Yazar |
Mesaj |
-
BrowzTurk
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2015, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim. özellikle inci bedava-sitem temasında index kısmından yararlanmışsınız. |
|
↑
|
|
|
-
BrowzTurk
Acemi Üye
|
13.11.2015, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Tebrik ederim. özellikle inci bedava-sitem temasında index kısmından yararlanmışsınız. Evet İçerik Alanınada Oradan Yararlandım Açık Şekilde Paylaştığın İçin Ama Sorun Oluyosa Değiştiririm Kardeşim Bu Arada BrowzMUZiK.TR.GG'de de senin inci temanın konu kutusundan ve içerik alanından aldım |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
13.11.2015, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ve Ayrıca İnci Temasını Sadece Entegre Etmişsin O Yüzden Kullanmam Hakkında Senin Sorun Yapman Mümkün Olamaz Neyse Kardeşim Uzatmıyıcam Başarılar Sanada. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
orumcekblog
Acemi Üye
|
13.11.2015, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar, ancak tasarımı değiştirmenizi veya düzenlemenizi öneriyorum. ______________ Çok Yakında |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
13.11.2015, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orumcekblog yazmış: Başarılar, ancak tasarımı değiştirmenizi veya düzenlemenizi öneriyorum. tema güzel aslında ama videoların resimleri bozuyor yerine header eklerim sizede başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2015, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahaha sorun teşkil edeceğinden veya uyarmak maksatında yazmadım. Sadece referans aldığın temayı belirtmek istedim. Ayrıca edit güzel olmuş zaten tema ücretsizdi problem yok. |
|
↑
|
|
|
-
miley-cyrus-fan-sitesi
Aktif Üye
|
15.11.2015, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dilerim canım çok güzel fikir [/i] |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
15.11.2015, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Ahaha sorun teşkil edeceğinden veya uyarmak maksatında yazmadım. Sadece referans aldığın temayı belirtmek istedim. Ayrıca edit güzel olmuş zaten tema ücretsizdi problem yok. Sağol tema bana ait sadece içerik alanlarında edit yaptım istersen silerim tekrar gider inci temasını kendim entegre ederim yani başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
15.11.2015, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Başarılar dilerim canım çok güzel fikir [/i] Sağol Ablacım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
16.11.2015, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|