Yazar |
Mesaj |
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2014, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
opencore yazmış: Sitenin tasarımı biraz karışık gözüksede güzel olmuş.
başarılar dilerim
Teşekkür ederim karışıklıktan maksadınız nedir? Belki düzeltebilirim______________ |
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2014, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok tasarıma lafım yok çok güzel bir tasarımın var karışıklık derken yazılar sitede pek fazla belli olmuyor özellikler içerik konusunda yazı fontunu değiştirseniz birazda rengi açık renk yapsanız mükemmel olacak siteniz gayet başarılı takip ettiğim siteler arasında.Sol üsteki menü sitene hızlılık katmış aradığıma kolay erişiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2014, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
opencore yazmış: yok tasarıma lafım yok çok güzel bir tasarımın var karışıklık derken yazılar sitede pek fazla belli olmuyor özellikler içerik konusunda yazı fontunu değiştirseniz birazda rengi açık renk yapsanız mükemmel olacak siteniz gayet başarılı takip ettiğim siteler arasında.Sol üsteki menü sitene hızlılık katmış aradığıma kolay erişiyorum.
Dediğinizin farkındayım teşekkür ederim ben yazı rengi yerine arkaplanla ve ya içerik alanının opacitysiyle oynamayı düşünüyorum bişeyler yapıcam daha güzel olması için sağolun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
flashoyun365
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2014, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flashoyun365 yazmış: Başarılar Dostum Teşekkür ederim size de başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2014, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hakkımızda vb. sayfalar düzenlendi.Sitemizi kullanan herkesin Telif Haklarımızı okumasını isteriz.______________ |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
22.09.2014, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Genel olarak güzel bir site olmuş ancak içerik yetersiz içerik sayısının arttırılması lazım.Tema tasarımınında biraz düzenlemede yapabilirsin. Başarılar... ______________ Sitemiz Hakkında Görüşleriniz: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=213045 |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2014, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wmsupport yazmış: Genel olarak güzel bir site olmuş ancak içerik yetersiz içerik sayısının arttırılması lazım.Tema tasarımınında biraz düzenlemede yapabilirsin. Başarılar...
Teşekkür ederim bununla beraber siteye kişisel içeriklerimi ekliyorum bu nedenle içerik yönü az olabilir ama kullanışlı diye düşünüyorum______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2014, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod alanlarını ve reklamlarınızı düzenlemek, geliştirmek için kullanabileceğiniz kodlar burada : Geliştirici - Kod Alanı ve Reklamlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.09.2014, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlık Güncel ______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.09.2014, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakında yeni fotoğraflar eklenecek ve site güncellenecektir. Başlık Güncel ______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2014, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu haftadan itibaren üniversite nedeniyle sitedeki paylaşım ve güncellemelere ara veriyorum. Dileyenler -buradan değil- facebook ve ya twitterden bana ulaşabilirler.İyisiyle kötüsüyle bedava sitem de kendi ilgi alanıma dair bişeyler yapmaya çalıştım. Herkese kolay gelsin...______________ |
|
↑
|
|
|
-
hit-adresiniz
Acemi Üye
|
03.10.2014, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Kardeşim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
vosa-tr
Aktif Üye
|
10.10.2014, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar!:. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2014, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim . Bir imkânını bulup bilgisayar ortamına geçebilirsem siteye birkaç şey ekliycem. BAŞLIK GÜNCELDiR. ______________ |
|
↑
|
|
|
|