Yazar |
Mesaj |
-
eseroyun
Aktif Üye
|
22.10.2008, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ctgamer yazmış: önemli degil elimizden geldigince birbirimize yardımcı olucaz kardeşim heralde bende bi örnek olurum arkadaşlara oyun sitem olmasına ragmen oyun sitesine yardım etmek gibi neyse bu tipşeyler önemli degil kardeş yinede bişeye ihtiyacın olursa yardım etmeye çalışırım söylemen yeter
tam çözümle ve download bölümü ii gider ama bildigin gibi full ve copyrihtlı içerik yasak mecvuren free olanlara takılıcaksın kardeşim
Benimde oyun sitem var bende senden öğrendiğimi başka bir oyun sitesi olan arkadaşa öğrettim ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
22.10.2008, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.eseroyun.tr.gg
2 yeni kategori eklenmiştir.
12 yeni oyun eklenmiştir.
Anasayfaya 1 menü daha eklenmiştir.
Anasayfaya En çok oynanan 10 oyun eklenmiştir.
Bizden Ayrılmayın www.eseroyun.tr.gg
Yorum lütfen ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 22:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eseroyun yazmış: silsile yazmış: sitendeki resimler varya oyun için olanlar, onları başka siteden kopyalama direkt sitene yükle daha iyi olur...
Nasıl ? yani resimlerimden yükleyip de mi oraya koyayım
Evet aynen öyle, çünkü bu resimleri aldığın siteler zamanla o resimleri siler ve senin sitendede silinmiş olan resim gözükmez ve seni çok uğraşıtırır bu durum... |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
23.10.2008, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silsile yazmış: eseroyun yazmış: silsile yazmış: sitendeki resimler varya oyun için olanlar, onları başka siteden kopyalama direkt sitene yükle daha iyi olur...
Nasıl ? yani resimlerimden yükleyip de mi oraya koyayım
Evet aynen öyle, çünkü bu resimleri aldığın siteler zamanla o resimleri siler ve senin sitendede silinmiş olan resim gözükmez ve seni çok uğraşıtırır bu durum...
Çok uğraştırıcı bir iş gibi görünüyor.
Anasayfa Hakkındaki Yorumlarınızı bekliyorum ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
23.10.2008, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağ tarafa Bu Oyunları oynadınızmı? isimli yeni bir menü eklenmiştir. Yorumlar ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfan taşmış altta yer çubuğu çıkıyor bu firefox'dada explorer'dede aynı... |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
23.10.2008, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silsile yazmış: Ana sayfan taşmış altta yer çubuğu çıkıyor bu firefox'dada explorer'dede aynı...
Bende Sorun Yok Gibi Görünüyor. ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
24.10.2008, 00:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bütün Kategorilerdeki Bütün Oyunlar Ve Oyun Hileleri Kategorisindeki Harfler Farklı Renkteki Çerçeveler içine alındı. ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
sporklan
Acemi Üye
|
24.10.2008, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
düzgün bir tasarım yaparsan siten daha güzel olucak ______________
Sitemiz En İyi İ-e 8 de Görüntülenir |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
24.10.2008, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: - |
|
|
sporklan yazmış: düzgün bir tasarım yaparsan siten daha güzel olucak
Nasıl Bir Tasarım Mesela Örnek verebilirmisin? ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2008, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Siteniz Güzel Ve Daha Başarılı Olacağınızdan Eminiz.
Bu Yolda Dilediğiniz Yerlere Ulaşmanızı En İçten Diliyoruz...
Eğer Sizde Bize Katılmak Bizle Grup Olmak İsterseniz Sitemize Ö.M Yoluyla Ulaşınız Biz Kimiz? Öğrenmek İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz...
Başarılar Dilerim
İyi Günler |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
24.10.2008, 23:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana Sayfa Böyle Nasıl??? ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2008, 23:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eseroyun yazmış: Ana Sayfa Böyle Nasıl???
Daha İyi Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
24.10.2008, 23:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemize Oyun Resimleri Bölümü Eklenmiştir!!!
Bayağ Zor İş be Üstelik tek başıma güncelle güncelle bitmiyo bu melet
www.eseroyun.tr.gg______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
bitiremezsin
Acemi Üye
|
27.10.2008, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|