Yazar |
Mesaj |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: Hangi Hakem Hangi Takımı Tutuyor ? / Öğrenmek İçin Tıkla :) |
|
|
FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar
GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci
BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa
TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz
Haber Akşam Gazetesi Kaaynaklıdır.Kesinlikle uydurma değildir.Yukarıda Hakemlerin Tuttuğu Takımlar Tahmini takımlardır. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
16.01.2009, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hakemler Bile Fenerbahceden Yana En Cok Fenerbahceyi Tutuyorlar...
Paylasım ıcın teşekkürler Sanal-Reklam...Çok Güzel Paylasımların Var...Devamını Beklıyoruz.. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________
|
|
↑
|
|
-
![islamkodes](//profile.webme.com/profile/i/islamkodes/small.png)
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ondanda gs macında hep haksızlık yapıyolar |
|
↑
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamkodes yazmış: ondanda gs macında hep haksızlık yapıyolar
yoo gs 6 yiyorsa hakemin suçu ne ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) diakkt edersn ünlü hakemler de gs li ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: Hakemler Bile Fenerbahceden Yana En Cok Fenerbahceyi Tutuyorlar...
Paylasım ıcın teşekkürler Sanal-Reklam...Çok Güzel Paylasımların Var...Devamını Beklıyoruz..
![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Örneğin FENERBAHCE-GALATASARAY maçında Bünyamin Gezer,maçta hakemlik yaparsa inşallah ayrımcılık yapmaz ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) |
|
↑
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Örneğin FENERBAHCE-GALATASARAY maçında Bünyamin Gezer,maçta hakemlik yaparsa inşallah ayrımcılık yapmaz
![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik. ![Crying or Very sad](//wtheme.webme.com/smiles/icon_cry.gif) ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik. |
|
↑
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamkodes yazmış: sanal-reklam yazmış: Şahsen ben Cüneyt Çakır'ın fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum.Çünkü geçen sene onun yüzünden Türkişye Kupasından elendik.
![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
![gececi-boys](//profile.webme.com/profile/g/gececi-boys/small.png)
gececi-boys
Acemi Üye
|
16.01.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş hakemin bile fiyatı varmışya ______________ GiDeN gİtMiŞtİR.. qİtTi GüN bİtMiŞtİr BeN GiDeNi DeGiL gİdEn BeNi kAyBeTmİşTiR.,. |
|
↑
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
16.01.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi-boys yazmış: kardeş hakemin bile fiyatı varmışya
ne fiyatı arkadaşım bir iki hakem maçları satıyor diye ne alaka şimdi bu mesajı atman ayrıca fiyatından bizene çok önyargılı ve yanlış bilgiler ile tutumlusunuz ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) konu başlığımıza bakın attığınız mesaja ayrıca her hakeme de laf atmak doğru değil.İçlerinden bu görevi adaletli yapanlar çok ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
![cunobag](//profile.webme.com/profile/c/cunobag/small.png)
cunobag
Uzman Üye
|
16.01.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu ülkede hakimler savcılar bile satın alınabiliyor.
Hakemler ne ki
Aman benide sokarlar şimdi ergenekona..
Sustum tamam ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) |
|
↑
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.01.2009, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: Bu ülkede hakimler savcılar bile satın alınabiliyor.
Hakemler ne ki
Aman benide sokarlar şimdi ergenekona..
Sustum tamam
hocam yandınız ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) polise her yeri okuyor burayıda okur filan sonra Sizde gidmeyin
işin bir yanı para her şeyi satın alıyo işde |
|
↑
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
16.01.2009, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunları lig tv resmi sitesindenmi buldun ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|