Yazar |
Mesaj |
-
![benimsitem1993](//profile.webme.com/profile/b/benimsitem1993/small.png)
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: Sitemizi nasıl buldunuz acaba?BenimSitem1993.Tr.Gg |
|
|
Merhaba,
Sitemiz nasıl olmuş.Yorumlarınızı iyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum.Yorumlarınızla sitemizin geliştirilmesinde bir evze katkıda bulunabilirsiniz...
Adres:
http://www.benimsitem1993.tr.gg
Adresi.Eleştirilerinizi bekliyoruz... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
bsdestek
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok karışık olmuş girince kendimi kaybettim
Böyle sade ve hoş bir site yapabilirdiniz.
Not : Eleştirim için kızmayın lütfen.
www.bsdestek.tr.gg |
|
↑
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Öncelikle herkesten özür dilerim.Ard arda yanlışlıkla iki başlık açmışım kusuruma bakmayın.Bir önceki başlığımı modlarımız kilitler yada silerlerse sevinirim...Yanlışlıkla oldu...
@BSDESTEK
Yaptığın eleştiriden dolayı teşekkür ederim...
Sitemizi karışık bulman normaldir...Herkes bundan şikayetçi fakat sitemiz her şeyi bünyeside barındırmayı amaç edindiği için böyle karışık... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
ekansat
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Başarılarının Devamını Dilerim.. |
|
↑
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ekansat yazmış: Merhabalar,
Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Başarılarının Devamını Dilerim..
Merhaba,
Teşekkürler...Sade bir site,bana göre ters. ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Bende Bu Konuda Yazıcaktın ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Menün Çok Karmaşık Ayrıca Hazır TasarımLardan ResimLeri Değiştirerek Kendini Geliştirmeye Çalış
Hitiniz BoL oLsun ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) WebdeHouse Proje Merkezi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdehouse yazmış: Alıntı: Sitenin Girişi Çok GüzeL Fakat ne yalan söyleyim sitenin tasarımını beğenmedim hemde sağ menü çok karışık biraz sadeleştirmen gerek bana göre . Genede güzel bir site.
Bende Bu Konuda Yazıcaktın ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Menün Çok Karmaşık Ayrıca Hazır TasarımLardan ResimLeri Değiştirerek Kendini Geliştirmeye Çalış
Hitiniz BoL oLsun ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) WebdeHouse Proje Merkezi
Merhaba,
Teşekkürler... Ama site işinize yarıyor mu yarıyor... ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
![ultraslan-cimbom-haber](//profile.webme.com/profile/u/ultraslan-cimbom-haber/small.png)
ultraslan-cimbom-haber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslan-cimbom-haber yazmış: 1. Siteniz diğer arkadaşların dediği kadar karışıkmış.
2. Siteniz çok renkli başarılar dilerim...
Herkesi siteme beklerim.
Merhaba,
Teşekkürler.
DEDİĞİM GİBİ SADE BİR SİTE BANA TERS. :d :d______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
webdehouse
Aktif Üye
|
25.10.2008, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz Sadece Görüşlerimizi Bildiriyoruz. Oyuzden Bu Kategorinin Adı Site Değerlendirme Alanı.
Hemen Efelenmeyin ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) WebdeHouse Proje Merkezi ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
25.10.2008, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
-
![hediyeliyarismalar](//profile.webme.com/profile/h/hediyeliyarismalar/small.png)
hediyeliyarismalar
Aktif Üye
|
25.10.2008, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
-
trakyafb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkesin verdiği cevabı bende vereyim siten gerçekten karışık ama farklı bişi daha söyleyebilirim mausenin yanındaki sitemize hoşgeldniz kodunu kaldırırsan iyi olur.çünkü bnm hiç hoşuma gitmedi...umarım siteni daha güzel yapabilirsin. |
|
↑
|
|
-
![ozgurluk-mahkumlari](//profile.webme.com/profile/o/ozgurluk-mahkumlari/small.png)
ozgurluk-mahkumlari
Acemi Üye
|
25.10.2008, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993.tr.gg : arkadaşım ilk önce sen ard arda 2 değil 3 başlık açmışsın özür dilemek için bir daha açmışsın sonra 1 başlık daha... ben mod değilim ama kimi kandırdığını zannediyorsun kırk tane başlık mı açılır ayrıca siten bncede çok karışık tek bir konuda yoğunlaşmalısın |
|
↑
|
|
-
![sporklan](//profile.webme.com/profile/s/sporklan/small.png)
sporklan
Acemi Üye
|
26.10.2008, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
siten çok karışık olmuş biraz düzenle ______________
Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir |
|
↑
|
|