Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.12.2014, 00:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dahaiyiyiz diyorsun ama , kırmızı ok aşağı gösteriyor bak bs-pazar'a yakalanacan demedi deme Razz Cool
Mesaj07.12.2014, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-pazar yazmış:
Dahaiyiyiz diyorsun ama , kırmızı ok aşağı gösteriyor bak bs-pazar'a yakalanacan demedi deme Razz Cool

O neden öyle bilmiyorum şuan 80 ziyaretçi var yeşil ok yukarı gösteriyor saçma bi durum Shocked
Mesaj08.12.2014, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

#CBlog Pro V2 Teması paylaşımda... !
>> www.chickenblog.tr.gg/cblogprov2.htm GO .
Mesaj09.12.2014, 18:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

#Güncel,
2 Adet tasarım siparişi aldığım için bu aralar çok yoğunum, konu paylaşımlarım ve siteye bakımlarım aksıyabilir. 1 Hafta içerisinde aktif olabildiğim kadar olmaya çalışacağım. Teşekkürler.
Mesaj09.12.2014, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar
Mesaj09.12.2014, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

[color=#99d5b7][size=19]Yeni tema çok hoş olmuş
Mesaj10.12.2014, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Geri dönüşün "Efsane döndü" temalı oldu adeta Very Happy harikulade bir site tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunarım Smile)
Mesaj10.12.2014, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

technoatom yazmış:
Başarılar, Yeni tema çok güzel olmuş

alpinsitesi43 yazmış:
Geri dönüşün "Efsane döndü" temalı oldu adeta Very Happy harikulade bir site tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunarım Smile)

@technoatom, Teşekkürler dostum Smile
@alpinsitesi43, Efsane döndü daha güzelmiş bak bu hiç aklıma gelmedi Smile
Mesaj11.12.2014, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

#Konu tekrar güncel.
Yeni bir tasarım daha geliyor ama ücretli olucak Smile.
Mesaj11.12.2014, 23:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilişim Teması 'Ücretli'.
Gece gündüz demiyoruz saat 01:54'de bile BS'de olup konu paylaşıyoruz buyrun efendim konumuza gidelim Smile
www.chickenblog.tr.gg/bilisimtemasi.htm

En son chickenblog tarafından 12.12.2014 15:19:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj12.12.2014, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

#Güncel
Yan menü renkleri değiştirildi.
Mesaj12.12.2014, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

MaşAllah abi , makine gibi tema yapıp paylaşıyorsun Smile Yakında '' ChickenTema '' Sitesi Gelirse Şaşmam ... Smile ... Sitende de yorum yaptım yaptığın temalar içinde bence en iyisi şu son yaptığın Bilişim Teması ... Hakikaten çok güzel ... Bence hatta bilgin varsa wordpress'e dök tutulur bence .... Siteye gelince site de güzel tasarım güzel ama değişebilir ... Mesela şöyle Bilişim Teması gibi bir şey de kendine yapabilirsin ... Başarılar dilerim ...

Mesaj12.12.2014, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:
MaşAllah abi , makine gibi tema yapıp paylaşıyorsun Smile Yakında '' ChickenTema '' Sitesi Gelirse Şaşmam ... Smile ... Sitende de yorum yaptım yaptığın temalar içinde bence en iyisi şu son yaptığın Bilişim Teması ... Hakikaten çok güzel ... Bence hatta bilgin varsa wordpress'e dök tutulur bence .... Siteye gelince site de güzel tasarım güzel ama değişebilir ... Mesela şöyle Bilişim Teması gibi bir şey de kendine yapabilirsin ... Başarılar dilerim ...

İnan ki beğendiğine çok şaşırdım Smile WP'ye dökmesine dökerim de tutacağını pek sanmıyorum nerede paylaşıcam ki Smile Şubat ayında Vatani görevimi yapmaya gideceğim için tasarım böyle kalsın istiyorum ama hiç belli olmaz bir değişiklik de yapabilirim. Yorumun için teşekkür ederim beni şaşırttın Smile
Mesaj12.12.2014, 20:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Niye sasırdın ki ? Very Happy

Mesaj12.12.2014, 23:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önceki mesajları göster: