Bu başlık altında sadece "Nasılsın?" veya "İyiyim, sen nasılsın?" gibi durum halleri tartışılıyor. Sohbetten tamamen uzaklaşmış. Galiba kötü olanı bulmaya çalışıyoruz. He tabi şu da var ki ben bu mesajı paylaştıktan sonra buna cevaplar gelecek ve benim sayemde burası sohbete dönüşecek.
agasu06 yazmış:
Dostum burası sohbet başlığı, beklentin ne bilmiyorum burada hal hatır sorma durumu gayet doğal bence. Ha mevcut fikirleri ve projeleri beğenmiyorsanız daha iyi fikirleriniz veya projeleriniz varsa paylaşın bizde değerlendirelim. Amacımız ortak olmalı, biz o eski herkesin özlediği BS ortamını geri kazandırmaya çalışıyoruz lütfen direkt eleştiri yapmak yerine biraz da yardımcı olun (:
Kardeşim haklı Madem çok sohbete dönüştürmek istiyorsun sadece Site Değerlendirme Alanı'nda üste çıkmak için "güncel" olayından başlı başınca kurtulamak gerek değil mi? Selam yazmışız yazmamışız bu bence gayet normal.. Neyse baya kişi bırakmış üzülmedim değil, forumu canlandırmak için çok sık olmasa da takip ediyorum Dostlarıma kardeşlerime büyüklerime selamlar olsun @agasu06 kardeşim bu arada sitelere bi el atın güncelleyin haftada bir de olsa..
En son bilgedoktor tarafından 23.06.2016 13:29:49 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
@bilgedoktor
Değerli düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim (:
Valla doğru düzgün bir tasarım bulabilsem rahat kullanımlı güncelleyeceğim de üşeniyorum açıkçası ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
@bilgedoktor
Değerli düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim (:
Valla doğru düzgün bir tasarım bulabilsem rahat kullanımlı güncelleyeceğim de üşeniyorum açıkçası
Rica ederim kardeşim ne demek
Kağıda tasarım çiz, yapalım dostum Ayıp ediyosun.. Olmadı bir gün skype toplanalım, dilediğin tema olsun
Bu başlık altında sadece "Nasılsın?" veya "İyiyim, sen nasılsın?" gibi durum halleri tartışılıyor. Sohbetten tamamen uzaklaşmış. Galiba kötü olanı bulmaya çalışıyoruz. He tabi şu da var ki ben bu mesajı paylaştıktan sonra buna cevaplar gelecek ve benim sayemde burası sohbete dönüşecek.
Dostum burası sohbet başlığı, beklentin ne bilmiyorum burada hal hatır sorma durumu gayet doğal bence. Ha mevcut fikirleri ve projeleri beğenmiyorsanız daha iyi fikirleriniz veya projeleriniz varsa paylaşın bizde değerlendirelim. Amacımız ortak olmalı, biz o eski herkesin özlediği BS ortamını geri kazandırmaya çalışıyoruz lütfen direkt eleştiri yapmak yerine biraz da yardımcı olun (:
Eleştiriler dikkate alınıp düzeltilince burası canlanacak. Admin Tarık gibi olmalısınız. Baskıyla bir yere varamazsınız. ______________
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Merhabalar,
Sohbet başlığı geleli 1 ay olmuş ama yeni gördüm bir selam vermeden de çıkıp gitmek yakışmaz dedim
Nasılsınız gençler, ara ara bakıyorum buralara...
Var mı bir isteğiniz?
Sağlığınız sıhhatiniz yerinde umarım..
Merhabalar,
Sohbet başlığı geleli 1 ay olmuş ama yeni gördüm bir selam vermeden de çıkıp gitmek yakışmaz dedim
Nasılsınız gençler, ara ara bakıyorum buralara...
Var mı bir isteğiniz?
Sağlığınız sıhhatiniz yerinde umarım..
Merhaba Mert.
Iyiyim sen nasilsin ?
Saglik sihhatimiz yerinde ama tatilde spordan ve bedava-sitem`den uzak kaldik o kotu oldu.
Tek istegim caninin sagligi kardesim. Ama ara ara vakit buldugunuz zamanlarda gelebiliyorsaniz gelin.
Burada ettigimiz sicak sohbetleri dostlugu yardimlasmayi gercekten cok ozledim. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.