Yazar |
Mesaj |
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: Hangi Hakem Hangi Takımı Tutuyor ? / Öğrenmek İçin Tıkla :) |
|
|
FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar
GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci
BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa
TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz
Haber Akşam Gazetesi Kaaynaklıdır.Kesinlikle uydurma değildir.Yukarıda Hakemlerin Tuttuğu Takımlar Tahmini takımlardır. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
16.01.2009, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hakemler Bile Fenerbahceden Yana En Cok Fenerbahceyi Tutuyorlar...
Paylasım ıcın teşekkürler Sanal-Reklam...Çok Güzel Paylasımların Var...Devamını Beklıyoruz.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ondanda gs macında hep haksızlık yapıyolar |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamkodes yazmış: ondanda gs macında hep haksızlık yapıyolar
yoo gs 6 yiyorsa hakemin suçu ne diakkt edersn ünlü hakemler de gs li ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: Hakemler Bile Fenerbahceden Yana En Cok Fenerbahceyi Tutuyorlar...
Paylasım ıcın teşekkürler Sanal-Reklam...Çok Güzel Paylasımların Var...Devamını Beklıyoruz..
______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Örneğin FENERBAHCE-GALATASARAY maçında Bünyamin Gezer,maçta hakemlik yaparsa inşallah ayrımcılık yapmaz |
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Örneğin FENERBAHCE-GALATASARAY maçında Bünyamin Gezer,maçta hakemlik yaparsa inşallah ayrımcılık yapmaz
______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamkodes yazmış: sanal-reklam yazmış: Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik.
______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
gececi-boys
Acemi Üye
|
16.01.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş hakemin bile fiyatı varmışya ______________ GiDeN gİtMiŞtİR.. qİtTi GüN bİtMiŞtİr BeN GiDeNi DeGiL gİdEn BeNi kAyBeTmİşTiR.,. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi-boys yazmış: kardeş hakemin bile fiyatı varmışya
ne fiyatı arkadaşım bir iki hakem maçları satıyor diye ne alaka şimdi bu mesajı atman ayrıca fiyatından bizene çok önyargılı ve yanlış bilgiler ile tutumlusunuz konu başlığımıza bakın attığınız mesaja ayrıca her hakeme de laf atmak doğru değil.İçlerinden bu görevi adaletli yapanlar çok ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
16.01.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu ülkede hakimler savcılar bile satın alınabiliyor.
Hakemler ne ki
Aman benide sokarlar şimdi ergenekona..
Sustum tamam |
|
↑
|
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: Bu ülkede hakimler savcılar bile satın alınabiliyor.
Hakemler ne ki
Aman benide sokarlar şimdi ergenekona..
Sustum tamam
hocam yandınız polise her yeri okuyor burayıda okur filan sonra Sizde gidmeyin
işin bir yanı para her şeyi satın alıyo işde |
|
↑
|
|
|
-
limon-eglence