Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.07.2009, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevgi-sitem yazmış:
tekfurdag yazmış:
4 sene yada 3 sene önce açtığım 8aoks.tr.gg diye bir sitem vardı hala varda xD o siteyi cok seviyordum xD tüm okul oradaydı diyebilirim eskiden Razz şimdi ise site cok sıradan kötü tasarımlı birşey geliyor Razz yaş ilerledikçe zevklerde değişiyor sanırım Smile

abarttın biraz b.s 2 yıl 2 ay dır aktif durumda Mr. Green

işte öle birşey Very Happy
Mesaj26.07.2009, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Madem böyle bir baslık acıldı ve adım gecti bir iki satırda ben yazmak istedim.Gecmişi bu kadar özlemle anmak unutmamak hatırlamak ve hatırlanmak hala içimizdeki o güzellikleri yasıyoruz demektir. Eskiler iyi bilirler elimizden geldigi kadar birbirimize hep destek olurduk. Bu güne kadar hiçbir arkadasım destegini ve yardımını esirgemedi ve bende hiçbir zaman hayır demedim.Bizler kıskançlık bir yana hep en iyi olmayı isedik her bilgimizi esirgemeden birbirimizle paylaştık.Kimi zaman eglendik güldük kimi zaman düşündürdük ve düşündük..
Bazen yeter artık dediğimiz bunaldıgımız zamanlar oldu.Bazı şeyler yanlıştı susmadık yanlısa direndik.Şimdi okadar zaman geçti bu kacışların tabiki sebebleri vardı ama hiç yok olmadık.Arkadas dediklerimiz hiç unutmadılar eski günleri ne kadar yok gibi görünsekte burdayız.Ne kadar uzak dursakta hep arkadaslarımızın arkasındayız gönlümüz herkese açık.

herseye ragmen herkesi seviyorum .. Smile
Mesaj26.07.2009, 18:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayaller-de yazmış:
Madem böyle bir baslık acıldı ve adım gecti bir iki satırda ben yazmak istedim.Gecmişi bu kadar özlemle anmak unutmamak hatırlamak ve hatırlanmak hala içimizdeki o güzellikleri yasıyoruz demektir. Eskiler iyi bilirler elimizden geldigi kadar birbirimize hep destek olurduk. Bu güne kadar hiçbir arkadasım destegini ve yardımını esirgemedi ve bende hiçbir zaman hayır demedim.Bizler kıskançlık bir yana hep en iyi olmayı isedik her bilgimizi esirgemeden birbirimizle paylaştık.Kimi zaman eglendik güldük kimi zaman düşündürdük ve düşündük..
Bazen yeter artık dediğimiz bunaldıgımız zamanlar oldu.Bazı şeyler yanlıştı susmadık yanlısa direndik.Şimdi okadar zaman geçti bu kacışların tabiki sebebleri vardı ama hiç yok olmadık.Arkadas dediklerimiz hiç unutmadılar eski günleri ne kadar yok gibi görünsekte burdayız.Ne kadar uzak dursakta hep arkadaslarımızın arkasındayız gönlümüz herkese açık.

Hiç tanışmamıştık ama eskilerin ismini hiç unutmadım Wink
Mesaj26.07.2009, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayaller-de yazmış:

Sanki bi ara esraovali.tr.gg iken evet hayır oyunu oynamıstık gibime geliyo saatlerce surmustu en sonunda pes etmiştiniz Very Happy
Mesaj26.07.2009, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ss

bonjuan1 yazmış:
htlmkodes yazmış:
teknoabi yazmış:
ne günlerdi onlar Smile
sitemizi komple naazimca.tr.gg den yapardık.... Rolling Eyes

Razz evet Tasarım bulmak icin ona giderdik. Htmlkod icin ona Ama şimdi kendisi askerde

Teskere aldıktan sonra buraya döner mi acaba? Shocked

Foruma dönmez !!! Bu kesin neden diceksin askere gidmeden öncede Forumda yokdu ve gitti geldiği zamanda forumda olmıcak ve onun net uzantısıda var bunlarla ilgilenir herhalde. Razz
Mesaj26.07.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Yazmazsam olmaz

Merhaba...

İncir çekirdeğini doldurmaya değil de, yazmazsam olmaz diye düşündüklerimi yazmak istiyorum.

Şöyle bir anım var benim. Eskilerdenim(03.08.2007 20:07:31) nihayetinde ama pek sessizdim forumda yazmayı değil okumayı tercih edenlerdendim yani...

Askerdeydim. Uyku tutmazdı, idari işlerden internet odasının anahtarını çalana kadar canım çıkardı, en sonunda kontör kartıyla kapı açmayı öğrendim. Gizli gizli girerdim B.S. ye... (daha sonraları bizim komutanında B.S. de takıldığını gördüm neyse) forumda yeni yeni yazmaya da başlamıştım artık.

