Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.02.2009, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

@taprojeler

Benim yasal belgelerle korunuyor dediğin tema ücretsizdir. Free bir temadır. Hatta @hackerfriend arkadaşımıza da yapması için ben yollamıştım www.free-css.com ve daha bir sürü free template sitesinde var olan bir temadır. Bunun yasal hakla, vs. hiçbir alakası yok. Sadece benim kullandığım tasarım başkasında da bulunmasın diye bu tema sitesinde olanları da korkutup temayı kaldırmalarını sağlayacaksın. Bu tema freedir. Herkes kullanabilir.
Mesaj03.02.2009, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Bak ben Colifarniya' dayken bu siteye kendileri kullanması için demo gösterdim. Onlar beğenirse paralı olarak sitelerine bunu uyarlayacaktım. Haklarını satmamıştım. ama onlar free olarak internete vermiş. Tüm hakları benim. İnternete verdiğin andan itibaren o şirketle zaten davalığız. Bu free templatesi kullananlararaştırma yapsınlar. Bakın firma telefonlarını arayın. Mahkeme ve Basın danışmanlığıyla görüşün anlarsınız... Wink
Mesaj03.02.2009, 11:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

taprojeler arkadaşımızın ne kadar doğru söylediğini bilemem.Fakat 30.10.2008 tarihinde kendisi benle iletişime geçmişti ve gerçekten bir yerlerde şirkette çalışmış olacakki hazırlamış olduğu bir projeye beni davet etmişti.Ama ben teklifi kabul etmedim.Hatta projesi için sponsorluk, lisans vs. vs. bahsediyordu bana.Eğer bunlar atmasyon olsaydı neden bana da teklifte bulundu?Yargısız infaz yapmayalım bu konuda lütfen.Belki gerçekten ünlü şirketlerde çalışmış olabilir/olmayabilir biz bunu bilemeyiz.Eğer yalan söylüyorsa da kendine zararı olur.Ama böyle bir yalan söyleyeceğine inanmıyorum. Wink
Mesaj03.02.2009, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya ben bunu tam anlayamadım.Sen sitenin tamamını o B-S örnek verdiğin gibi nasıl yaptın ?
Mesaj03.02.2009, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu: :

tamam arkadaşlar konuyu uzatmayalım daha çok cevap yok lütfen

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj03.02.2009, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben yaptımda english olmuyor bende Sad
Mesaj03.02.2009, 12:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

israiliboykotediyoruz yazmış:
ben yaptımda english olmuyor bende Sad

arkadaşım konuyu uzatma
Mesaj03.02.2009, 12:33 (UTC)    

O google'nin çeviri işlemcisidir. C# yazılımıyla yazılmış olup 22 günlük bir çalışmanın eseridir.. Wink
Mesaj03.02.2009, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya ne gereksiz konuşuyorsunuz free tamplate ise adam kullanır size mi soracak ayrıca ben sattım diyorsun sattığın adamlar kullanılsın diye oraya koymuş sana ne oluyor mahkemeymişde zartmış zurtmuş boş işler ile uğraşıyorsunuz ğpyalşaımkda süper ha saolun
Mesaj03.02.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birşey sormak istiyorum DmyD adlı sitenizin kaynak kodunu inceledim ve bunu buldum :

Kod:
   Template Name : VectorLover
   Template Code : S-0026
   Version : 1.0   
   Author : Erwin Aligam
   Author URI : http://www.styleshout.com/   
   Last Date Modified : July 31, 2008   

Bu yazı sizin sitenizin kaynak kodundan çıktı ve tasarımın size ait olmadığını söylüyor ayrıca sitenizin tasarımındaki resimler de bu sitede yüklü.
Mesaj03.02.2009, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım konuyu uzatmaya gerek yok.Etraf duruldu şimdi yine tartışma açılmasın Wink
Mesaj03.02.2009, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Senaryoyu iyi hazırlamış ama iyi oynayamıyor eziq
Mesaj03.02.2009, 18:07 (UTC)    

Bakın Copyright prensibiyle o şirket kendi sitelerindeki grafikleri başka sitelere yükleyemiyorlar. O zaman Copyright devre dışı kalıyor. Benim temamıda kendi sitelerine yüklemişler... Wink

Ben o telefonları arayın dedim. Aramadan konuşan başka bir şeydir dedim ama aramadığınız belli... Bu kadarsınız işte...
Mesaj03.02.2009, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADŞLAR BU ADAM GOOGLEDA ÇALIŞMIŞSA

BÖLE BİR SİTEYİ NASIL YAPABİLİR

http://www.adminsitem.tr.gg/ YALANINI YESİNLER Very Happy Laughing

Mesaj03.02.2009, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

he bu arada bu site kesinlikle onundur

http://www.adminsitem.tr.gg/

Önceki mesajları göster: