Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.09.2008, 13:15 (UTC)    
Mesaj konusu: yaw

ya ben bu tasarımı biliyorum bana daha yeni bir tasarım lzm.Yada bana şu tasarımı bulabilirmisniz hani tasarmın başlık bölümünde mekanburası yazıo ve yanında da gençlerın yenı mekanı yazısı yazıo efektli bir şekilde onu bana bulabilirmisnz Question
Mesaj11.09.2008, 05:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bana ikairamla ilgli yada savaş içeren bir tasarım lazım

yardım eder misiniz

tasarım css olsun ama benim tasrımım ıce blue tasarımı ona göre yapın birde savaş içeriği çok olsun

şimdiden teşekkür ederim
Mesaj11.09.2008, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoloji- yazmış:
http://net-tr.tr.gg/Ana-Sayfa.htm bu arkdaş giib birt tasarım ama orada anket olmasın sadece banenr olsun matrix yassın güzel arkapılan siyah olsun gerisi size kalmışl yapabilirseniz sevinirim

Buna Kesınlıkle Izın Veremem

Tasarım Tamamen Bana Aıttır

Boyle Bırsey Oldugu Taktıren Gereklı Yerlere Sıkayet Edıcegım

Iyı Gunler Wink
Mesaj11.09.2008, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam bna chat tasarımı yapabılır mısnız...
orta sayfa genıs olacak ust menu ve sagda solda hem menu ve altlarında extra kutucukalru oalcak sekilde yapabılırseniz sevınırm sımdıden teşekkürler...
mavi veya kırmızı ağrlıklı olsun...iyi gunler.
Mesaj11.09.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr.tr.gg dostum bn böyle bir şey yapmam zaten ama ben bu tasarımıdA ÖNCEDEN KULLANIYORDUM sen senin yaptığın bir şey yapılırsa şikayet edersin o tasarımın daha kırmızı mavi çeşitleride var ayrıca yapan kişide belli ö.m den atarım istersen burda reklam olmasın
Mesaj12.09.2008, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu: ya

yaw bi tasarım istedik 1 haftadır yok yaw ya şöyle msn ile ilgili bir tasarım yapın ice blue veya butterfly yada yapamasssanız bana mekanburası diye bir yazısı olan yanında efektli bir şekilde gençlerin yeni mekanı yazan tasarımın kodunu bulurmsunuzzzzzzzzzz Question
Mesaj12.09.2008, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu: benim siteme de bi ccs tasarım yaparsan sevinirim

kardeş bende sitem için güzel bi tasarım istiyorum eger ilgilenirsen sevinirim kodlarıda yolllarsan sevinirim kardeşim şimdiden teşşekür ederim
Mesaj13.09.2008, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

banada birşey indirmek ile ilgili bi tasarım yaparmısın . bide menü yaparmısın üstte olacak Very Happy
Mesaj13.09.2008, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitem İddaa"la İlgili Olduğu İçin ;

İddaa Tasarımı Yapabilir Misiniz ?

Mesaj13.09.2008, 14:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
@website-tasarimi

YaPmıyacagın Sey Icın Insanları Burada Mesgul Etme Derım Ben

Insanlar Beklıyor Burada

Mesgulsen Keske Acmasaydın Boyle Bır Konu

Iyı Eglenceler Wink

herkezin tasarımını yapmak zor ancak takiminadresi yapıcaktı benim okul başlayınca ama oda bırakmış başlarda bakarsan sürekli tasarımları ben yaptım

eğer başka yardım edicek olan varsa söylesin yoksa konuya kilit bu kadar istek yeter ama hepsininkini yapıcam yardım edicek yoksa başka istek olursa yapmıcam ama şuana kadar yapılmayanların hepsini yapıcam

YARDIM EDEN Ö.M İLE BİLDİRSİN
Mesaj13.09.2008, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

banada bi tasarım yaparmısın sitem sılkroad online ile ilgili olduğu için sılkroad tasarımı olsun ve menülerde üstden olabilirse çok iyi olur
Mesaj13.09.2008, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

İstekler Bitene Kadar Başlığı Kilitliyorum..

@website-tasarimi ;

Şuana Kadar Yapılmış Olan Tasarım istekerlini Hazırlayın,
Bütün Hepsini Yapın ve Bilgisayarınızda Bir Yere Kaydedin..
Bütün Tasarım İsteklerini Hazırladığınızda Bana Özel Mesaj İle Bildirin ve Konunun Kilidini Açayım..

İyi Eğlenceler..