Yazar |
Mesaj |
-
kaarinca
Aktif Üye
|
01.09.2008, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pcwebuzmani
Aktif Üye
|
01.09.2008, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
inşaalah yaparsın yapamassan saat 19:18 bu saate kadar burdayım oruc accam o saaten sonra benı bulamassın ama oldugum zamanlar yardım ederım yapamassan elımde guzel tasarımlar var ıstersen verebılırım |
|
↑
|
|
|
-
kaarinca
Aktif Üye
|
02.09.2008, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam ben tasarımı yaptım başka bi problemim oldu aşşağıdaki resimdede açık zaten anlatıkklarım
|
|
|
-
pcwebuzmani
Aktif Üye
|
02.09.2008, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senın derdını en ıyı ben anlarım ama bunun cozumunu nasıl anlatırım bılmıyorum bı deneyım
sımdı arkadasım tabloyu olusturdun yazıları ekledın renklerını verdıkten sonra kopruyu ekle rengını vermeden kopruyu eklersen mavı olur
http://pcwebuzmani.tr.gg/pcwebuzmaniana.htm
bak bende sıyah
bıde bu kodu tasarımın ustune yapıstır
Kod: <style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style> |
|
↑
|
|
|
-
bizbozkurtlar
Acemi Üye
|
29.10.2008, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: Lütfen yardım edin! |
|
|
Değerli site yöneticileri bende yeni üyelerden biriyim. Siteme yazı, resim, video, müzik vs.eklemek istiyorum fkat bir türlü yapmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/b] ______________ Bu Memleket Tarihte Türk'tü, Bugünde Türk'tür ve Ebediyyende Türk Olarak Kalacaktır. Türkiye Türklerindir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
29.10.2008, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: Lütfen yardım edin! |
|
|
bizbozkurtlar yazmış: Değerli site yöneticileri bende yeni üyelerden biriyim. Siteme yazı, resim, video, müzik vs.eklemek istiyorum fkat bir türlü yapmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/b]
Merhaba,
Forumda Bilmem Dikkatinizi Çektim Mi Ama "Müzikler" , "Resimler" ,"Videolar" vs. Gibi Bölümlerimiz Mevcut.. Bu Bölümleri İnceleyerek Sitenize İstediğinizi Ekleyebilirsiniz..
Ayrıca Sitenize İÇerik İçin HTML, Görsel Ve Diğerleri İçin JavaScript ve Tasarım İçin CSS Bölümünü İnceleyiniz...
İyi Eğlenceler...______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca
Aktif Üye
|
31.10.2008, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş sorunun hala devamsa kırmızı ile boyadıgın yere istediğin yazıyı yaz mesela sayfa ıcerıgı yaz kaynak tusuna bas yazdıgın yeri bul ve resimi takip et
|
|
|
-
weppc
Aktif Üye
|
01.11.2008, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BENCE BUNLARLA UGRASICAĞINIZA DEMİNDE ARKADAŞIMZIN DEDİĞİ GİBİ CSSYE GEÇİN ______________
|
|
↑
|
|
|
-
weppc
Aktif Üye
|
01.11.2008, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaarinca yazmış: tamam ben tasarımı yaptım başka bi problemim oldu aşşağıdaki resimdede açık zaten anlatıkklarım
BAKIN DÜĞERLERİNEDE KÖPRÜ EKLEYEN VE SONRA SİYAH OLMASINI İSTEDİKLERİNE RENKLENDİRME BÖLÜMÜNDEN REKLANDIRIN.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kodhavuzu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2008, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|