Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.01.2015, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba

Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim Very Happy

Boyut : 300x121
Yazı : Sihirli Kule
Renk : Sarı , Siyah
Tür : Logo

Boyut : (Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Olucak)
Tür : Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı
Mesaj22.01.2015, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğru olmak zorunda. Çünkü doğru Smile

Beni Yanlış Anlama Ben Seni Kapak Etmek Yada Laf Atmak İçin Demiyorum Smile Ben Doğruları Anlatıyorum. Yani Herkes Farklı Bir Düşünce Yapsa Dünya Profesör Olurdur Yanlış Mıyım Question

Anlayacağımız Patenti Alınmamış Bir Slogan He Belki Burada Birçok Sayfada Kullanılıyor Bu Slogan. Hadi Burada 1 Kişi Kullandı Farklı Sitelerde Birçok Kişi Kullanıyor O Nedenle Herkesin Özgür Slogan Yazma Özgürlüğü Var. Fakat Gidip de Şunu Yazsak ;

Arrow Sedat Cola "Yaşatır Seni"

Biraz Anlamsız Fakat Patenti Alınmış Gizlilik Koşulları Şartnameleri Var Kullanamayız Smile Umarım Açıklayabilmişimdir.

İyi Günler Smile

Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN
Mesaj22.01.2015, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

gitariminsesi yazmış:
Doğru olmak zorunda. Çünkü doğru Smile

Beni Yanlış Anlama Ben Seni Kapak Etmek Yada Laf Atmak İçin Demiyorum Smile Ben Doğruları Anlatıyorum. Yani Herkes Farklı Bir Düşünce Yapsa Dünya Profesör Olurdur Yanlış Mıyım Question

Anlayacağımız Patenti Alınmamış Bir Slogan He Belki Burada Birçok Sayfada Kullanılıyor Bu Slogan. Hadi Burada 1 Kişi Kullandı Farklı Sitelerde Birçok Kişi Kullanıyor O Nedenle Herkesin Özgür Slogan Yazma Özgürlüğü Var. Fakat Gidip de Şunu Yazsak ;

Biraz Anlamsız Fakat Patenti Alınmış Gizlilik Koşulları Şartnameleri Var Kullanamayız Smile Umarım Açıklayabilmişimdir.

İyi Günler Smile

Sende haklısın ama patenti varmı yokmu ? Bilemiyoruz
Mesaj22.01.2015, 15:11 (UTC)    

Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim

Boyut : 468x60
Tür : Bedava-Sitem Forum İmzası

En son sihirlikule tarafından 22.01.2015 15:24:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj22.01.2015, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Merhaba

sihirlikule yazmış:
Merhaba Bedava-Sitem Grafikerleri Bedava-Sitem'e Yeni Katıldım Sizler'den Yeni Logo Ve Bedava-Sitem Profil Fotoğrafı Yapmanızı Rica Edicektim

Mesaj sistemiyle gönderilmiştir.

En son technoatom tarafından 22.01.2015 15:47:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj22.01.2015, 15:36 (UTC)    

Buyur Derken ??
Mesaj22.01.2015, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gençler öyle patent almak kolay iş değil Smile

O sözün patentinide alamazsın çok zor ilk senin bulduğunu kanıtlaman gerekiyor.
Mesaj22.01.2015, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

M-BWarband yazmış:
Gençler öyle patent almak kolay iş değil Smile

O sözün patentinide alamazsın çok zor ilk senin bulduğunu kanıtlaman gerekiyor.

Bedava-Sitem tarafından saten koruma altındasınız.
Arrow http://www.bedava-sitem.com/impressum.php#investigative-authorities
Konu dağılıyor
Mesaj22.01.2015, 17:04 (UTC)    

technoatom yazmış:
sihirlikule yazmış:

Mesaj sistemiyle gönderilmiştir.

Yapıyorum Hemen...

En son modefub tarafından 22.01.2015 17:07:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj22.01.2015, 17:06 (UTC)    

sihirlikule yazmış:

Buyrun;

Logo :

Kod:
http://i.hizliresim.com/l0NQzQ.png

Profil :

Kod:
http://i.hizliresim.com/ZAz513.png

İmza :

Kod:
http://i.hizliresim.com/oYNdzX.png
[/quote]

En son modefub tarafından 22.01.2015 17:08:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj23.01.2015, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

technoatom yazmış:
gitariminsesi yazmış:
[color=brown][i]Doğru olmak zorunda. Çünkü doğru Smile

İyi Günler Smile

Sende haklısın ama patenti varmı yokmu ? Bilemiyoruz

Patenti Olabilecek Bir Slogan Değil Very Happy[/i][/color]

Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN
Mesaj23.01.2015, 11:05 (UTC)    

modefub yazmış:

Profil :

Kod:

Arkadaşım hadi grafiker değilsin istekleri karşılıyorsun bir şey demiyoruz 'yardımsever'sin diye.Ama yapacaksan da adam gibi kendin özgün çalışmalar yap ayıp be.Benim eski forum imzamı da izinsiz kullanıyordun uyardım kaldırdın, şimdi de başkasına benim eski profil fotoğrafımı kullanıyorsun ayıp ayıp emeğe saygın olsun az bir işi yapacaksan doğru düzgün kendin yap bari.Şimdi o forum mesajındaki bu resmi siler misin? Hadi her şeyi geçtim kul hakkı yiyorsun.

@Sihirlikule kardeşim sen de o profil resmini kullanma lütfen benim emeğim o arkadaşımız kendi kafasına göre emeğe saygısızlık edip kendi çalışması gibi göstermiş.

Resmin Orjinali:

Mesaj23.01.2015, 11:46 (UTC)    

agasu06 yazmış:
modefub yazmış:

Profil :

Kod:

Arkadaşım hadi grafiker değilsin istekleri karşılıyorsun bir şey demiyoruz 'yardımsever'sin diye.Ama yapacaksan da adam gibi kendin özgün çalışmalar yap ayıp be.Benim eski forum imzamı da izinsiz kullanıyordun uyardım kaldırdın, şimdi de başkasına benim eski profil fotoğrafımı kullanıyorsun ayıp ayıp emeğe saygın olsun az bir işi yapacaksan doğru düzgün kendin yap bari.Şimdi o forum mesajındaki bu resmi siler misin? Hadi her şeyi geçtim kul hakkı yiyorsun.

@Sihirlikule kardeşim sen de o profil resmini kullanma lütfen benim emeğim o arkadaşımız kendi kafasına göre emeğe saygısızlık edip kendi çalışması gibi göstermiş.

Resmin Orjinali:

Şimdi @Agasu06 Arkadaşım Sevgili Grafikerim. Öncelikle Bir Emeğin Söz Konusu Burada Haklısın. Fakat Dünden Bu Güne Patent Hakkında Bilgilendirme Vermiştim Bu Konu Üzerinde. Bu Resim Sadece Sizin Kullanabileceğiniz Bir Resim Değil. Herkes Editleyerek Kullanabilme Özgürlüğüne Sahip Çünkü Telif Hakkı Sizin Üzerinize Veya Resmi Bir Logo Yada Resim Değil. Sizde Başkalarını Küçük Düşürecek Durumlar Yapıyorsunuz. Adam Bunlar Benim Çalışmam Dememiş Siz Öyle Algılamışsınız. Sadece İstek Üzerine Bir Resim Yapmış. Buda Onun Hevesi Yani İnsanları Kırarak Bir Ön Yargı Yapmayınız Rica Ediyorum. Önce Bir Düşünce Altında Tartışın Kendinizle. Burada Tabi ki Siz Haklısınız Ama Tekrar Hatırlatayım Bu Resmi Siz Yapmış Olabilirsiniz Fakat Bunu Yapmışsanız Ve Böyle Bir Platformda Paylaşıyorsanız Bundan Yararlanacak Ve Grafikerlik Konusunda Henüz Gelişmemiş İnsanlar Olduğunu Unutmayın. Tekrardan Hatırlatayım Ben Size Hakaret Veya Yargıda Bulunmadım. Ben Sadece İnsanlar Karşısında Bu Tür Tavır Yerine Nezaket Kuralları Çerçevesi İçinde Yorum Yapmanızı Beklerdim. Herneyse Tabi Ki Sizin Bir Emeğiniz Var Bu Emeği Çalmak Büyük Bir Haksızlık Ama Bu Platformda Kimin Neyi Kullanacağı Hakkında Bir İlke Yok.

Hayırlı Günler Ve Çalışmalar...

Mesaj23.01.2015, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

=> Resmin Boyutu : http://i.hizliresim.com/9pZDVr.png bu resim boyutu olsun
=> Resmin Özellikleri : Güzel Bi Şey Yapın
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Bu Site Wibmedya.tr.gg Kurumudur
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / banner

Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Necip Fazıl Kısakürek

Mesaj23.01.2015, 12:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

wiboyun yazmış:
=> Resmin Boyutu : http://i.hizliresim.com/9pZDVr.png bu resim boyutu olsun
=> Resmin Özellikleri : Güzel Bi Şey Yapın
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Bu Site Wibmedya.tr.gg Kurumudur
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / banner

Buyur:

Kod:
http://i.hizliresim.com/12Zq1B.png
Önceki mesajları göster: