Yazar |
Mesaj |
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: Nasıl kilo alcam |
|
|
Benim yemek yeme problemim yok gayet normal bi şekilde yemek yiyorum ama kilo alamıyorum yardım edin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arkasiradakiiler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Spor yap
veya spor salonuna git______________ Html Kodları|BS-Sıkça Sorulan Sorular|Hazır Css Tasarımlar Herşey Burda
www.arkasiradakiiler.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkasiradakiiler yazmış: Spor yap
veya spor salonuna git
Sen beni öldürcenmi bunları yaparsam dahada zayıflarım xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bol Bol Makarna ve Hamur YemekLeri ye . ______________ |
|
↑
|
|
|
-
seodizayn
Acemi Üye
|
14.02.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her Gece Yatmadan Önce Ağır Yemekler Ye.Pilav,Karnı Yarık,Makarna Gibi.Bunları Uygula Kilo Alırsın.______________ |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: Bol Bol Makarna ve Hamur YemekLeri ye .
Tamam bunu listenin başına koydum . daha yokmu
İdeal kilo hesaplayıcısında 17.5 kilo daha almam gerekiyormuş
Benım boy:164
Kilo:46
Çok mu zayıfım ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bisohbet
Acemi Üye
|
14.02.2009, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fitnes Sporu İle ilgilenenler bilir protein tozu ve aminoasitler var onlardan kullanırsan vucudun istediğin gibi olucaktır.
Ama ben bunlara para veremem diyorsan proteinli ve karbonhidratlı yiyeceklere ağırlık ver |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben gayet güzel yemek yiyorum ama kilo alamıyorum hormon bozuklugumu var ne war bende ya millet zayıflamak için urasır bende kilo almak için :/ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
14.02.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: ne bulursan ye
Abur cuburdamı ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
14.02.2009, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burda sağlık söz konusu dalga geçme ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam özür dilerim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
14.02.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
internetten buldum bak sağlıklı kilo alma yolları:
Kilo almak için neler yapılmalı?
Öncelikle zayıflığın nedeni araştırılmalı. Eğer kişi hormonal nedenlerden dolayı zayıfsa, mutlaka hormon tedavisi yapılmalı. Eğer zayıflık beslenmeden kaynaklanıyorsa, beslenme alışkanlıklarının değişmesi gerekir.
Beslenmeden kaynaklanan zayıflık için anahtar rolü, tıpkı aşırı kilo gibi düzenli diyet ve egzersiz oynar.
Çok yaşanılan bir başka yanılgı da, aşırı zayıf kişilerin kilo alabilmek için yağlı besinleri tercih etmesidir. Oysa kilo almak isteyenlerin diyetinde yer alan kalorilerin, yağlı bazlı değil, karbonhidrat ve protein bazlı olması gerekir. Diyette yer alacak proteinler vücuttaki kas kütlesini korurken, karbonhidratlar kilo almak için gereken enerjiyi sağlar. Ayrıca seçilen karbonhidrat kaynaklarının glisemik indeksleri de düşük olmalı. Glisemik indeksi yüksek, bal, reçel gibi karbonhidratlar, kan seviyelerinde ani sıçramalar yaparak, yağ halinde depolanmalarına yol açar. |
|
↑
|
|
|
|