soruya, şu yanıtı verdi:
"2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra milli takımı bırakmıştım, ama geçen zaman içerisinde sayın hocamız tekrardan davet etti, çağırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Milli duygular taşıyan bir insan olarak, tekrar geri geldim. Bundan sonraki kararım ne olacak? Hocam bıraktı, benim de muhtemelen bu son maçım olacak. Kesin bu konuda kararlıyım. Ama milli takımlar bırakılır, çağrıldığınız zaman her zaman göreve hazır olursunuz."

Kaynak: Milliyet / (AA)
Mesaj13.10.2009, 18:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Üçlü Güç !

Hoca Luce, Antrenör Sağlam, Menacer Şükür !

Mesaj13.10.2009, 18:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: RÜŞTÜDE BIRAKIYOR!

benimsitem1993 yazmış:

(A) Milli Futbol Takımı’nın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, yarın oynanacak Ermenistan maçının muhtemelen son milli maçı olacağını belirterek, "Bu konuda kararlıyım" dedi.
Milli futbolcular Arda Turan ve Tuncay Şanlı ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katılan Rüştü Reçber, "Milli takımı bırakmıştın. Fatih hocayla geri döndün. Şu aşamada ne düşünüyorsun?" yönündeki soruya, şu yanıtı verdi:
"2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra milli takımı bırakmıştım, ama geçen zaman içerisinde sayın hocamız tekrardan davet etti, çağırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Milli duygular taşıyan bir insan olarak, tekrar geri geldim. Bundan sonraki kararım ne olacak? Hocam bıraktı, benim de muhtemelen bu son maçım olacak. Kesin bu konuda kararlıyım. Ama milli takımlar bırakılır, çağrıldığınız zaman her zaman göreve hazır olursunuz."

ArkadaşLar gerçekten çok üzgünüm..Tutup bu başlığa yazmışım.Özür diLerim.. Embarassed
Mesaj13.10.2009, 18:46 (UTC)    

benimsitem1993 yazmış:
benimsitem1993 yazmış:

ArkadaşLar gerçekten çok üzgünüm..Tutup bu başlığa yazmışım.Özür diLerim.. Embarassed

Forum Kirliliğini önlemek açısından buraya yazman daha iyi olmuş.. Wink

Burada olması daha iyi olacaktır..

Paylaşım İçin Teşekkürler.. Wink Smile

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj13.10.2009, 18:48 (UTC)    

byqraphix yazmış:
benimsitem1993 yazmış:
benimsitem1993 yazmış:

Forum Kirliliğini önlemek açısından buraya yazman daha iyi olmuş.. Wink

Burada olması daha iyi olacaktır..

Paylaşım İçin Teşekkürler.. Wink Smile

SağoL.. Mr. Green (Burası daha iyi oldu..)

İsteğen iki paylaşımada yorum yazsın benimkisine yazmasada olur.. Razz
Mesaj13.10.2009, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kim Gelirse Gelsin Mr. Green
Mesaj13.10.2009, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

rebulitew0w yazmış:
Üçlü Güç !

Hoca Luce, Antrenör Sağlam, Menacer Şükür !
Süper Üçlü
Mesaj14.10.2009, 08:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
wording yazmış:
Yabancı Bir Hoca Bence Daha Yararlı Olur..!

Türk telekom yabancının
GSM Operatörleri Yabancının vs.vs.. uzun bir liste var..! daha.. Wink

Sence A Milli Takımımıza da Yabancı Direktör Gelirse Bu Türklük Onuru,Gururu,Özgürlüğü nerde kalır..! Düşüncesi dahi utanç verici Sad

hala siyaset hala siyaset hala siyaset Evil or Very Mad

anlam veremiyorum spor başlığında satılan firmaların isimlerinin ve listenin uzun olmasının ne anlamı var Question

giydiğiniz markaların %90 u yabancı iken yabancı sponsorların ülkemize ekonomik destek vermesi neyinize zarar veriyo anlamıyorum Rolling Eyes

Türklüğün onuruda var gruru da var özgürlüğüde VAR OLACAK ASLADA KAYBOLMAYACAK Wink

HALA türklükj üstünden siyaet yapıyorsunuz onlarca ülkenin tenik direktörü yabancı ve hiçbiri de onursuz grursuz değil Wink

hep yabancı teknik direktörler ğpoli,tikası izleyen takımlar nedense şampiyonluğa oynuyorlar Wink

tartışma çıkarmadan yazdığın yukarıda ki emsajı Allah aşkınamantıklıca bir oku haksız olduğunu göreceksin Wink konu ne senin bahsettiğin ne Rolling Eyes

gelelim teknik direktöre arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre teknik direktör büyük bir ihtimalle Ertuğrul sağlam oluyor.Ertuğrul sağlamın bursaspor ile olan sözleşmesinde çok önemli bir madde var

işte o maddenin içeriği Wink

A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için adı geçen Bursaspor'un çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam'ın, Yeşil-beyazlı kulübe 1.5 yıl önce imza atarken sözleşmesinde, "Sadece Milli Takım'dan teklif gelirse tazminatsız gider" maddesinin bulunduğu öğrenildi.

buna göre adı sürekli milli takımla anılan ertuğrul sağlam bu sözleşmesine göre rahatlıkla milli takıma gidebilir federasyonda tazminat ödememek için bunu göz önünde değerlendirebilir Wink

ayrıca Terim ertuğrul benişm öğrencim açıklaması ile de kafaları karıştırdı terimin veliahtı olarak görülüyor yakında belli olur ama bana göre ertuğrul sağlam olacak gibi yerli olacvaksa ya şenol güğneş olsun yada ertuğrul sağlam yabancı olursa daum en uygunu Laughing
Mesaj14.10.2009, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bakalım Kim Gelecek Rolling Eyes