Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.10.2008, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

ctgamer yazmış:
Very Happy önemli degil elimizden geldigince birbirimize yardımcı olucaz kardeşim heralde bende bi örnek olurum arkadaşlara Very Happy oyun sitem olmasına ragmen oyun sitesine yardım etmek gibi Very Happy neyse bu tipşeyler önemli degil kardeş yinede bişeye ihtiyacın olursa yardım etmeye çalışırım söylemen yeter Very Happy

tam çözümle ve download bölümü ii gider ama bildigin gibi full ve copyrihtlı içerik yasak mecvuren free olanlara takılıcaksın kardeşim

Benimde oyun sitem var bende senden öğrendiğimi başka bir oyun sitesi olan arkadaşa öğrettim Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj22.10.2008, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.eseroyun.tr.gg

2 yeni kategori eklenmiştir.

12 yeni oyun eklenmiştir.

Anasayfaya 1 menü daha eklenmiştir.

Anasayfaya En çok oynanan 10 oyun eklenmiştir.

Bizden Ayrılmayın www.eseroyun.tr.gg

Yorum lütfen
Mesaj22.10.2008, 22:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

eseroyun yazmış:
silsile yazmış:
sitendeki resimler varya oyun için olanlar, onları başka siteden kopyalama direkt sitene yükle daha iyi olur...

Nasıl ? yani resimlerimden yükleyip de mi oraya koyayım

Evet aynen öyle, çünkü bu resimleri aldığın siteler zamanla o resimleri siler ve senin sitendede silinmiş olan resim gözükmez ve seni çok uğraşıtırır bu durum...
Mesaj23.10.2008, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

silsile yazmış:
eseroyun yazmış:
silsile yazmış:
sitendeki resimler varya oyun için olanlar, onları başka siteden kopyalama direkt sitene yükle daha iyi olur...

Nasıl ? yani resimlerimden yükleyip de mi oraya koyayım

Evet aynen öyle, çünkü bu resimleri aldığın siteler zamanla o resimleri siler ve senin sitendede silinmiş olan resim gözükmez ve seni çok uğraşıtırır bu durum...

Çok uğraştırıcı bir iş gibi görünüyor.

Anasayfa Hakkındaki Yorumlarınızı bekliyorum
Mesaj23.10.2008, 14:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağ tarafa Bu Oyunları oynadınızmı? isimli yeni bir menü eklenmiştir. Yorumlar
Mesaj23.10.2008, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana sayfan taşmış altta yer çubuğu çıkıyor bu firefox'dada explorer'dede aynı...
Mesaj23.10.2008, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

silsile yazmış:
Ana sayfan taşmış altta yer çubuğu çıkıyor bu firefox'dada explorer'dede aynı...

Bende Sorun Yok Gibi Görünüyor.
Mesaj24.10.2008, 00:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bütün Kategorilerdeki Bütün Oyunlar Ve Oyun Hileleri Kategorisindeki Harfler Farklı Renkteki Çerçeveler içine alındı.
Mesaj24.10.2008, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu: -

düzgün bir tasarım yaparsan siten daha güzel olucak

Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir
Mesaj24.10.2008, 20:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: -

sporklan yazmış:
düzgün bir tasarım yaparsan siten daha güzel olucak

Nasıl Bir Tasarım Mesela Örnek verebilirmisin?
Mesaj24.10.2008, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Siteniz Güzel Ve Daha Başarılı Olacağınızdan Eminiz.
Bu Yolda Dilediğiniz Yerlere Ulaşmanızı En İçten Diliyoruz...
Eğer Sizde Bize Katılmak Bizle Grup Olmak İsterseniz Sitemize Ö.M Yoluyla Ulaşınız Biz Kimiz? Öğrenmek İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz...

Başarılar Dilerim
İyi Günler
Mesaj24.10.2008, 23:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana Sayfa Böyle Nasıl???
Mesaj24.10.2008, 23:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

eseroyun yazmış:
Ana Sayfa Böyle Nasıl???

Daha İyi Wink Başarılar
Mesaj24.10.2008, 23:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemize Oyun Resimleri Bölümü Eklenmiştir!!!

Bayağ Zor İş be Üstelik tek başıma güncelle güncelle bitmiyo bu melet

www.eseroyun.tr.gg
Mesaj27.10.2008, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

yenisitembitiremezsintrggyedebeklerim
Önceki mesajları göster: