Yazar |
Mesaj |
-
sihirlikule
Acemi Üye
|
22.01.2015, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim
Boyut : 300x121
Yazı : Sihirli Kule
Renk : Sarı , Siyah
Tür : Logo
Boyut : (Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Olucak)
Tür : Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
22.01.2015, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sihirlikule
Acemi Üye
|
22.01.2015, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim
Tür : Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı
Boyut : 468x60
Tür : Bedava-Sitem Forum İmzası
En son sihirlikule tarafından 22.01.2015 15:24:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2015, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
sihirlikule yazmış: Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim
Mesaj sistemiyle gönderilmiştir.
En son technoatom tarafından 22.01.2015 15:47:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sihirlikule
Acemi Üye
|
22.01.2015, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Buyur Derken ?? |
|
↑
|
|
|
-
M-BWarband
Acemi Üye
|
22.01.2015, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gençler öyle patent almak kolay iş değil
O sözün patentinide alamazsın çok zor ilk senin bulduğunu kanıtlaman gerekiyor. |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2015, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
M-BWarband yazmış: Gençler öyle patent almak kolay iş değil
O sözün patentinide alamazsın çok zor ilk senin bulduğunu kanıtlaman gerekiyor. |
|
↑
|
|
|
-
modefub
Acemi Üye
|
22.01.2015, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
technoatom yazmış: sihirlikule yazmış: Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim
Mesaj sistemiyle gönderilmiştir.
Yapıyorum Hemen... ______________
En son modefub tarafından 22.01.2015 17:07:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
modefub
Acemi Üye
|
22.01.2015, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
sihirlikule yazmış: Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim
Buyrun;
Logo :
Kod: http://i.hizliresim.com/l0NQzQ.png
Profil :
Kod: http://i.hizliresim.com/ZAz513.png
İmza :
Kod: http://i.hizliresim.com/oYNdzX.png [/quote] ______________
En son modefub tarafından 22.01.2015 17:08:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
23.01.2015, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış:
Sende haklısın ama patenti varmı yokmu ? Bilemiyoruz
Patenti Olabilecek Bir Slogan Değil [/i][/color] ______________
Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
23.01.2015, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
modefub yazmış:
Profil :
Arkadaşım hadi grafiker değilsin istekleri karşılıyorsun bir şey demiyoruz 'yardımsever'sin diye.Ama yapacaksan da adam gibi kendin özgün çalışmalar yap ayıp be.Benim eski forum imzamı da izinsiz kullanıyordun uyardım kaldırdın, şimdi de başkasına benim eski profil fotoğrafımı kullanıyorsun ayıp ayıp emeğe saygın olsun az bir işi yapacaksan doğru düzgün kendin yap bari.Şimdi o forum mesajındaki bu resmi siler misin? Hadi her şeyi geçtim kul hakkı yiyorsun.
@Sihirlikule kardeşim sen de o profil resmini kullanma lütfen benim emeğim o arkadaşımız kendi kafasına göre emeğe saygısızlık edip kendi çalışması gibi göstermiş.
Resmin Orjinali:
______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
23.01.2015, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
agasu06 yazmış: modefub yazmış:
Profil :
Arkadaşım hadi grafiker değilsin istekleri karşılıyorsun bir şey demiyoruz 'yardımsever'sin diye.Ama yapacaksan da adam gibi kendin özgün çalışmalar yap ayıp be.Benim eski forum imzamı da izinsiz kullanıyordun uyardım kaldırdın, şimdi de başkasına benim eski profil fotoğrafımı kullanıyorsun ayıp ayıp emeğe saygın olsun az bir işi yapacaksan doğru düzgün kendin yap bari.Şimdi o forum mesajındaki bu resmi siler misin? Hadi her şeyi geçtim kul hakkı yiyorsun.
@Sihirlikule kardeşim sen de o profil resmini kullanma lütfen benim emeğim o arkadaşımız kendi kafasına göre emeğe saygısızlık edip kendi çalışması gibi göstermiş.
Resmin Orjinali:
Şimdi @Agasu06 Arkadaşım Sevgili Grafikerim. Öncelikle Bir Emeğin Söz Konusu Burada Haklısın. Fakat Dünden Bu Güne Patent Hakkında Bilgilendirme Vermiştim Bu Konu Üzerinde. Bu Resim Sadece Sizin Kullanabileceğiniz Bir Resim Değil. Herkes Editleyerek Kullanabilme Özgürlüğüne Sahip Çünkü Telif Hakkı Sizin Üzerinize Veya Resmi Bir Logo Yada Resim Değil. Sizde Başkalarını Küçük Düşürecek Durumlar Yapıyorsunuz. Adam Bunlar Benim Çalışmam Dememiş Siz Öyle Algılamışsınız. Sadece İstek Üzerine Bir Resim Yapmış. Buda Onun Hevesi Yani İnsanları Kırarak Bir Ön Yargı Yapmayınız Rica Ediyorum. Önce Bir Düşünce Altında Tartışın Kendinizle. Burada Tabi ki Siz Haklısınız Ama Tekrar Hatırlatayım Bu Resmi Siz Yapmış Olabilirsiniz Fakat Bunu Yapmışsanız Ve Böyle Bir Platformda Paylaşıyorsanız Bundan Yararlanacak Ve Grafikerlik Konusunda Henüz Gelişmemiş İnsanlar Olduğunu Unutmayın. Tekrardan Hatırlatayım Ben Size Hakaret Veya Yargıda Bulunmadım. Ben Sadece İnsanlar Karşısında Bu Tür Tavır Yerine Nezaket Kuralları Çerçevesi İçinde Yorum Yapmanızı Beklerdim. Herneyse Tabi Ki Sizin Bir Emeğiniz Var Bu Emeği Çalmak Büyük Bir Haksızlık Ama Bu Platformda Kimin Neyi Kullanacağı Hakkında Bir İlke Yok.
Hayırlı Günler Ve Çalışmalar...______________
Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN |
|
↑
|
|
|
-
wiboyun
Aktif Üye
|
23.01.2015, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=> Resmin Boyutu : http://i.hizliresim.com/9pZDVr.png bu resim boyutu olsun
=> Resmin Özellikleri : Güzel Bi Şey Yapın
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Bu Site Wibmedya.tr.gg Kurumudur
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / banner ______________
Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Necip Fazıl Kısakürek
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2015, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wiboyun yazmış: => Resmin Boyutu : http://i.hizliresim.com/9pZDVr.png bu resim boyutu olsun
=> Resmin Özellikleri : Güzel Bi Şey Yapın
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Bu Site Wibmedya.tr.gg Kurumudur
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / banner
Buyur:
Kod: http://i.hizliresim.com/12Zq1B.png |
|
↑
|
|
|
|