Hani Selin Hanım ya da Cüneyt Hocam ''Sitene Giriş'' Kısmında duyuru ya da haber gibi bir şeyler yayınlıyolarya. Ordan daldım başlığa, haber yeni yayınlanmış. B.S. kapalıydı çünkü bir ara. bilirsiniz bu tür haberler bütün kullanıcıların giriş panelinde gözüktüğü için ilk yorum yazanlar acaip ziyaretçi kaparlar. Bende heves işte ilk defa o gün 100 ziyaretçiyi aşmıştım. Başlığa yazdığım mesajdan dolayı yani..
O gece arkadaşım da vardı yanımda.
-Devrem ne ayak bu site (dedi)
Anlattım böyle böyle hastalık oldu bende falan o da kayıt oldu hemen sevenlermurat(Şuanda bu site çalındı ya da biz öyle zannediyoruz) kullanıcı adıyla, bende yardım ediyorum ona bu arada. Ya dedi benim neden senin kadar ziyaretçim yok, ben de dedim ki forumda bazen moderatörlerin yazdığı böyle başlılar çıkıyor ilk mesaj atanlar acaip ziyaretçi kapıyor Laughing dedim.
Aynı pcden onun kullanıcı adıyla alakalı alakasız yazılar yazıyoruz bahsettiğim başlığa. Forumda biri var o saatte kim mi? Laughing cunobag hem de aynen bu renkte biz olduk sobe Laughing

İlk başta bana fırça attı biraz başlığa neden farklı isimlerle başka kişilermiş gibi yazıp duruyorsun diye. Laughing

Olayı izah edene kadar canım çıktı Laughing

Ben o günü unutamıyorum ondan sonra Cüneyt Bey oldu cüneyt abi Laughing

Okuduğunuz için teşekkürler.
Mesaj26.07.2009, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burdan eskiden forumu ya da yeni başlayanların forumu ne amaçlı kullandığını da çıkarabilirsiniz umarım.
Mesaj27.07.2009, 06:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba değerli arkadaşlar;

Hey gidi geceler. Hatırlıyorum. Saat gecenin 5'i naazimca kerimdj alnumel 3'ü de açık paylaşımda bulunuyor ve modluk görevlerini yapıyorlardı. sanırım o zaman kerimdj mod değildi naazimca da yeni olduğu için [modlukta] birçok paylaşımı olmakla beraber aktif bir üyeydi. O zamanlar Alnumel vardı. Hatırlayanlarınız yoktur belki ama onunda zehir gibi bir zekası vardı.

Az önce baktımda birçok Mesajımız silinmiş galiba bir ara tüm forumdaki eski mesjaalr silinmişti ama eminimonların yedekleri vardır şimdi.

Eskiden bizller paylaşım yaparken forumu arşatırırdık daha öcne payalşıldımı diye. Eğer olupta görmeseydik kusurumuzu anlar özür dilerdik. Şimdikiler yaptığı yanlış için özür dilemkel kalmıyor küfür ediyor.! Ve hala paylaşımda bulunan kişiler eski paylaştıklarımızın aynısını paylaşıyor. [bazıları hariç] O zamanlar photoshopun kurdu kerimdj vardı aslında oda fazla bilmiyordu ama aramızda en fazla bilen oydu [bir banner yapcak kadar] ve bu bildiği şeyi bizimle paylaşmaktan gurur duyardı ki bizde ona saygıyla istekte bulunup hadddimizi aşmadan teşekkür mesajı yazardık. Şimdiki üyeler ise Moderatörlere sayın diyecekleri yerde Kanka nbr derler.!

Moderatöre neden mi Sayın demeliyiz?

Çünkü onlar siz bilmesenizde emek verip birçok üyenin göz nuru olan modların çok iyi bir yere, uzman, yada çok iyi bilen bir kişi olduğu için haketmiştir. Bunun için Bilgimizin başkasından az olduğu zaman ve büyüklerimiz için sayın deriz.

Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
Mesaj27.07.2009, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bs-magazin var mıdır hatırlayanı ?
Mesaj27.07.2009, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski bedava-siteni tanıt bölümü..
Mesaj27.07.2009, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

emoyapim yazmış:
Bs-magazin var mıdır hatırlayanı ?
Hatırlıyorum ben o zamanlar esraovali.tr.gg'y dim
Mesaj27.07.2009, 14:21 (UTC)    

htlmkodes yazmış:
teknoabi yazmış:
ne günlerdi onlar Smile

Razz evet Tasarım bulmak icin ona giderdik. Htmlkod icin ona Ama şimdi kendisi askerde

nazım abiyi özledik yahu Razz
Mesaj27.07.2009, 14:28 (UTC)    

adilkaradag yazmış:
htlmkodes yazmış:
teknoabi yazmış:
ne günlerdi onlar Smile

nazım abiyi özledik yahu Razz

Artık biraz daha özleyeceğiz az kaldı askerden Gelmesin.e Razz
Mesaj27.07.2009, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayaller-de yazmış:

işte bu yaşa be eda Razz
Mesaj29.01.2010, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaşlar....
Bu akşam bedava-sitem de olmadığım vakitlerde neler olmuş neler yazılmış kimler ne demiş diye şöğle bir maziye daldım.. O nasıl bir dalışsa yazılan her sözde anlatılan her anıda gözlerim doldu. Hatta bu akşam ağladım. Bedava-sitem in bizlere kazandırdığı dostlukları düşündüm eski veya yeni her an anılarımızı gündelik hayatımızı paylaştığımız dostlarım geldi aklıma. Bir söz vardı... Eskiden '' Kimine göre forum,bize göre aile'' gerçektende öyleydik. Ve inanıyorum tekrar öyle olacağız. Biz bir slogan la başladık ve dedikki " Haydi hep birlikte, nette daha iyiye" öğlede olduk zaten. Dünyanın hiç bir ülkesinde eminim burdaki dostluk sıcaklık hiç tanımadığımız halde birbirimize olan güven o eşsiz pahabiçilemez ağ. Herşeye değer bir güzellikti. Ben inanıyorum. Istiyorum ve görebiliyorum bedava sitem yeni katılacak üyeleri ile birlikte yine sıcacık ve sevgi dolu dostluk ve kardeşlik çerçevesinde. Şimdiki konumundan daha güzel yerlere gelecektir. Çünkü kim bilir belki güneş bir gün bizim için doğar...
Önceki mesajları göster: