Merhaba...
İncir çekirdeğini doldurmaya değil de, yazmazsam olmaz diye düşündüklerimi yazmak istiyorum.
Şöyle bir anım var benim. Eskilerdenim(03.08.2007 20:07:31) nihayetinde ama pek sessizdim forumda yazmayı değil okumayı tercih edenlerdendim yani...
Askerdeydim. Uyku tutmazdı, idari işlerden internet odasının anahtarını çalana kadar canım çıkardı, en sonunda kontör kartıyla kapı açmayı öğrendim. Gizli gizli girerdim B.S. ye... (daha sonraları bizim komutanında B.S. de takıldığını gördüm neyse) forumda yeni yeni yazmaya da başlamıştım artık.
Hani Selin Hanım ya da Cüneyt Hocam ''Sitene Giriş'' Kısmında duyuru ya da haber gibi bir şeyler yayınlıyolarya. Ordan daldım başlığa, haber yeni yayınlanmış. B.S. kapalıydı çünkü bir ara. bilirsiniz bu tür haberler bütün kullanıcıların giriş panelinde gözüktüğü için ilk yorum yazanlar acaip ziyaretçi kaparlar. Bende heves işte ilk defa o gün 100 ziyaretçiyi aşmıştım. Başlığa yazdığım mesajdan dolayı yani..
O gece arkadaşım da vardı yanımda.
-Devrem ne ayak bu site (dedi)
Anlattım böyle böyle hastalık oldu bende falan o da kayıt oldu hemen sevenlermurat(Şuanda bu site çalındı ya da biz öyle zannediyoruz) kullanıcı adıyla, bende yardım ediyorum ona bu arada. Ya dedi benim neden senin kadar ziyaretçim yok, ben de dedim ki forumda bazen moderatörlerin yazdığı böyle başlılar çıkıyor ilk mesaj atanlar acaip ziyaretçi kapıyor
dedim.
Aynı pcden onun kullanıcı adıyla alakalı alakasız yazılar yazıyoruz bahsettiğim başlığa. Forumda biri var o saatte kim mi?
cunobag hem de aynen bu renkte biz olduk sobe
İlk başta bana fırça attı biraz başlığa neden farklı isimlerle başka kişilermiş gibi yazıp duruyorsun diye.
Olayı izah edene kadar canım çıktı
Ben o günü unutamıyorum ondan sonra Cüneyt Bey oldu cüneyt abi
Okuduğunuz için teşekkürler.