Yazar |
Mesaj |
-
yilmazklima
Acemi Üye
|
15.11.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: REKLAMLAR |
|
|
BEDAVA SİTE DEDİNİZ KURDUK. SAĞOLUN. YALNIZ ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN DOLAYI GOOGLE ARAMA MOTORU BENİM SİTEMİ ZARARLI OLARAK GÖSTERİYOR VE HERKES GİRMEYE KORKUYOR. BU SORUNU EN KISA SÜREDE GİDERMENİZİ RİCA EDİYORUM. MUHTEMELEN TR.GG UZANTISINI KULLANAN BÜTÜN SİTELERDE BU SORUN MEVCUT. YOK BU SORUNU GİDEREMİYORSANIZ SİTEYİ SİLECEĞİM. EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ CEVABINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER. |
|
↑
|
|
|
-
emin68
Acemi Üye
|
15.11.2008, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalsahne yazmış: Bilgi İçin Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
15.11.2008, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: BEDAVA SİTE DEDİNİZ KURDUK. SAĞOLUN. YALNIZ ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN DOLAYI GOOGLE ARAMA MOTORU BENİM SİTEMİ ZARARLI OLARAK GÖSTERİYOR VE HERKES GİRMEYE KORKUYOR. BU SORUNU EN KISA SÜREDE GİDERMENİZİ RİCA EDİYORUM. MUHTEMELEN TR.GG UZANTISINI KULLANAN BÜTÜN SİTELERDE BU SORUN MEVCUT. YOK BU SORUNU GİDEREMİYORSANIZ SİTEYİ SİLECEĞİM. EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ CEVABINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
o senin google le ilgili bir sorunun oldugu icin yeniden ekle googleye siteyi hemen sil kendi siteni nabalım yani ölelimi burası ziyaretci defteri sorunları google sorunu degil sitenizi silseniz nolcak 1 kişi azaldı ama 1 sn sonra 5 kişi gelyo ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
sanalkarizma
Acemi Üye
|
15.11.2008, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgilendirme için tşkler ...! |
|
↑
|
|
|
-
asena-04
Acemi Üye
|
15.11.2008, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: cvpp |
|
|
ya anlıyorum bilgi için teskrler de ne zemen bitecek bu hatas ya?/?? |
|
↑
|
|
|
-
1949pinarsporkulubu
Acemi Üye
|
15.11.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benım bı sorunum var ama anlatyamadım bu sorunu .sayfalarımı degıstıre gırıyorum anasayfada degısıklık yapıyorum ve degıstırdıgın sayfaya burdan bakabılırsıne tıklıyorum ama eskı sayfayı acıyor anasayfaya tıkladıgımda yenı sayfa gelıyor.ınternet adres defterınden gırdıgım de yıne eskı anasayfayı acıyor ansayfaya tıkladıgımda yenısı acılıyor. toplam 1164 zıyaretcı burdaydı yanı solda kı anasayfa kutusuna tıklıyorum yenı anasayfa gelıyor ve toplam 1204 zıyaretcı burdaydı dıyor bana bunu acıklarsanız sevınırım |
|
↑
|
|
|
-
1949pinarsporkulubu
Acemi Üye
|
15.11.2008, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anasayfamda degısıklık yapıyorum ama degısıklık olmuyor ama degısıklıklerı gormek ıcın buraya tıklaya tıklıyorum eskı sayfa tekrar gozukuyor yanı bı degısıklık yapılmamıs gıbı gozukuyor soldakı ana sayfa butonuna tusluyorum duzelıyor yenısı gelıyor vepten sıteme gırdıgımde hep o eskı sayfa cıkıyor soldakı anasayfa butonuna tıkladıgımda duzelıyor tıkladıgım da duzelıyor bu neden acaba |
|
↑
|
|
|
-
narkoztim
Acemi Üye
|
15.11.2008, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iiii bklm öle olsun yha çok ta önemli değil zaten bnm için size koly glsn ______________ NARKoZ_berdus_03'! |
|
↑
|
|
|
-
tugba-ugur
Acemi Üye
|
15.11.2008, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: Tugba-Uğurtr.gg |
|
|
bilgilendirdiğiniz için çok tşkler... |
|
↑
|
|
|
-
miniktavsan
Acemi Üye
|
15.11.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: ziyaretçi defteri |
|
|
Umarım en kısa zamanda çözülür |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
15.11.2008, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaklaşık 1 haftadır sorun var 1 hafta daha sürer ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
dilekciofisi
Acemi Üye
|
16.11.2008, 00:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşk ederiz bilgilendirme için.umarım düzelir |
|
↑
|
|
|
-
newzatcekim
Acemi Üye
|
16.11.2008, 01:06 (UTC) Mesaj konusu: :-) |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aslisan-
Acemi Üye
|
16.11.2008, 05:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ya biran önce halletseniz şu sorunu lütfen |
|
↑
|
|
|
-
zargan11
Acemi Üye
|
16.11.2008, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: kenan |
|
|
teşekkürler bilgiler için çünkü yapmaya çok uğraştım yapılınca haber verin lütfennnn |
|
↑
|
|
|
|