Yazar |
Mesaj |
-
pazarlamaca
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese hayırlı olsun,
ben daha fazla katlanamayacam,en kısa zamanda aranızdan ayrılacam... ______________ Sedat YILDIZ
|
|
↑
|
|
|
-
sarikayafm66
Acemi Üye
|
04.04.2009, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: emekler icin cok tsk,ler |
|
|
slm degerli bedava sitem emakdarlaricok ugrasidan sonar tekrar dostlarla beraberiz bu sizlerin sayesinde oldu onun icin tesekurun en guzelini hak ettiniz sevginin en guzelini hak ettiniz yasasinnnnnnnnnnnnnnnn bedava sitemmmmmmmmmm diyorum tüm dostlar tekrar slm hayirlara vesile olsun insallah . tekar bedava sitem emekdarlari na tsk ediyorum
____sarikayafm66 |
|
↑
|
|
|
-
hitmanyagi
Acemi Üye
|
04.04.2009, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: site |
|
|
Açılmıcak diye endişeleniyorduk
Okadar emeğimiz var eğer açılmasydı herkezin emekleri boşa gidicekti
Umarım bundan sonra böle bi sorunla karşı karşıya kalmayız ...
Teşekürler.... |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle |
|
↑
|
|
|
-
evo-rifles
Acemi Üye
|
04.04.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle
Merak etme 1-2 hafta içinde eski rank'ına kavuşursun. Sonuçta içeriğin silinmiyor.. Google böcekleri (motorları) bünyesinde ki her siteye bu komutları gönderiyor. Eğer siten açıksa ve içeriğinden değer kaybetmediyse. Eski rank'ına ulaşıyor |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
04.04.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: Sm |
|
|
Hoşbulduk hayırlı olsun... |
|
↑
|
|
|
-
koyumunsesi
Acemi Üye
|
04.04.2009, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
bedava sitemizle ilgilenen tüm arkadaşlara allah razıolsun ve ellerine saglık gercekten bu site cok harika paralı siteere 100 ceker bundan emin olun arkadaşlar ______________ RECEP KARABAŞ |
|
↑
|
|
|
-
easy-share
Acemi Üye
|
04.04.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evo-rifles yazmış: istediginherseyburada yazmış: Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle
Merak etme 1-2 hafta içinde eski rank'ına kavuşursun. Sonuçta içeriğin silinmiyor.. Google böcekleri (motorları) bünyesinde ki her siteye bu komutları gönderiyor. Eğer siten açıksa ve içeriğinden değer kaybetmediyse. Eski rank'ına ulaşıyor
Sıralaman aynı olmaz arkadaşım neden mi?
Çünkü sen alt sıralardayken google diğer siteleri üste gösterecektir ve google da arama yapan ziyaretçi ilk o siteyi görüp ona girecektir.Bu şekilde o sitenin o sayfası çok fazla görüntülenecek ve google da onu üstte göstermeye devam edecek yani ziyaretçi kazanma çabasına girmem gerekecek şimdi.Neyse belki bunca sorunun sonunfda bir iyilik yaparlar da yeni versiyon gelir inş.
Bütün bunları unutturur. |
|
↑
|
|
|
-
metin-korkmaz-sosyal
Acemi Üye
|
04.04.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese hayırlı olsun |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Eski Yerlerine Gelmez Siteler Cünkü Google'nin Gözünde Değerimiz Düştü. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
funnygirl333
Acemi Üye
|
04.04.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|