Yazar |
Mesaj |
-
![BrowzTurk](//profile.webme.com/profile/b/browzturk/small.png)
BrowzTurk
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![salihtoy](//profile.webme.com/profile/s/salihtoy/small.png)
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2015, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim. özellikle inci bedava-sitem temasında index kısmından yararlanmışsınız. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
BrowzTurk
Acemi Üye
|
13.11.2015, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Tebrik ederim. özellikle inci bedava-sitem temasında index kısmından yararlanmışsınız. Evet İçerik Alanınada Oradan Yararlandım Açık Şekilde Paylaştığın İçin Ama Sorun Oluyosa Değiştiririm Kardeşim ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Bu Arada BrowzMUZiK.TR.GG'de de senin inci temanın konu kutusundan ve içerik alanından aldım ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
13.11.2015, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ve Ayrıca İnci Temasını Sadece Entegre Etmişsin O Yüzden Kullanmam Hakkında Senin Sorun Yapman Mümkün Olamaz ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Neyse Kardeşim Uzatmıyıcam Başarılar Sanada. ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/browzmuzik/heyttbe.jpg) |
|
↑
|
|
-
![orumcekblog](//profile.webme.com/profile/o/orumcekblog/small.png)
orumcekblog
Acemi Üye
|
13.11.2015, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar, ancak tasarımı değiştirmenizi veya düzenlemenizi öneriyorum. ______________ Çok Yakında |
|
↑
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
13.11.2015, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orumcekblog yazmış: Başarılar, ancak tasarımı değiştirmenizi veya düzenlemenizi öneriyorum. ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) tema güzel aslında ama videoların resimleri bozuyor yerine header eklerim ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) sizede başarılar ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/browzmuzik/heyttbe.jpg) |
|
↑
|
|
-
![salihtoy](//profile.webme.com/profile/s/salihtoy/small.png)
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2015, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahaha ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) sorun teşkil edeceğinden veya uyarmak maksatında yazmadım. ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) Sadece referans aldığın temayı belirtmek istedim. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Ayrıca edit güzel olmuş zaten tema ücretsizdi problem yok. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
![miley-cyrus-fan-sitesi](//profile.webme.com/profile/m/miley-cyrus-fan-sitesi/small.png)
miley-cyrus-fan-sitesi
Aktif Üye
|
15.11.2015, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dilerim canım çok güzel fikir ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) [/i] |
|
↑
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
15.11.2015, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Ahaha ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) sorun teşkil edeceğinden veya uyarmak maksatında yazmadım. ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) Sadece referans aldığın temayı belirtmek istedim. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Ayrıca edit güzel olmuş zaten tema ücretsizdi problem yok. Sağol ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) tema bana ait sadece içerik alanlarında edit yaptım istersen silerim tekrar gider inci temasını kendim entegre ederim yani ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) başarılar ![Mad](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mad.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/browzmuzik/heyttbe.jpg) |
|
↑
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
15.11.2015, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Başarılar dilerim canım çok güzel fikir ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) [/i] Sağol Ablacım ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/browzmuzik/heyttbe.jpg) |
|
↑
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
16.11.2015, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
-
BrowzTurk
Acemi Üye
|
07.02.2016, 01:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#güncel ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
↑
|
|