Yazar |
Mesaj |
-
mekanburasinet
Acemi Üye
|
10.09.2008, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: yaw |
|
|
ya ben bu tasarımı biliyorum bana daha yeni bir tasarım lzm.Yada bana şu tasarımı bulabilirmisniz hani tasarmın başlık bölümünde mekanburası yazıo ve yanında da gençlerın yenı mekanı yazısı yazıo efektli bir şekilde onu bana bulabilirmisnz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ittifak-cesaret
Acemi Üye
|
11.09.2008, 05:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bana ikairamla ilgli yada savaş içeren bir tasarım lazım
yardım eder misiniz
tasarım css olsun ama benim tasrımım ıce blue tasarımı ona göre yapın birde savaş içeriği çok olsun
şimdiden teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
11.09.2008, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoloji- yazmış: http://net-tr.tr.gg/Ana-Sayfa.htm bu arkdaş giib birt tasarım ama orada anket olmasın sadece banenr olsun matrix yassın güzel arkapılan siyah olsun gerisi size kalmışl yapabilirseniz sevinirim
Buna Kesınlıkle Izın Veremem
Tasarım Tamamen Bana Aıttır
Boyle Bırsey Oldugu Taktıren Gereklı Yerlere Sıkayet Edıcegım
Iyı Gunler |
|
↑
|
|
|
-
e-kalbim
Acemi Üye
|
11.09.2008, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam bna chat tasarımı yapabılır mısnız...
orta sayfa genıs olacak ust menu ve sagda solda hem menu ve altlarında extra kutucukalru oalcak sekilde yapabılırseniz sevınırm sımdıden teşekkürler...
mavi veya kırmızı ağrlıklı olsun...iyi gunler. |
|
↑
|
|
|
-
website-tasarimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2008, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr.tr.gg dostum bn böyle bir şey yapmam zaten ama ben bu tasarımıdA ÖNCEDEN KULLANIYORDUM sen senin yaptığın bir şey yapılırsa şikayet edersin o tasarımın daha kırmızı mavi çeşitleride var ayrıca yapan kişide belli ö.m den atarım istersen burda reklam olmasın |
|
↑
|
|
|
-
mekanburasinet
Acemi Üye
|
12.09.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: ya |
|
|
yaw bi tasarım istedik 1 haftadır yok yaw ya şöyle msn ile ilgili bir tasarım yapın ice blue veya butterfly yada yapamasssanız bana mekanburası diye bir yazısı olan yanında efektli bir şekilde gençlerin yeni mekanı yazan tasarımın kodunu bulurmsunuzzzzzzzzzz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
deligenclikforum
Acemi Üye
|
12.09.2008, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: benim siteme de bi ccs tasarım yaparsan sevinirim |
|
|
kardeş bende sitem için güzel bi tasarım istiyorum eger ilgilenirsen sevinirim kodlarıda yolllarsan sevinirim kardeşim şimdiden teşşekür ederim |
|
↑
|
|
|
-
skayli
Acemi Üye
|
13.09.2008, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
banada birşey indirmek ile ilgili bi tasarım yaparmısın . bide menü yaparmısın üstte olacak |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-ortami
Acemi Üye
|
13.09.2008, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
website-tasarimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2008, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: @website-tasarimi
YaPmıyacagın Sey Icın Insanları Burada Mesgul Etme Derım Ben
Insanlar Beklıyor Burada
Mesgulsen Keske Acmasaydın Boyle Bır Konu
Iyı Eglenceler
herkezin tasarımını yapmak zor ancak takiminadresi yapıcaktı benim okul başlayınca ama oda bırakmış başlarda bakarsan sürekli tasarımları ben yaptım
eğer başka yardım edicek olan varsa söylesin yoksa konuya kilit bu kadar istek yeter ama hepsininkini yapıcam yardım edicek yoksa başka istek olursa yapmıcam ama şuana kadar yapılmayanların hepsini yapıcam
YARDIM EDEN Ö.M İLE BİLDİRSİN |
|
↑
|
|
|
-
sro-online-world
Acemi Üye
|
13.09.2008, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
banada bi tasarım yaparmısın sitem sılkroad online ile ilgili olduğu için sılkroad tasarımı olsun ve menülerde üstden olabilirse çok iyi olur |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
13.09.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
İstekler Bitene Kadar Başlığı Kilitliyorum..
@website-tasarimi ;
Şuana Kadar Yapılmış Olan Tasarım istekerlini Hazırlayın,
Bütün Hepsini Yapın ve Bilgisayarınızda Bir Yere Kaydedin..
Bütün Tasarım İsteklerini Hazırladığınızda Bana Özel Mesaj İle Bildirin ve Konunun Kilidini Açayım..
İyi Eğlenceler..______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|