Yazar |
Mesaj |
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
03.02.2009, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@taprojeler
Benim yasal belgelerle korunuyor dediğin tema ücretsizdir. Free bir temadır. Hatta @hackerfriend arkadaşımıza da yapması için ben yollamıştım www.free-css.com ve daha bir sürü free template sitesinde var olan bir temadır. Bunun yasal hakla, vs. hiçbir alakası yok. Sadece benim kullandığım tasarım başkasında da bulunmasın diye bu tema sitesinde olanları da korkutup temayı kaldırmalarını sağlayacaksın. Bu tema freedir. Herkes kullanabilir. |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Bak ben Colifarniya' dayken bu siteye kendileri kullanması için demo gösterdim. Onlar beğenirse paralı olarak sitelerine bunu uyarlayacaktım. Haklarını satmamıştım. ama onlar free olarak internete vermiş. Tüm hakları benim. İnternete verdiğin andan itibaren o şirketle zaten davalığız. Bu free templatesi kullananlararaştırma yapsınlar. Bakın firma telefonlarını arayın. Mahkeme ve Basın danışmanlığıyla görüşün anlarsınız... ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
03.02.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
taprojeler arkadaşımızın ne kadar doğru söylediğini bilemem.Fakat 30.10.2008 tarihinde kendisi benle iletişime geçmişti ve gerçekten bir yerlerde şirkette çalışmış olacakki hazırlamış olduğu bir projeye beni davet etmişti.Ama ben teklifi kabul etmedim.Hatta projesi için sponsorluk, lisans vs. vs. bahsediyordu bana.Eğer bunlar atmasyon olsaydı neden bana da teklifte bulundu?Yargısız infaz yapmayalım bu konuda lütfen.Belki gerçekten ünlü şirketlerde çalışmış olabilir/olmayabilir biz bunu bilemeyiz.Eğer yalan söylüyorsa da kendine zararı olur.Ama böyle bir yalan söyleyeceğine inanmıyorum. ______________ Çalıştım, didindim gurbet bana ne verdi?Köyümün suları bana yeter sevdiğim cananım...
...:::Sözüm söz, özüm Amasya-Hacıköy:::... |
|
↑
|
|
|
-
israiliboykotediyoruz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ben bunu tam anlayamadım.Sen sitenin tamamını o B-S örnek verdiğin gibi nasıl yaptın ? ______________ İsteyenlerle Banner-Takas yapılır.
Banner takas bölümü açıldı.
http://israiliboykotediyoruz.tr.gg/Top-List.htm |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
03.02.2009, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: : |
|
|
tamam arkadaşlar konuyu uzatmayalım daha çok cevap yok lütfen ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
israiliboykotediyoruz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
03.02.2009, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
israiliboykotediyoruz yazmış: ben yaptımda english olmuyor bende
arkadaşım konuyu uzatma ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
O google'nin çeviri işlemcisidir. C# yazılımıyla yazılmış olup 22 günlük bir çalışmanın eseridir.. ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
03.02.2009, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ne gereksiz konuşuyorsunuz free tamplate ise adam kullanır size mi soracak ayrıca ben sattım diyorsun sattığın adamlar kullanılsın diye oraya koymuş sana ne oluyor mahkemeymişde zartmış zurtmuş boş işler ile uğraşıyorsunuz ğpyalşaımkda süper ha saolun ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
dbilgi
Aktif Üye
|
03.02.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birşey sormak istiyorum DmyD adlı sitenizin kaynak kodunu inceledim ve bunu buldum :
Kod: Template Name : VectorLover
Template Code : S-0026
Version : 1.0
Author : Erwin Aligam
Author URI : http://www.styleshout.com/
Last Date Modified : July 31, 2008
Bu yazı sizin sitenizin kaynak kodundan çıktı ve tasarımın size ait olmadığını söylüyor ayrıca sitenizin tasarımındaki resimler de bu sitede yüklü. |
|
↑
|
|
|
-
city-planet
Acemi Üye
|
03.02.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım konuyu uzatmaya gerek yok.Etraf duruldu şimdi yine tartışma açılmasın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heeyo
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Bakın Copyright prensibiyle o şirket kendi sitelerindeki grafikleri başka sitelere yükleyemiyorlar. O zaman Copyright devre dışı kalıyor. Benim temamıda kendi sitelerine yüklemişler...
Ben o telefonları arayın dedim. Aramadan konuşan başka bir şeydir dedim ama aramadığınız belli... Bu kadarsınız işte... ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
|
-
msnteyze
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|