Yazar |
Mesaj |
-

bs-pazar
Acemi Üye
|
07.12.2014, 00:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dahaiyiyiz diyorsun ama , kırmızı ok aşağı gösteriyor bak bs-pazar'a yakalanacan demedi deme  |
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
07.12.2014, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-pazar yazmış: Dahaiyiyiz diyorsun ama , kırmızı ok aşağı gösteriyor bak bs-pazar'a yakalanacan demedi deme
O neden öyle bilmiyorum şuan 80 ziyaretçi var yeşil ok yukarı gösteriyor saçma bi durum  |
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
09.12.2014, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#Güncel,
2 Adet tasarım siparişi aldığım için bu aralar çok yoğunum, konu paylaşımlarım ve siteye bakımlarım aksıyabilir. 1 Hafta içerisinde aktif olabildiğim kadar olmaya çalışacağım. Teşekkürler. |
|
↑
|
|
 |
-

technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2014, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar |
|
↑
|
|
 |
-

technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2014, 22:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[color=#99d5b7][size=19]Yeni tema çok hoş olmuş |
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
10.12.2014, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geri dönüşün "Efsane döndü" temalı oldu adeta  harikulade bir site tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunarım  ) ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
10.12.2014, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış: Başarılar, Yeni tema çok güzel olmuş
alpinsitesi43 yazmış: Geri dönüşün "Efsane döndü" temalı oldu adeta  harikulade bir site tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunarım  )
@technoatom, Teşekkürler dostum
@alpinsitesi43, Efsane döndü daha güzelmiş bak bu hiç aklıma gelmedi  |
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
11.12.2014, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#Konu tekrar güncel.
Yeni bir tasarım daha geliyor ama ücretli olucak  . |
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
11.12.2014, 23:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilişim Teması 'Ücretli'.
Gece gündüz demiyoruz saat 01:54'de bile BS'de olup konu paylaşıyoruz buyrun efendim konumuza gidelim
www.chickenblog.tr.gg/bilisimtemasi.htm
En son chickenblog tarafından 12.12.2014 15:19:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
12.12.2014, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#Güncel
Yan menü renkleri değiştirildi. |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
12.12.2014, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MaşAllah abi , makine gibi tema yapıp paylaşıyorsun  Yakında '' ChickenTema '' Sitesi Gelirse Şaşmam ...  ... Sitende de yorum yaptım yaptığın temalar içinde bence en iyisi şu son yaptığın Bilişim Teması ... Hakikaten çok güzel ... Bence hatta bilgin varsa wordpress'e dök tutulur bence .... Siteye gelince site de güzel tasarım güzel ama değişebilir ... Mesela şöyle Bilişim Teması gibi bir şey de kendine yapabilirsin ... Başarılar dilerim ... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
12.12.2014, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: MaşAllah abi , makine gibi tema yapıp paylaşıyorsun  Yakında '' ChickenTema '' Sitesi Gelirse Şaşmam ...  ... Sitende de yorum yaptım yaptığın temalar içinde bence en iyisi şu son yaptığın Bilişim Teması ... Hakikaten çok güzel ... Bence hatta bilgin varsa wordpress'e dök tutulur bence .... Siteye gelince site de güzel tasarım güzel ama değişebilir ... Mesela şöyle Bilişim Teması gibi bir şey de kendine yapabilirsin ... Başarılar dilerim ...
İnan ki beğendiğine çok şaşırdım  WP'ye dökmesine dökerim de tutacağını pek sanmıyorum nerede paylaşıcam ki  Şubat ayında Vatani görevimi yapmaya gideceğim için tasarım böyle kalsın istiyorum ama hiç belli olmaz bir değişiklik de yapabilirim. Yorumun için teşekkür ederim beni şaşırttın  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
12.12.2014, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Niye sasırdın ki ?  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-