Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.11.2008, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu: REKLAMLAR

BEDAVA SİTE DEDİNİZ KURDUK. SAĞOLUN. YALNIZ ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN DOLAYI GOOGLE ARAMA MOTORU BENİM SİTEMİ ZARARLI OLARAK GÖSTERİYOR VE HERKES GİRMEYE KORKUYOR. BU SORUNU EN KISA SÜREDE GİDERMENİZİ RİCA EDİYORUM. MUHTEMELEN TR.GG UZANTISINI KULLANAN BÜTÜN SİTELERDE BU SORUN MEVCUT. YOK BU SORUNU GİDEREMİYORSANIZ SİTEYİ SİLECEĞİM. EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ CEVABINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
Mesaj15.11.2008, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalsahne yazmış:
Bilgi İçin Teşekkürler Wink
Mesaj15.11.2008, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
BEDAVA SİTE DEDİNİZ KURDUK. SAĞOLUN. YALNIZ ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN DOLAYI GOOGLE ARAMA MOTORU BENİM SİTEMİ ZARARLI OLARAK GÖSTERİYOR VE HERKES GİRMEYE KORKUYOR. BU SORUNU EN KISA SÜREDE GİDERMENİZİ RİCA EDİYORUM. MUHTEMELEN TR.GG UZANTISINI KULLANAN BÜTÜN SİTELERDE BU SORUN MEVCUT. YOK BU SORUNU GİDEREMİYORSANIZ SİTEYİ SİLECEĞİM. EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ CEVABINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

o senin google le ilgili bir sorunun oldugu icin yeniden ekle googleye siteyi hemen sil kendi siteni nabalım yani ölelimi burası ziyaretci defteri sorunları google sorunu degil sitenizi silseniz nolcak 1 kişi azaldı ama 1 sn sonra 5 kişi gelyo Wink
Mesaj15.11.2008, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgilendirme için tşkler ...! Wink
Mesaj15.11.2008, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu: cvpp

ya anlıyorum bilgi için teskrler de ne zemen bitecek bu hatas ya?/??
Mesaj15.11.2008, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

benım bı sorunum var ama anlatyamadım bu sorunu .sayfalarımı degıstıre gırıyorum anasayfada degısıklık yapıyorum ve degıstırdıgın sayfaya burdan bakabılırsıne tıklıyorum ama eskı sayfayı acıyor anasayfaya tıkladıgımda yenı sayfa gelıyor.ınternet adres defterınden gırdıgım de yıne eskı anasayfayı acıyor ansayfaya tıkladıgımda yenısı acılıyor. toplam 1164 zıyaretcı burdaydı yanı solda kı anasayfa kutusuna tıklıyorum yenı anasayfa gelıyor ve toplam 1204 zıyaretcı burdaydı dıyor bana bunu acıklarsanız sevınırım
Mesaj15.11.2008, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

anasayfamda degısıklık yapıyorum ama degısıklık olmuyor ama degısıklıklerı gormek ıcın buraya tıklaya tıklıyorum eskı sayfa tekrar gozukuyor yanı bı degısıklık yapılmamıs gıbı gozukuyor soldakı ana sayfa butonuna tusluyorum duzelıyor yenısı gelıyor vepten sıteme gırdıgımde hep o eskı sayfa cıkıyor soldakı anasayfa butonuna tıkladıgımda duzelıyor tıkladıgım da duzelıyor bu neden acaba
Mesaj15.11.2008, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

iiii bklm öle olsun yha çok ta önemli değil zaten bnm için size koly glsn
Mesaj15.11.2008, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Tugba-Uğurtr.gg

bilgilendirdiğiniz için çok tşkler...
Mesaj15.11.2008, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu: ziyaretçi defteri

Umarım en kısa zamanda çözülür
Mesaj15.11.2008, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaklaşık 1 haftadır sorun var 1 hafta daha sürer
Mesaj16.11.2008, 00:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşk ederiz bilgilendirme için.umarım düzelir
Mesaj16.11.2008, 01:06 (UTC)    
Mesaj konusu: :-)

Very Happy
Mesaj16.11.2008, 05:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ya biran önce halletseniz şu sorunu lütfen Sad
Mesaj16.11.2008, 07:12 (UTC)    
Mesaj konusu: kenan

teşekkürler bilgiler için çünkü yapmaya çok uğraştım yapılınca haber verin lütfennnn Wink
Önceki mesajları göster: