Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.04.2009, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese hayırlı olsun,
ben daha fazla katlanamayacam,en kısa zamanda aranızdan ayrılacam...

Mesaj04.04.2009, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu: emekler icin cok tsk,ler

slm degerli bedava sitem emakdarlaricok ugrasidan sonar tekrar dostlarla beraberiz bu sizlerin sayesinde oldu onun icin tesekurun en guzelini hak ettiniz sevginin en guzelini hak ettiniz yasasinnnnnnnnnnnnnnnn bedava sitemmmmmmmmmm diyorum tüm dostlar tekrar slm hayirlara vesile olsun insallah . tekar bedava sitem emekdarlari na tsk ediyorum
____sarikayafm66
Mesaj04.04.2009, 14:37 (UTC)    
Mesaj konusu: site

Açılmıcak diye endişeleniyorduk

Okadar emeğimiz var eğer açılmasydı herkezin emekleri boşa gidicekti

Umarım bundan sonra böle bi sorunla karşı karşıya kalmayız ...

Teşekürler....
Mesaj04.04.2009, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle Exclamation
Mesaj04.04.2009, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

istediginherseyburada yazmış:
Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle Exclamation

Merak etme 1-2 hafta içinde eski rank'ına kavuşursun. Sonuçta içeriğin silinmiyor.. Google böcekleri (motorları) bünyesinde ki her siteye bu komutları gönderiyor. Eğer siten açıksa ve içeriğinden değer kaybetmediyse. Eski rank'ına ulaşıyor Smile
Mesaj04.04.2009, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Sm

Hoşbulduk hayırlı olsun...
Mesaj04.04.2009, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu: teşekkürler

bedava sitemizle ilgilenen tüm arkadaşlara allah razıolsun ve ellerine saglık gercekten bu site cok harika paralı siteere 100 ceker bundan emin olun arkadaşlar
Mesaj04.04.2009, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende bizi unuttunuz sandım ama aramıza dön meniz iyi oldu dedim tamam açılmıyacak bi daha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj04.04.2009, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

evo-rifles yazmış:
istediginherseyburada yazmış:

Merak etme 1-2 hafta içinde eski rank'ına kavuşursun. Sonuçta içeriğin silinmiyor.. Google böcekleri (motorları) bünyesinde ki her siteye bu komutları gönderiyor. Eğer siten açıksa ve içeriğinden değer kaybetmediyse. Eski rank'ına ulaşıyor Smile

Sıralaman aynı olmaz arkadaşım neden mi?
Çünkü sen alt sıralardayken google diğer siteleri üste gösterecektir ve google da arama yapan ziyaretçi ilk o siteyi görüp ona girecektir.Bu şekilde o sitenin o sayfası çok fazla görüntülenecek ve google da onu üstte göstermeye devam edecek yani ziyaretçi kazanma çabasına girmem gerekecek şimdi.Neyse belki bunca sorunun sonunfda bir iyilik yaparlar da yeni versiyon gelir inş. Razz
Bütün bunları unutturur.
Mesaj04.04.2009, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

herkese hayırlı olsun Very Happy Laughing
Mesaj04.04.2009, 15:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence Eski Yerlerine Gelmez Siteler Cünkü Google'nin Gözünde Değerimiz Düştü.
Mesaj04.04.2009, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ohh be sonunda...Ödevimdi bu site..Çok korkmuşrum neyse ki açıldı...İnş. bi daha böle bi şey olmaz ya.. Smile Smile Smile
Mesaj04.04.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Kapanmasından mıdır bilmem ama benim pr2 olmuş Smile
Mesaj04.04.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu: sonunda acildi

sonunda cildi he beklemekten agac olduk ne zaman acilcak die
Mesaj04.04.2009, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

emeği geçenlere teşekkürler...
Önceki mesajları göster: