Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2008, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkmayasi dediğin adrese bakıyorum inş yapabilicem pcwebuzmani sana da benim için uğraştığın için teşekkürler bide ben deniyorum bakalım bu sefer olcakmı ama benden bu kadar çabuk kurtulcanızı sanıyosanız yanılıyosunuz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Mesaj01.09.2008, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

inşaalah yaparsın yapamassan saat 19:18 bu saate kadar burdayım oruc accam o saaten sonra benı bulamassın ama oldugum zamanlar yardım ederımWink yapamassan elımde guzel tasarımlar var ıstersen verebılırım Wink
Mesaj02.09.2008, 14:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam ben tasarımı yaptım başka bi problemim oldu aşşağıdaki resimdede açık zaten anlatıkklarım

Mesaj02.09.2008, 14:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

senın derdını en ıyı ben anlarım ama bunun cozumunu nasıl anlatırım bılmıyorum bı deneyım

sımdı arkadasım tabloyu olusturdun yazıları ekledın renklerını verdıkten sonra kopruyu ekle rengını vermeden kopruyu eklersen mavı olur

http://pcwebuzmani.tr.gg/pcwebuzmaniana.htm

bak bende sıyah

bıde bu kodu tasarımın ustune yapıstır

Kod:
<style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style> 
Mesaj29.10.2008, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Lütfen yardım edin!

Değerli site yöneticileri bende yeni üyelerden biriyim. Siteme yazı, resim, video, müzik vs.eklemek istiyorum fkat bir türlü yapmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/b]
Mesaj29.10.2008, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Lütfen yardım edin!

bizbozkurtlar yazmış:
Değerli site yöneticileri bende yeni üyelerden biriyim. Siteme yazı, resim, video, müzik vs.eklemek istiyorum fkat bir türlü yapmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/b]

Merhaba,

Forumda Bilmem Dikkatinizi Çektim Mi Ama "Müzikler" , "Resimler" ,"Videolar" vs. Gibi Bölümlerimiz Mevcut.. Bu Bölümleri İnceleyerek Sitenize İstediğinizi Ekleyebilirsiniz..
Ayrıca Sitenize İÇerik İçin HTML, Görsel Ve Diğerleri İçin JavaScript ve Tasarım İçin CSS Bölümünü İnceleyiniz...

İyi Eğlenceler...

Mesaj31.10.2008, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
kaarinca

kardeş sorunun hala devamsa kırmızı ile boyadıgın yere istediğin yazıyı yaz mesela sayfa ıcerıgı yaz kaynak tusuna bas yazdıgın yeri bul ve resimi takip et

Mesaj01.11.2008, 06:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

BENCE BUNLARLA UGRASICAĞINIZA DEMİNDE ARKADAŞIMZIN DEDİĞİ GİBİ CSSYE GEÇİN

Mesaj01.11.2008, 06:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaarinca yazmış:
tamam ben tasarımı yaptım başka bi problemim oldu aşşağıdaki resimdede açık zaten anlatıkklarım

BAKIN DÜĞERLERİNEDE KÖPRÜ EKLEYEN VE SONRA SİYAH OLMASINI İSTEDİKLERİNE RENKLENDİRME BÖLÜMÜNDEN REKLANDIRIN..

Mesaj01.11.2008, 06:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

thank you
Önceki mesajları göster: