Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2013, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

yapıcak bir şey kalmayınca Mr. Green
Mesaj03.08.2013, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Benim en gıcık olduğum şey şudur bunun dışında pek aldırış etmem hiç olmamış sayarım (:

Bilgisayarıma oturup rahatça tık yaparken mausumun bozulması ve ardından ev halkının benden ufak tefek istekleri olması (:
"mausum bozuk yenisini almakta istemiyorum 2 senelik maus alıştım yani kerataya (:"
Mesaj03.08.2013, 23:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

chickenblog yazmış:
Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Benim en gıcık olduğum şey şudur bunun dışında pek aldırış etmem hiç olmamış sayarım (:

Bilgisayarıma oturup rahatça tık yaparken mausumun bozulması ve ardından ev halkının benden ufak tefek istekleri olması (:
"mausum bozuk yenisini almakta istemiyorum 2 senelik maus alıştım yani kerataya (:"

Very Happy Tamirciye götürmeyi denedizmi keretayı Very Happy
Mesaj04.08.2013, 00:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

chickenblog yazmış:

Hahaha benim mausumda gidik 2 senedir arada gidip geliyor öyle yenisi almadım bir türlü Smile
Mesaj05.08.2013, 02:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuya ilgi gösteren herkese teşekkürler Smile
Mesaj05.08.2013, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

@calibrios > gerek yok tamirciye birde onamı para vericem (:
@blogalp > almak bir başka dert ya zaten (: Gidicen seçicen felan birsürü çeşit içinden (:
Mesaj07.08.2013, 07:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yavaş İnternet Smile
Mesaj08.08.2013, 01:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

-Akil seçilemediği için birden iktidar karşıtı olan Nihat Doğan..
-Halka oynayan Nihat Doğan..
-İsmi için halkın duygularıyla oynayan Nihat Doğan..
-Trip atan sevgili, yada triple mi sevgiliyiz nedir bu kısmı tam anlayamıyorum..

vs.. vs..
Mesaj10.08.2013, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu güncel Wink
Mesaj29.08.2013, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çıkarçı Yüzler ve Birilerinin Hakkının Yenmesi, Adaletsizlik.Çaresizlik
Mesaj29.08.2013, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

calibrios yazmış:
chickenblog yazmış:

Very Happy Tamirciye götürmeyi denedizmi keretayı Very Happy

Smile Sadece Gülüyorum
Mesaj29.08.2013, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

Haksızlığa dayanamam (:
Önceki mesajları göster: