Yazar |
Mesaj |
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: Sitemizi nasıl buldunuz acaba?BenimSitem1993.Tr.Gg |
|
|
Merhaba,
Sitemiz nasıl olmuş.Yorumlarınızı iyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum.Yorumlarınızla sitemizin geliştirilmesinde bir evze katkıda bulunabilirsiniz...
Adres:
http://www.benimsitem1993.tr.gg
Adresi.Eleştirilerinizi bekliyoruz... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bsdestek
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok karışık olmuş girince kendimi kaybettim
Böyle sade ve hoş bir site yapabilirdiniz.
Not : Eleştirim için kızmayın lütfen.
www.bsdestek.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Öncelikle herkesten özür dilerim.Ard arda yanlışlıkla iki başlık açmışım kusuruma bakmayın.Bir önceki başlığımı modlarımız kilitler yada silerlerse sevinirim...Yanlışlıkla oldu...
@BSDESTEK
Yaptığın eleştiriden dolayı teşekkür ederim...
Sitemizi karışık bulman normaldir...Herkes bundan şikayetçi fakat sitemiz her şeyi bünyeside barındırmayı amaç edindiği için böyle karışık... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
ekansat
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Başarılarının Devamını Dilerim.. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ekansat yazmış: Merhabalar,
Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Başarılarının Devamını Dilerim..
Merhaba,
Teşekkürler...Sade bir site,bana göre ters. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Bende Bu Konuda Yazıcaktın Menün Çok Karmaşık Ayrıca Hazır TasarımLardan ResimLeri Değiştirerek Kendini Geliştirmeye Çalış
Hitiniz BoL oLsun WebdeHouse Proje Merkezi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdehouse yazmış: Alıntı: Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Bende Bu Konuda Yazıcaktın Menün Çok Karmaşık Ayrıca Hazır TasarımLardan ResimLeri Değiştirerek Kendini Geliştirmeye Çalış
Hitiniz BoL oLsun WebdeHouse Proje Merkezi
Merhaba,
Teşekkürler... Ama site işinize yarıyor mu yarıyor... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
ultraslan-cimbom-haber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslan-cimbom-haber yazmış: 1. Siteniz diğer arkadaşların dediği kadar karışıkmış.
2. Siteniz çok renkli başarılar dilerim...
Herkesi siteme beklerim.
Merhaba,
Teşekkürler.
DEDİĞİM GİBİ SADE BİR SİTE BANA TERS. :d :d______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz Sadece Görüşlerimizi Bildiriyoruz. Oyuzden Bu Kategorinin Adı Site Değerlendirme Alanı.
Hemen Efelenmeyin WebdeHouse Proje Merkezi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hediyeliyarismalar
Aktif Üye
|
25.10.2008, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
trakyafb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkesin verdiği cevabı bende vereyim siten gerçekten karışık ama farklı bişi daha söyleyebilirim mausenin yanındaki sitemize hoşgeldniz kodunu kaldırırsan iyi olur.çünkü bnm hiç hoşuma gitmedi...umarım siteni daha güzel yapabilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
ozgurluk-mahkumlari
Acemi Üye
|
25.10.2008, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993.tr.gg : arkadaşım ilk önce sen ard arda 2 değil 3 başlık açmışsın özür dilemek için bir daha açmışsın sonra 1 başlık daha... ben mod değilim ama kimi kandırdığını zannediyorsun kırk tane başlık mı açılır ayrıca siten bncede çok karışık tek bir konuda yoğunlaşmalısın |
|
↑
|
|
|
-
sporklan
Acemi Üye
|
26.10.2008, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|